szabot Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Hát, fizetés ügyben én mélyen halgatok. Nekem jó lett. Ez ügyben én is hallgatok. Egy tizessel több lett, mint amit vártam... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Még nekem is tetszik! :D Azért a te Asconáddal még a Trabimmal sem merném felvenni a versenyt! :D Nincs versengés berkeken belül,csak szeretet,vagy mi B) szóval,mi és a szeretet...meg az opelek De csak lássak meg valami fosvágent,akkor a kislány bedurvul :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2006 Nincs versengés berkeken belül,csak szeretet,vagy mi :D szóval,mi és a szeretet...meg az opelek De csak lássak meg valami fosvágent,akkor a kislány bedurvul :blink: B) :D Hmmm, Ez költői volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Ékesszóló barátunk megmondta a tutit! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Love, Peace and Opel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2006 Nagyon tavaszt éreztek fiúk!ennyi szerelmes férfit egy rakásra, akarom mondani egy régióba :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Ékesszóló barátunk megmondta a tutit! B) De meg ám :blink: mér nem? De most már nem helytelenkedek itt,felborítom szegény klubtársaim nyugalmát... fenn vagyok közel 30 órája,úgyhogymost vágom magam vízszintbe.. Üdv srácok,puszi-nyuszi...húsvétkor hozzál nekem vmit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Nagyon tavaszt éreztek fiúk!ennyi szerelmes férfit egy rakásra, akarom mondani egy régióba :D De mindenki szerelme tárgyát a saját ótója jelenti! :blink: Kivéve persze Mackó, mert ha ő ezt mondaná, jobbról nagy nyakast kapna a csöpp asszonytól! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2006 Üdv srácok,puszi-nyuszi...húsvétkor hozzál nekem vmit! :D B) Vigyek neked tojást???Azt hittem van elég :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Helló, jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 B) Vigyek neked tojást???Azt hittem van elég :blink: ;) még van tojcsim :D inkább valami húsvéti csokinyuszit kérek,vagy mindegy,csak édes legyen mint a mi nyuszink :D Vagy legalább is a fülije Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2006 még van tojcsim B) inkább valami húsvéti csokinyuszit kérek,vagy mindegy,csak édes legyen mint a mi nyuszink :D Vagy legalább is a fülije :blink: Rendben, majd kitalálok neked valamit :D Szép álmokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Jó éjt mindannyiótoknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Jó Reggelt! Naponta azzal índítok, hogy végigolvasom a topicot... elég hosszadalmas! :D Ezért sajnálom, hogy délutános vagyok! De mindenki szerelme tárgyát a saját ótója jelenti! :D Kivéve persze Mackó, mert ha ő ezt mondaná, jobbról nagy nyakast kapna a csöpp asszonytól! ;) A csöpp asszony néha mondogatja a kocsira, hogy az az ő szerelme! :blink: Utánam! ;) Mozizásban én is benne vagyok, meg mindenben... csak annyi a bibi, hogy úgy néz ki, a plusz napokat és a szabikat érdekesen fel fogjuk halmozni! Minden rendszer menni fog 1000-rel.... vagyis bármennyire igyekszünk egymáshoz igazodni, én lehet nem mindig tudok ott lenni a talikon. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Jó délutánt, úgy látom, mindenki szavazni van, vagy autót mos! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Jó délutánt, úgy látom, mindenki szavazni van, vagy autót mos! :blink: Hát, a többiek lehet, hogy voltak, de én nem mentem... Csak ezért nem utazom haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április9, 2006 Barátnőm hív, nem megyünk sétálni???Lepasszoltam mivel, még a kertben voltam, de mondtam ha úgy érek haza, mehetünk.Rohanok haza mint az őrült, zuhany, telefon....Hát már elhívott egy másik Andit! B) Pedig.....még mindig süt a nap, és én úgy ennék egy kis fagyit :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Pedig.....még mindig süt a nap, és én úgy ennék egy kis fagyit :blink: a napsütést mellőzöm egy picit sikerült jól leégnem Érden....és kb az arcom fele...csak B) de akkor is jó volt a napsütés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április9, 2006 a napsütést mellőzöm egy picit sikerült jól leégnem Érden....és kb az arcom fele...csak B) de akkor is jó volt a napsütés :D Hmm, engem nagyon nem fogott meg a nap, mert lefelé néztem :D gereblyézés közben :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Hmm, engem nagyon nem fogott meg a nap, mert lefelé néztem B) gereblyézés közben :blink: A tarkód meg nem látod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Én is megint a kertben görnyedtem, de egyre szebb ( a kert!) . :blink: Ma pihentettem a Corsát és Hondáztam. B) Jelentem, a motoradalék ott is nagyon nagy javulást eredményezett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 motoradalaék? de sokan dícsérik ezeket,nekem sosem használtak... Mindig jobban jött egy nagyobb adag motor B) Hát én nem nagyon égtem ott le,inkább fáztunk már a vége felé,mint égtünk... Ma hál'az égnek a legkedvesebb barátommal voltunk pár omega cuccért... Végre megvan a sperr difi,és a padlólemez is...aztán lehet hogy az ajtózáraim is megvannak... Sanyi,a corsa-val hoztunk el mindnet,hihetetlen,mennyit kibír! A nullával egyenlő értékű alkatrészek az autóban : kupplung,bal első kerékcsapágy,4 gátló,és komfortérzet! ...és jelentem mától a benzin is :D ugyanis mire hazaértem,szólt az autó tulaja,hogy kész,meghalt... ;) De előtte még leszállított minden cuccot,amit kellett még aznap,és majd csak utána... Olyan szinten felmelegedett a felni,hogy kifolyt a kerékagyból hömpölygő lávaként a zsír,a felni vöröses színben pompázott,és a féltengely is fekete szurkot eresztett...de hazáig vitte a gazdáját! Lefényképeztem ma a szerelmem,hiszen ott voltam ma mellette,és nem bírtam kihagyni hogy ne halljam a hangját...(az asci leendő motorjáról van szó) kérnem se kellett beindították nekem :D Lett azóta másik szerelmem is,de ez már egy másik story,épn szimplán ráfogtam a tavaszra,de úgy néz ki nem egy fél évszakos dolog kezdődött :blink: Szép napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Nem semmi kisautó az a Corsa! Egyre erősebb bennem a dolog, hogy bevásárolok egyet a Manta mellé, pláne, ha ennyit bír (bár alattam ilyet azért nem kapna). Az új szerelem autó, vagy ember (ebben a topicban ez sosem biztos kérdés :blink:)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Jó reggelt! Már alig várom, hogy vége legyen a délutános hétnek! Már csak ma meg holnap... Alig van lehetőségem veletek cseverészni itt! Roli! Az az a Sanyi által feltett kérdés... autó vagy ember? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 ugyanis mire hazaértem,szólt az autó tulaja,hogy kész,meghalt... :D Én meg ezen derültem! :blink: A tegnap délutáni napos időben szalonnát sütögettünk itthon,jó volt végre már kinn lenni a szabadban egy pólóban. B) Előtte kocsit mostam,utána motoroztam(Dumb és Dumber minimotorral az udvaron,mert már boroztam :D ) Ha minden jól megy holnap délelőtt jön BLITZ ismerőse a Pannóniáért.(BLITZ sajna nem ér rá lejönni). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts