szabot Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Sziasztok! Ismét itt vagyok. Eltartott egy darabig, amíg visszaolvastam - szerencsére. A jó idő engem is munkára sarkallt. Volt metszés, kerítés- és állványhegesztés, akvárium pakolás, motorblokk ki- és szétszedés. Este pedig megnéztem végre a DOOM-ot. Elment. Ma mackó segítségével leadtam a blokkot fúrásra. Ha minden jól megy, akkor már holnap du elhozhatom, de ez majd holnap derül ki. Addig várakozó állás... :blink: Akkor a póló dologgal mi lesz? Még senki nem csinált tervet? Ajánlat: mindenki sorolja fel az ötleteit és abból összegyúrunk egy végleges verziót. Valahogy így gondoltam: Első variáció: --------------- Elől: márkajelzésnél egy lángoló Opel jel Hátul: Nagy Opel jel, a villámban felül Opelclub, alul Debrecen felirat; felirat körben: "www.opelclub.hu" és "www.debrecen.opelclub.hu" Második variáció: -------------------- Elől: márkajelzésnél Opel jel Hátul: Nagytemplom, alatta "debrecen.opelclub.hu" felirat (esetleg fölötte félkörívben Opelclub Debrecen, de ez már erőltetettnek tűnik, mert a webcím ezt már tükrözi) Na tessék engem meg már le is hagytatok a listáról, de csakazértis!!!!!! B) 3. Nyuszifül Nem direkt hagytalak le, de ha nem tudsz jönni, akkor ciki módosítani! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Jó estét! De jó, hogy egyre többen lesztek! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 ha segíthetek a pólóban akkor a nagytemplomot hagyjátok ki :blink: elöl lehetne mondjuk egy MOTE jel szimplán mint a klubbos pólókon....nem ? sztem annál jobb minnél egyszerűbb... végeztem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Ne végezz, gyere bográcsolni! Megisszuk SzaboT (maradék) pálinkáját, és karaokézunk! B) És az sem baj, ha nem írják ki a szöveget. Mit nekünk Grease, nyíljon inkább utcára a kocsmaajtó! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Ne végezz, gyere bográcsolni! Megisszuk SzaboT (maradék) pálinkáját, és karaokézunk! B) És az sem baj, ha nem írják ki a szöveget. Mit nekünk Grease, nyíljon inkább utcára a kocsmaajtó! :blink: sört ide bort ide te szép barna jány :D ottleszek a Bográcsozáson.... ;) ejha nincs közel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Arra a bulira beszállok egy kis nedüvel. Zlaty Bazant egy tálcával egyenesen Szlovákiából. ja, meg ha marad, akkor pálinka. Bár az előbb "néztem" meg az üveget, lehet, hogy nem bírja ki addig. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Mi folyik má itten e? :blink: Folyik a sör a bor, a jányok,a részeg nyuszi mantát csapat,a 2.2-es motor rugdos,bőg és szarva is van, SzaboT utcát szélesít,Sanyi meg bográcsot cipel,a pálinka párolog,a nagytemplomot leszavazzák egy pólóról,... bakker mikről le nem maradok! el vagyok megin fáradva,megint most estem haza,reggel 5 óta... Hiába munka,meg két csaj... :D Bár az egyikkel inkább csapatnék a manta mellett szinkronba,a másikkal meg inkább felcsavarnék egy szőnyeget ;) Szép napot srácok! U.i: igen,lett egy leányzó itten az életemben mámmeg,miatta nyúlnak 16 órásra a műszakjaim minden nap. B) Rózsaszín szemüvegben még nem láttam az asconát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Jó reggelt! Napsütésben gazdag szép napot mindenkinek... itt esik az eső. Tomi! Örülök, hogy segíthettem! Szerdán találkozunk! elvileg Gelko! Szavadon leszel fogva! Most már itt kell legyél a főzőcskén! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2006 Nem direkt hagytalak le, de ha nem tudsz jönni, akkor ciki módosítani! :P :D Már miért is ne tudnék menni?????Max visztek B) a pólót én rajzolgattam, de aztán valahogy soem fejeztem be :D a részeg nyuszi mantát csapat, ;) Asszem valamit félreolvastál B) Hogy én részeg, és hogy nyuszi, és hogy csapatok??? ;) ;) :D 5. Gelko+Anami ha szívesen látsz minket is Tomi :D Lemaradtam valamiről? :D Azt hiszem többet kéne otthon lennem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Végre valami, ami a Nyuszinak se teljesen tiszta! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Ennél szebb napot kivánok mindenkinek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2006 Végre valami, ami a Nyuszinak se teljesen tiszta! :D héééééé, mostanában nagyon osztotok ti engem, jó lesz odafigyelni rátok B) Ennél szebb napot kivánok mindenkinek :blink: Köszi, neked is :D Hogy vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Bocs de a képtárat böngésztem. Köszi jól. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Én máról hamarosan búcsúzom... megyek beíratom a nagyfiam az oviba!! meg egy két elintéznivalóm is van még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Gelko! Szavadon leszel fogva! Most már itt kell legyél a főzőcskén! :blink: már fenn is vagyék iratkozva a tali topicban.... úgy akarom alakítani az anyagiakat h kabriózás legyen de ha nem akkor max kihasználom a máv nyújtotta lehetőségek tárházát....-max ott kezedek el sörözni de akkor majd vki mosson fel a peronról B):D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2006 Bocs de a képtárat böngésztem. Köszi jól. :blink: No problem, én meg dolgozok, azaz dolgozgatok közben.... Mackó, jó ügyintézést :D már fenn is vagyék iratkozva a tali topicban.... úgy akarom alakítani az anyagiakat h kabriózás legyen de ha nem akkor max kihasználom a máv nyújtotta lehetőségek tárházát....-max ott kezedek el sörözni de akkor majd vki mosson fel a peronról B):D:D Beszéld rá Telonitót, hogy jöjjön le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Beszéld rá Telonitót, hogy jöjjön le B) van már kísérőm :blink: de majd beszélek a fejével :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2006 van már kísérőm :blink: Azt már láttam, sőt írtam is nagy meglepve B) De gondolom a kísérőd nem Pestről kísér, és én arra gondoltam addig se unatkozz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Azt már láttam, sőt írtam is nagy meglepve :blink: De gondolom a kísérőd nem Pestről kísér, és én arra gondoltam addig se unatkozz B) jól gondolod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 már fenn is vagyék iratkozva a tali topicban.... úgy akarom alakítani az anyagiakat h kabriózás legyen de ha nem akkor max kihasználom a máv nyújtotta lehetőségek tárházát....-max ott kezedek el sörözni de akkor majd vki mosson fel a peronról :blink::D:D Oksa! A felmosót akkor bekészítem a kocsiba! B) Mackó, jó ügyintézést :D Beszéld rá Telonitót, hogy jöjjön le ;) Köcce Nyuszi! Közben át tettem holnapra pár dolgot! A beíratás megtörtént! Gelko! Nyuszihoz én is csatlakoznék! Beszéld rá Telot, hogy jöjjön ő is! ;) De akár másokat is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2006 Gelko! Nyuszihoz én is csatlakoznék! Beszéld rá Telot, hogy jöjjön ő is! :D De akár másokat is! :D Szerintem ez már félkész állapot ;) Én már régóta pedzegetem neki B) Telo!Gyere velünk pótmajálisra :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Szerintem ez már félkész állapot :D Én már régóta pedzegetem neki B) Telo!Gyere velünk pótmajálisra :blink: de addigra legyenek kész a pólók mert a Nyúlanyó azt mondta h nekem is lesz majd egy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2006 de addigra legyenek kész a pólók mert a Nyúlanyó azt mondta h nekem is lesz majd egy :D :blink: B) Nézzz mán oda!Kicsifiú osztja itt a lapot! :D Direkt nem lesz kész, hogy legyen több okod is lejönni a következő talira ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 :blink: B) Nézzz mán oda!Kicsifiú osztja itt a lapot! :D Direkt nem lesz kész, hogy legyen több okod is lejönni a következő talira :D kicsifiú ? Srácok változás történt ! május 6.án a menü nyúlpörkölt lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2006 kicsifiú ? Srácok változás történt ! május 6.án a menü nyúlpörkölt lesz :D :D Hát, nem tudom mondtam e már, de én azt hiszem nem érek rá 6-án :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts