szabot Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Én is melózom, de sajna nem nagyon érek rá fórumozni. Bár aludhatnánk inkább... Én jót aludtam... :blink: ...5-ig. Aztán kelni kellett. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Corsika, ez a mondat úgy tetszik: "Természetesen én is a Mantát vagy az A Corsát, esetleg valamelyik régebbi típust választanám." B) Mintha tényleg mindenkinek annyira természetes volna. Vagy tényleg? Olyan jó, hogy vannak olyan emberek, akik ragaszkodnak a régi vasakhoz, és nem hagyják őket elrohadni. Külön becsülendő, hogy te ezt egy újban ülve fogalmazod meg, amiben azért már rendesen el van kényeztetve az ember fia. Persze azért ezek a szeretetért cserébe olyan élményeket biztosítanak, amit egy újjal sosem élsz át (nem pont a kéthengerezést és a durrogást értem ez alatt. :blink:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Jó reggelt! Fizetés még nincs, be sem akartam jönni, de mivel én tudok csak utalni, itt vagyok, de bosszúból ma sem dolgozok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Jó reggelt! Fizetés még nincs, be sem akartam jönni, de mivel én tudok csak utalni, itt vagyok, de bosszúból ma sem dolgozok B) Én meg pont ma nem leszek gép előtt! :blink: Kell valakinek káposzta? Megyek Vecsésre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 A fizetés miatt szomorú vagyok, olyan, mintha az én zsebem is húznák. Viszont annak örülök, hogy ma sem dolgozol. :D Lehet, hogy ma nem alszom, csak pofázok? :blink: Kell valakinek káposzta? Megyek Vecsésre... :D Ilyet kérdezni, amikor egy Nyuszi is van a csapatban? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Én meg pont ma nem leszek gép előtt! :blink: Kell valakinek káposzta? Megyek Vecsésre... B) Lilakáposzta???imádom, savanyú káposzta?nyami :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Jó Reggelt mindenkinek! Alig aludtam valamit! hajnali 2-kor még ébren voltam... épp ettem a vacsimat. Elteszkóztukazidőt. Jó dolog minden nap 3-4 oldalakat visszaolvasni. :D ... Kész a blokkom! De nem tudok érte menni. B) Minden nap 4-ig vannak a műhelyben és ma már nem érnék be. ... A HF-ért az ősszel majdnam este 6-kor mentem érte. Felhívtam a fickót, hogy kicsit kések. Ő meg azt mondta, hogy 5-ig ott lesz... de végül majdnem 6-ig maradt! :D Mackó, majd csörgess meg, ha elérhető vagy, mert nem én megyek a blokkért, de az olaj kellene... :blink: Akkor mindjárt csörgetlek... bár ezt most lehet nem olvasod. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Én meg pont ma nem leszek gép előtt! B) Kell valakinek káposzta? Megyek Vecsésre... :D na az tőlem kb 15 percre van :D jó reggelt nekem nem az :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 jó reggelt nekem nem az :blink: Mi a baj édes Gelkocám? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Sziasztok Opelosok! Napsugaras szépnapot kívánnék mindenkinek,de sajna ezt még nem tudom elintézni. Így aztán egy A.Szilárdtól lopott szlogennel:"Legyen olyan a napotok amilyennek szeretnétek!" :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Szia nyuszika! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Sziasztok Opelosok! Napsugaras szépnapot kívánnék mindenkinek,de sajna ezt még nem tudom elintézni. Így aztán egy A.Szilárdtól lopott szlogennel:"Legyen olyan a napotok amilyennek szeretnétek!" :blink: Szióó Hmmmm, hát akkor erősen kezdek koncentrálni, hogy minden vágyam teljesüljön ;) Szia nyuszika! ;) :D Szia, én egy kocsikázós, napsugaras, sok benzines, romantikus napot szeretnék :D amiből minden meglehet, ha kisütne a nap is B) Hobi útra kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Csak akarni kell és meglessz! Báb az én kis bordóm éppen a dokinál van de remélem mire megjön a jóidő ő is rendben lesz! Ki adta ezt a fantasztikus jelzőt nekem:Újonc"? Tecccccikk :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Csak akarni kell és meglessz! Báb az én kis bordóm éppen a dokinál van de remélem mire megjön a jóidő ő is rendben lesz! Ki adta ezt a fantasztikus jelzőt nekem:Újonc"? Tecccccikk :blink: É nagyon akaratos vagyok, szóval remélem meglesz B) Mi baj a kocsival? A jelzőt a profilodnál majd át tudod írni, csak kell még pár hozzászólás, te kis újonc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Semmi baj a jelzővelelfogadom. A kocsival sincs komoly baly "remélem" csak az éves kötelező orvosi átvizsgáláson veszrészt. É nagyon akaratos vagyok, szóval remélem meglesz :blink: Értesíts ha akaratod érvényre jutni látszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 :blink: Már csak a napsütés kellene és mehetnék is akár, bár én az esőt is imádom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Nyuszi az esőmenő :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Nyuszi az esőmenő :D :blink: B) Menő manó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Nekem már megvan a belépőm a gyorsulásra.Remélem nem leszek nélkületek! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Nekem már megvan a belépőm a gyorsulásra.Remélem nem leszek nélkületek! :blink: Én még nem vettem meg, mert eddig senki nem mondta biztosra, de akkor ha nem hagysz magamra megveszem a héten én is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Eddig úgy néz ki, hogy aznap én se fogok dolgozni. Szóval akár én is kinézhetek a gyorsulásra. Valaki nem tud egy jó kis másodállást? Amit persze a folyamatos3műszak mellett tudnék csinálni? Vagy valami jó, feneketlen pénzeszsákot? B) :blink: Jól jönne egy kis pluszpénz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 :blink: Ez most komoly volt. Más... most hallottam megbízható informátortól, hogy még egy deka engedélyt sem láttak a gyorsulás szervezői!!! Szóval óvatosan a jegyvásárlással!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Ez most komoly volt. Más... most hallottam megbízható informátortól, hogy még egy deka engedélyt sem láttak a gyorsulás szervezői!!! Szóval óvatosan a jegyvásárlással!!! Annyi baj legyen !Végülis egyszerélünk.Egyébbként ha ezt lefujják szerintem akkor is lesz gyorsulás csak éppen nem ott és nem akkor . B) Nekem úgy is jó ha gyorsulás nélkül csak mi találkozunk. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2006 Gyorsulás mindig van, a múltkor épp a rendőrök vetettek véget neki B) De egy szombati taliban benne vagyok, ígérem előtte alszok, nem úgy mint amúltkor :blink: ja, szia mackó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts