corsarulez Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Én is Pannoniát árulok... :blink: na, de tényleg, Roli, most már engem is furdal...... ki/mi az úl LOVE? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Edit! még 1x gratula a döntésetekhez! Sanyi!!! Látom most már teljesen nekikezdte(te)k a rekord --> manta átépítésnek. Az eladó cumók közül Kori-t lehet érdekelne valami, mondjuk az a vágás a reki tetején... vagy csak a mechanika... de az is lehet, hogy tévedek. :blink: Asszem ma sem leszek itt sokat! Tomi!!! Kell akkor ma segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Edit! még 1x gratula a döntésetekhez! Köszi!!!! Remélem, nem bánjuk meg.... B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2006 Sziasztok! Üdvözöljük, legújabb klubtársunkat:Lujdzsit B) Aki mától kezdve hivatalosan is közénk tartozik :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Én is Pannoniát árulok... :D és az nekem kéne is csak nem adod oda ingyen :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Sziasztok! Üdvözöljük, legújabb klubtársunkat:Lujdzsit :D Aki mától kezdve hivatalosan is közénk tartozik :blink: Hali Lujdzsi! Sanyi!!! Látom most már teljesen nekikezdte(te)k a rekord --> manta átépítésnek. Az eladó cumók közül Kori-t lehet érdekelne valami, mondjuk az a vágás a reki tetején... vagy csak a mechanika... de az is lehet, hogy tévedek. B) Kicsit elkéstél, Korival este ledumáltunk már mindent. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Sziasztok! Üdvözöljük, legújabb klubtársunkat:Lujdzsit :D Aki mától kezdve hivatalosan is közénk tartozik :blink: Még egy Lali? B) Ő ki?Aki ott volt a talin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2006 Még egy Lali? :blink: Ő ki?Aki ott volt a talin? Igen, ő az B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Szokott fórumozni? Még nem láttam itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2006 Szokott fórumozni? Még nem láttam itt. Ritkán jut gép elé, de majd személyesen megismered, mert mostmár nem fog elmaradni tőlünk....remélem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Szokott fórumozni? Még nem láttam itt. Sziasztok! Örülök,hogy örültök és befogadtatok.Fórumozni csak alkalmanként tudok,mert az én munkám mobil lévén,hogy sofőr vagyok.De ha időm engedi temészetesen itt leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2006 Sziasztok! Örülök,hogy örültök és befogadtatok.Fórumozni csak alkalmanként tudok,mert az én munkám mobil lévén,hogy sofőr vagyok.De ha időm engedi temészetesen itt leszek. Ne aggódj ezen, a jó idő közeledtével egyre inkább a személyes talik kerülnek előtérbe! :blink: Tényleg május 6-ot már fel is írhatod a naptáradba B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Sziasztok mégegyszer! Az előbb már írtam de lehet,hogy rossz helyre ment. Nos köszönöm,hogy befogadtatok és remélem nem okozok majd csalódást nektek.Fórumozni,ahogy azt a főnitündér is megírta előttem,csak ritkán tudokmert sofőrként dolgozom és a kocsi computerén nincs internet kapcsolat.De amikor csak időm engedi itt leszek annális inkább mert mindenki szertnék megismerni és alkalmanként tanácsokat tippeket kérni. Szóval Üdv mindenkinek ! Felírtam Május 6-ot de mi lesz és hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2006 Akkor van hatodikára egy újabb potenciális Manta test driver? ;) Nem elfelejteni, addigra 2.2-es, öt gangos fenevad lesz a popsik alatt! ;) :blink: B) :D Akkor most fogsz megtanítani csapatni??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Egyszer el kell kezdeni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2006 Egyszer el kell kezdeni! :D öööööö :blink: háááát B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Semmi őőő, meg hááát! :blink: Csak rá kell érezni, és imádni fogod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2006 Semmi őőő, meg hááát! :D Csak rá kell érezni, és imádni fogod! :blink: Én félős nyuszi vagyok ám.....nem szeretem a vad dolgokat B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Semmi őőő, meg hááát! B) Csak rá kell érezni, és imádni fogod! na várj Sanyi ! szóval Nyuszi csapatni fog a mantával ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2006 na várj Sanyi ! szóval Nyuszi csapatni fog a mantával ? :blink: Nem, neeeeeeeeeeem, Nyuszi nem fog csapatni semmivel sem, pláne nem a mantával! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 na várj Sanyi ! szóval Nyuszi csapatni fog a mantával ? :blink: Szeretném rávenni, de rajta múlik. Különben meg olyan bika a 2.2-es, hogy ha nem akarja, akkor is rugatja. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Szeretném rávenni, de rajta múlik. Különben meg olyan bika a 2.2-es, hogy ha nem akarja, akkor is rugatja. :blink: próbálj meg engem is rávenni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Gyere te is bográcsolni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Gyere te is bográcsolni! B) tervben volt... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 No, akkor SzaboT! Szélesek az utcák felétek? B) Áááá, nem vagyunk mi olyanok... De tényleg szélesek? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts