szabot Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Hazaértem, gép elé keveredtem. Káposztát nem hoztunk, de kaptam egy frankó kis zsebkést! Közben a blokkot, olajat (köszi mackó!) elhozták, a holnapi összerakás is lebeszélve. Már rendesen izgulok, mint a kisgyerek karácsony előtt! :blink: Mackó, gratula a kinevezéshez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Káposzta, káposzta... B) hmm, oylan bulizós kedvemben vagyok ma (is) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 No, akkor csak neked: az amerikai hadseregben bevezetésre kerülő nyári női egyenruhák. B) Hé, még a végén belépek a seregbe! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Pedig még nincs hétvége! :blink: Bár nálunk már holnaptól tavaszi szünet! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Káposzta, káposzta... B) hmm, oylan bulizós kedvemben vagyok ma (is) :blink: A káposzta miatt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Hé, még a végén belépek a seregbe! :blink: Hát ez meg honan jött ide??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Pedig még nincs hétvége! B) Bár nálunk már holnaptól tavaszi szünet! :D :blink: A mindenit! Megyek tanárnak! (Ha a felhozatal - amiről még mindig nem kaptam képet - nem lenne elég motiváció.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 A káposzta miatt? B) naná :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Hát ez meg honan jött ide??? Az idézetben ott a link. Sanyi küldte a sorozatok topicban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 További szép estét nektek (tornádómenteset), megjött azuram.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 További szép estét nektek (tornádómenteset), megjött azuram.... :blink: Jó éjt, az enyém, nem :D , de azt hiszem én is lépek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Szép jó estét! Üdvözlöm az Észak-Magyarország Opeleseit! Meghívást kaptam a NYUSZIFÜLTŐL, hogy nézzek be hozzátok. Elvileg Szabolcsi gyerek vagyok pontosan Tiszanagyfalusi jelen pillanatban Pesten lakom most lett itthon internetem és nemrégen vettem 1 B Vectrát így találtalak meg titeket is. Üdv:kiccsikó Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Szia kiccsikó! Isten hozott közöttünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Szia kiccsikó,érezd jól magad nálunk! SzaboT! kadettet is és asconat-t is tudok! melyiket szeretnéd? milyen irányzataid vannak öreg vas dédelgetés ügyben? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Szia kiccsikó,érezd jól magad nálunk! SzaboT! kadettet is és asconat-t is tudok! melyiket szeretnéd? milyen irányzataid vannak öreg vas dédelgetés ügyben? :blink: Az az igazság, hogy most nem irányzataim, hanem akadályaim vannak. Anyagi akadályok. B) Előbb a Corsa, aztán jöhet az álmodozás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Az az igazság, hogy most nem irányzataim, hanem akadályaim vannak. Anyagi akadályok. :blink: Előbb a Corsa, aztán jöhet az álmodozás! Sziasztok! Köszönöm szépen! Neharagudjatok de elköszönök, megyek csuccsantani, joccakát mindenkinek. Péntek délelőtt még elvileg internet közelében leszek, aztán megyünk vidékre ezúttal is, szeretnék mindenkinek kelleme húsvétot a lányoknak sok locsolót! üdv:kiccsikó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Légy üdvözölve kiscsikó ,a nagy Manitou vigyázza lépteid. :D Egész pontosan,hány kiscsikó van a Vectrádban,meg milyen szín,motor,kivitel stb...mindent írj le. ;) Szia kiccsikó,érezd jól magad nálunk! SzaboT! kadettet is és asconat-t is tudok! melyiket szeretnéd? milyen irányzataid vannak öreg vas dédelgetés ügyben? :D Vascona ezt nem nekem szántad??? Mert nekem tök8,jöhet bármelyik fajta.Már egy kis könyvet tudnék fűzni a lapokból amit kinyomtattam a hírdetésekből.Eddig a legjobban egy 71-es és egy 73-as Ascona fogott meg.De van szép C Kadett is. De a Corsát is imádom meg a Rekordot is :blink: Ezt bogozd ki. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Mert nekem tök8,jöhet bármelyik fajta.Már egy kis könyvet tudnék fűzni a lapokból amit kinyomtattam a hírdetésekből.Eddig a legjobban egy 71-es és egy 73-as Ascona fogott meg.De van szép C Kadett is. De a Corsát is imádom meg a Rekordot is :blink: Ezt bogozd ki. B) Egyszóval mindegy, csak öreg legyen és Opel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Eddig csak viccelődtünk azzal, hogy a bográcsba nyulat főzünk. De kezdek attól tartani, hogy a nyuszi visszaharap... Óriásnyúl Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Eddig csak viccelődtünk azzal, hogy a bográcsba nyulat főzünk. De kezdek attól tartani, hogy a nyuszi visszaharap... Óriásnyúl Tyű! Ez már nem is nyúl! Ez godzilla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2006 szeretnék mindenkinek kelleme húsvétot a lányoknak sok locsolót! üdv:kiccsikó Köszi szépen, neked pedig sok piros tojást kívánunk B) Jó reggelt! A mai nap közlekedésügyileg nem az én napom, azt hiszem, kifogtam az össze kukásautót, buszt, egy piros lámpát, és amikor zúgok lefelé a hídról....ööö...-nel, akkor egy gyalogos a semmiből majdnem elém ugrik :blink: Hát szép reggel, mondhatom Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Ajajajaj mammama mia! Ez fotoshop??! Vagy plüss?! Vagy valami a Gyaloggalopp c. filmből..... :blink: Jó reggelt nektek! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 (edited) Sziasztok :blink: Irgum burgum időjárás B) Már sohasem lesz tavasz? Módosítva Április13, 2006 : Lujdzsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Sziasztok :blink: Irgum burgum időjárás B) Már sohasem lesz tavasz? Tavaszi eső aranyat ér! (ok, tudom, hogy májusi, de ez jutott eszembe) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2006 Én szeretm az esőt, de persze nem az iylet, hanem a villámlós, mennydörgőset :blink: De különben is a lélekben kell tavasznak lennie B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts