Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Edit! még 1x gratula a döntésetekhez!

Sanyi!!! Látom most már teljesen nekikezdte(te)k a rekord --> manta átépítésnek. Az eladó cumók közül Kori-t lehet érdekelne valami, mondjuk az a vágás a reki tetején... vagy csak a mechanika... de az is lehet, hogy tévedek. :blink:

Asszem ma sem leszek itt sokat!

Tomi!!! Kell akkor ma segíteni?

Elküldve
Sziasztok!

Üdvözöljük, legújabb klubtársunkat:Lujdzsit :D Aki mától kezdve hivatalosan is közénk tartozik :blink:

Hali Lujdzsi!

Sanyi!!! Látom most már teljesen nekikezdte(te)k a rekord --> manta átépítésnek. Az eladó cumók közül Kori-t lehet érdekelne valami, mondjuk az a vágás a reki tetején... vagy csak a mechanika... de az is lehet, hogy tévedek. B)

Kicsit elkéstél, Korival este ledumáltunk már mindent. :D

Elküldve
Sziasztok!

Üdvözöljük, legújabb klubtársunkat:Lujdzsit :D Aki mától kezdve hivatalosan is közénk tartozik :blink:

Még egy Lali? B)

Ő ki?Aki ott volt a talin?

Elküldve
Szokott fórumozni? Még nem láttam itt.

Sziasztok!

Örülök,hogy örültök és befogadtatok.Fórumozni csak alkalmanként tudok,mert az én munkám mobil lévén,hogy sofőr vagyok.De ha időm engedi temészetesen itt leszek.

Elküldve
Sziasztok!

Örülök,hogy örültök és befogadtatok.Fórumozni csak alkalmanként tudok,mert az én munkám mobil lévén,hogy sofőr vagyok.De ha időm engedi temészetesen itt leszek.

Ne aggódj ezen, a jó idő közeledtével egyre inkább a személyes talik kerülnek előtérbe! :blink: Tényleg május 6-ot már fel is írhatod a naptáradba B)

Elküldve

Sziasztok mégegyszer!

Az előbb már írtam de lehet,hogy rossz helyre ment.

Nos köszönöm,hogy befogadtatok és remélem nem okozok majd csalódást nektek.Fórumozni,ahogy azt a főnitündér is megírta előttem,csak ritkán tudokmert sofőrként dolgozom és a kocsi computerén nincs internet kapcsolat.De amikor csak időm engedi itt leszek annális inkább mert mindenki szertnék megismerni és alkalmanként tanácsokat tippeket kérni.

Szóval Üdv mindenkinek !

Felírtam Május 6-ot de mi lesz és hol?

Elküldve
Akkor van hatodikára egy újabb potenciális Manta test driver? ;) Nem elfelejteni, addigra 2.2-es, öt gangos fenevad lesz a popsik alatt! ;)

:blink: B) :D Akkor most fogsz megtanítani csapatni??? :D

Elküldve
Szeretném rávenni, de rajta múlik. Különben meg olyan bika a 2.2-es, hogy ha nem akarja, akkor is rugatja. :blink:

próbálj meg engem is rávenni B)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.