mackosajt Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Gyorsulás mindig van, a múltkor épp a rendőrök vetettek véget neki B) De egy szombati taliban benne vagyok, ígérem előtte alszok, nem úgy mint amúltkor :blink: ja, szia mackó ;) Sziiiiaaaaaa!!!! :D :D A szombati taliban én is benne vagyok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Sziiiiaaaaaa!!!! B) :D A szombati taliban én is benne vagyok! :D Akkor jó, de én nem most szombatról beszéltem, bár tőlem mehet, mert a pénteki koncertezés elmarad sajnos, és nagyion szomorú vagyok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Gyorsulás mindig van, a múltkor épp a rendőrök vetettek véget neki :P Hol az a rendőr aki utolér? :blink: B) :D :D ;) ;) ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Engem, hogy utolér-e??? :D Hát na, azért van akinek megállok :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Engem, hogy utolér-e??? :D Hát na, azért van akinek megállok :blink: B) :D Én sem vagányságból írtam és nemis azért mert utolérhetetlen vagyok,csupán az én széria bordó Astrámból legalább 100 szaladgál errefelé és ígyaztán egy kisidő után a rendőr azt sem tudná merre az arra.meg ki az aki. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Én sem vagányságból írtam és nemis azért mert utolérhetetlen vagyok, Én sem vagánykodni akartam, mert én ám nem vagyok oylan, pláne nem is szoktam gyorsan menni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Akkor jó, de én nem most szombatról beszéltem, bár tőlem mehet, mert a pénteki koncertezés elmarad sajnos, és nagyion szomorú vagyok B) Én sem a mostanira gondoltam! ;) Én sem vagánykodni akartam, mert én ám nem vagyok oylan, pláne nem is szoktam gyorsan menni :blink: És ezt el is kell hinnünk? Mármint a gyorsaságot. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 valami jó, feneketlen pénzeszsákot? :D :blink: ezen agyalunk mi is keményen...az illegális dolgokat is végiggondoltuk már de azok nem a mi világunk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Jó estét! Nálunk már este 5 óta süt megint a napocska... :blink: Indul is valamelyikőtök a gyorsuláson, vagy csak nézők lesztek? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Indul is valamelyikőtök a gyorsuláson, vagy csak nézők lesztek? :D ááááá, nem megyünk, mi jobban szeretjük az adrenalinfokozó illegalitást :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Én egyszer láttam egy skoda-talin ilyen versenyt és nagyon-nagyon sajnáltam az autókat.... dehát én már csak ilyen túlérzékeny vagyok. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Elhiszem, egyis este amikor kint voltam, hát én is sajnáltam az autót, mármint a srácét, mert eléggé megkínozta szegény kocsit, de azért látványnak nem volt rossz az a sok pörgés :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Az biztos! :blink: Meg mindig van az embernek egy kedvence, akinek szurkol. Még ha nem is ismerem a sofőrt. ha lesz Opeles, esetleg Astrás, nagyon szurkoljatok neki! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Mackó, gratula! Helyi seriffből előléptettek globállá! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 hmmm, azt hiszem nem lesz, vagy nem tudok róla, talán egy corsás srác...De ki tudja, sokfelől jönnek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Én is gratulálok Mackósajtnak!! Most láttam! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Én is gratulálok Mackósajtnak!! Most láttam! :blink: csatlakozom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Bemondták most valamelyik ütődött rádióban, hogy TORNÁDÓ közelít Magyarországhoz és mindenki nagyon féljen! De a Hírkeresőn és a met. oldalakon semmi nyoma ennek. idétlen pánikkeltők. Remélhetőleg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Bemondták most valamelyik ütődött rádióban, hogy TORNÁDÓ közelít Magyarországhoz és mindenki nagyon féljen! Azt hiszem tegnap az 50 legolvasottabb hírekben olvastam erről vmit :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Ez a 4000.-ik hozzászólásom! B) :D Remélem, hogy nem lesz vihar, nagyon félek tőlük, főleg a jégesőtől..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Ez a 4000.-ik hozzászólásom! :D :D Remélem, hogy nem lesz vihar, nagyon félek tőlük, főleg a jégesőtől..... B) Gratulálok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Én biztos nem indulok,mert az én ezres Corsám max. a buszokat vagy a kukás ótót előzi le :blink: ,viszont cserébe 100-on kijön vegyesben 5 literből. Corsika, ez a mondat úgy tetszik: "Természetesen én is a Mantát vagy az A Corsát, esetleg valamelyik régebbi típust választanám." ;) Mintha tényleg mindenkinek annyira természetes volna. Vagy tényleg? Olyan jó, hogy vannak olyan emberek, akik ragaszkodnak a régi vasakhoz, és nem hagyják őket elrohadni. Külön becsülendő, hogy te ezt egy újban ülve fogalmazod meg, amiben azért már rendesen el van kényeztetve az ember fia. Persze azért ezek a szeretetért cserébe olyan élményeket biztosítanak, amit egy újjal sosem élsz át (nem pont a kéthengerezést és a durrogást értem ez alatt. :D) Szóval olvastad a bemutatkozómat! :D Nahát akkor tudod,hogy évekig azzal foglalkoztam,hogy régebbi autókat csereberéltem.Ezalatt megszerettem azt,hogy hozzá tudok nyúlnia kocsihoz,ezt azt meg tudok rajta szerelni,javitani .Ez a mostani új autó nagyon,szép,nagyon jó szuper kis gép,csak épp,ha felnyitom a motorháztetőt van 3 sárga kupak ahova hozzányulhatok a többi meg már magas.Na ezért kellenek az olyan régebbi autók,hogy az ember kiélhesse rajtuk a szenvedélyét. ;) Már keresem is a hobbi autómat ami valszeg egy A Corsa lesz.(esetleg Rekord vagy Ascona vagy Kadett) ;) csak,hogy hű maradjak az aláírásomhoz. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Tényleg jó, hogy nem mindenki gondolj azt, hogy az öreg vas csak a roncstelepre való. Én sokszor megbámulkok egy szép Asconát vagy Kadettet. (de még a nem szépeket, elhanyagoltakat is, mert a "csepp"kadett nagyon tetszik. :blink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Már keresem is a hobbi autómat ami valszeg egy A Corsa lesz.(esetleg Rekord vagy Ascona vagy Kadett) :D csak,hogy hű maradjak az aláírásomhoz. B) nem könnyű dolog az autóvétel, egy ismerősömmel hetek óta agyalunk. És ő még ért is hozzá :D nem úgy mint én, azt hiszem irtó nagy mázlim volt Hobival, hogy rámtalált ;) Különben még ma sem lenne autóm, szerintem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Én is így vagyok a Corsával. Piszok nagy szerencse, nagyon mellényúlhattam volna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts