Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Én szeretm az esőt, de persze nem az iylet, hanem a villámlós, mennydörgőset :blink:

Az olyat én is szeretem, de egy forró nyári nap után, amikor az eső is szinte meleg. Ilyenkor az eső felüdülést jelent nem pedig bosszúságot!

De különben is a lélekben kell tavasznak lennie B)

Azért én nem bánnám a 20-24C°-ot sem...

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

én is megnézem az öreg opelokat :blink: főleg a sajátomat....és érdekes de pl nem vagyok úgy vele h azt mondanám h a G astrát jobban szeretem...abban nekem vhogy nincs meg az az érzés mint az asconában....de erről talán Sanyi okosabban tud beszélni B)

pánikkeltés !

egy találós kérdés ! -gondolkozzunk csak el h mi lett a madárinfluenzával ? msot hirtelen a kampányidőszakra meggyógyult minden kis szárnyasunk....nem érdekes ?

-ezzel nem azt mondom h nincs fontosabb dolgunk-pl árvíz- csak érzékeltetésképp h mennyire túl volt lihegve a H5N1...szerintem :D

Elküldve
de tényleg nincs meg az a plussz kis érzés mi van az öregekeben :D

Plüss érzés? ;)

Jóvanna... tudod, hogy csak vicceltem... :blink:

Szia Telonito!

Már hiányoltalak, úgy eltüntél B)

Háj! My name is hello! ;)

And I say telo... :D

Elküldve

Sziasztok!

KÖszönöm mindenkinek a gratut! B)

Tegnap délután kimentem bütykölni a kocsit, mire bejöttem, a fiúk elaludtak. Reggel elvittem vizsgázni a vekit, most meg leülök, és mindenki gratulál... :blink: meg persze van 600 oldal, amit gyorsan igyekszem elolvasni.

Szóval olvasgatok, ha épp nem vagyok itt. :D

Elküldve
én is megnézem az öreg opelokat :blink: főleg a sajátomat....és érdekes de pl nem vagyok úgy vele h azt mondanám h a G astrát jobban szeretem...abban nekem vhogy nincs meg az az érzés mint az asconában....de erről talán Sanyi okosabban tud beszélni B)

Sanyi sokkal többet tudna beszélni! :D De ezt a kérdést spec Roli fogalmazta meg a legjobban a bemutatkozójában, miszerint ment a GSI Kadettje, mint állat, de valami hiányzott. És amikor beült egy Omegába, rájött: a faros hajtás. No ez az, amit nem tudnak az újak. Egy Calibra pl tuti jobban gyorsul, erősebb, (másoknak) még szebb is, mint a Manta, de akkor sem tudnám magam olyan jól érezni benne. Most sokan megköveznének, de én egy roti kapának tartom... No meg nem is öreg vas! :D Egy külön élmény egy ilyen rozsdaboglyát újjá és széppé varázsolni.

Más: Új szerelem a szélesítés alá: felni

Véleményeket kérek róla, végülis ti is nézitek, ha megveszem, és alálököm. BMW jel természetesen ugrik.

Elküldve
Háát, lesz mit olvasnod!

Eddig tartott a "végigolvasás".

Más: Új szerelem a szélesítés alá: Felni

Véleményeket kérek róla, végülis ti is nézitek, ha megveszem, és alálököm. BMW jel természetesen ugrik.

Asszem szép kerekek! De ezt tegnap kitárgyaltuk. :blink:

Elküldve
Igen, veled tegnap, SzaboT-tal most, de több véleményre is kiváncsi vagyok. Nem akarom drágán elb@szni a kocsit.

Megértelek! Én se vennék meg olyat, ami sokak szerint nem állna jól a kocsinak.

Elküldve

Szép ez a felni! Meghagynád ilyen színűen vagy más színt kapna? nekem fehér felnim lesz, bár tudom, hogy sokan gagyinak tartják a fekete autón a fehéret, de nekem tetszik. :blink:

Elküldve
Szép ez a felni! Meghagynád ilyen színűen vagy más színt kapna? nekem fehér felnim lesz, bár tudom, hogy sokan gagyinak tartják a fekete autón a fehéret, de nekem tetszik. :blink:

Autója válogatja! Van amin nagyon jól áll a fehér felni. Meg az sem mellékes, hogy milyen kialakítású a felni. B)

Gyerekek... van 5 meghívóm az IWIW-re! Ti is kaptatok?

Elküldve

ünneprontó leszek Sanyi Koma !

teccik meg jó meg minden de nem egy szélesített mantán...

én keresnék vmi jobban passzoló "stílusosabb" felni alá-- lásd az én Mattig felnieimet- hasonló van a manta mantában is :blink:

javaslatom vmi Mattig, Ats, BBS és hasonló korhű cuccos....

na most lehet szídni B)

Elküldve
Ejha!

Persze látni kéne egy olyan képet, ahol egy szélesített mantán hasonló felni van... Sanyi, melyik is az a kép, amit nekem mutattál? B)

mantamattig01.jpg

tudom h off meg nem is látszik :blink:

Elküldve

Nem találom azt a képet Mackó. Neked nincs meg a link? Jó lenne ide fellökni, hogy Gelko is lássa, de nem tudom, hol találtam :blink: Amúgy én is ilyen öblös felnit keresnék, de vagy nincs, vagy rohadtul drága. Ez a Bömös felni meg legalább elérhető áron van.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.