Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Most marhulsz? Aki odaér, az mozizik! :blink: Hogy a viharba ne jöhetnél mozizni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2006 Mi az hogy!Régiótagoknak kötelező :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Mi az hogy!Régiótagoknak kötelező B) Jóvanna csak marhultam :blink: Csak beindultam majó hírek hallatán,meg opel feelingem volt,és nagyon hiányoztatok! Ha tudok,úgyis megyek,de remélem megértitek,ha dolgoznom kell akkor kilőve az egész, az asconának rengeteg pénz kell,és nagyon hiányzik ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2006 Édesem, nem egy taliból áll a világ, és majd akkor is megyünk ha neked is jó! :blink: Tudod, mi iagzodunk egymáshoz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Ha tudok,úgyis megyek,de remélem megértitek,ha dolgoznom kell akkor kilőve az egész, az asconának rengeteg pénz kell,és nagyon hiányzik ! De rohadtul ismerős! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2006 Nekem mondjátok? ebben a hónapban nem kaptunk fizetést :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Előreláthatólag mikor lesz kész? Bizti nagyon szép lesz.... B) A fizetésről jut eszembe, nekünk meg a túlórapénzt nem fizették ki egy adminisztrációs hiba miatt... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2006 A fizetésről jut eszembe, nekünk meg a túlórapénzt nem fizették ki egy adminisztrációs hiba miatt... :blink: Arról én már nem is álmodok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Hát, fizetés ügyben én mélyen halgatok. Nekem jó lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 No, meg jár 4% fizuemelés is, amit irgégetnek, de nem biztos, hogy megkapjuk. Mondjuk az nem jelent sokat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2006 Ok, de a normál fizetés az mindenkinek jár, 10-ig legkésőbb ki kell fizetni, és hétfőn már 10.és semmi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Bizti hétfőn reggel utalják.... a piszkok!!!! Nálaunk akkora volt a felháborodás, hogy nem jöttek a túlóradíjak, hogy majdnem meglincselték a gazdasági osztályt.... Pedig nem is ők voltak a hibásak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2006 Rulezke, én utalom a lóvét......ha van miből :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Előreláthatólag mikor lesz kész? Bizti nagyon szép lesz.... B) Ez most olyan dicsekvősnek fog tűnni,előre is bocsi mindenkitől érte! De a jelenlegi állás szerint már "csak" pénz függvénye minden...a kasztnizás 2 hónap,a festés plusz egy,utána már benn a motor és a váltó...onnan meg csak apróbb munkálatok,amelyek igazából ugyanolyan drágák,mint amennyit eddig költöttem az autóra...pl.: diffi hűtés rendszer,műszerfal óracsoport gyártás(egyedi UV-s kék ledekkel),egyedi fékrendszer(omega és senator ötvözete) egyedi futómű(ascona első MCPherson,omega hátsó) egyedi belső,FK űlések(ma épp ilyet láttam a kadettben,sajna nekem 46e ft/dajab),kardán rövidítés,első kerékjárat szélesítés,üvegszálból az egész orra,na és persze a 406-os Camaro orrára merőben megegyező arculat kialakítása...de hát még tudnám sorolni,azt hiszem hamar utolérnénk a legtöbb hozzászólással bíró topicot,hamindet leírnám... A lényeg az,hogy ehhez rengeteget kell dolgoznom,és tojok rá ha éjjel nappal kell,de ha bele szakadok is megcsinálom...utána pedig majd jöhet a család meg a gyerek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Ez is ismerős! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 :blink: Igazi ékszer lesz, ha elkészül! Majd járj vele sűrűn talikra! B) én sajna tudom, milyen macerás az autóépítés, pl. két hét múlva Egerben van jelenésem, a fekete autóval, ehhez képest a szerelőm szokás szerint ül a tojásain (miért is ne, úgyis húsvét közeleg??) nagyon-nagyon szoros lesz a verseny, ha egyáltalán elkészül. 2005 júliusától várom azt a percet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 nem tervezek senkivel versenyt..nekem elég a z autóm tekintélye,és hogy büszke lehessek rá ha másnak tetszik...na és persze hogy elmondhassam,hogy ezért én megdolgoztam.... Sűrűn??? Vécére is kocsival fogok menni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 a versenyt arra értettem, hogy ki győz: az idő vagy a szerelőm! B) :D Az én pici 1.3-as mocimmal max. a Trabikat gyűrhetném majd le. De amúgy se vagyok az a súmaher tipus. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Az én pici 1.3-as mocimmal max. a Trabikat gyűrhetném majd le. De amúgy se vagyok az a súmaher tipus. :blink: Nono! Azért a Trabi sem adja magát könnyen! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 (edited) megverem a szerelődet idejekorán,hanem végez időben az autóddal! :blink: Ideje lenne már versenyeznie magával,hogy gyorsabban megcsinálja az autód mint amúgy akarta... Sanyi trabija meg a legkirályabb verda volt,amit tudok róla az alapján tuti,szal kérünk rá egy opel jelet, és 3 tagú a testvércsalád B) Módosítva Április8, 2006 : Vascona Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Múltkor robogok gyanútlanul a Corsával 100 körül, erre a semmiből előtűnik mögöttem egy 4 ütemű Trabi és megelőz!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Az már nem Trabant, csak álcázott Polo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Az már nem Trabant, csak álcázott Polo... Sanyia te trabid ahhoz képest bundakabát volt! :blink: Sanyia te trabid ahhoz képest bundakabát volt! B) és az még így is álcázva volt,amúgy kb egy párizsi ruhakollekció volt az álca alatt :D Sanyia te trabid ahhoz képest bundakabát volt! :D és az még így is álcázva volt,amúgy kb egy párizsi ruhakollekció volt az álca alatt ;) és már magamat is überelem ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2006 Roli, ez nagyon jó :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Még nekem is tetszik! :blink: Azért a te Asconáddal még a Trabimmal sem merném felvenni a versenyt! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts