szabot Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Igen, épp fontolgattam, mert ööööö mikor is...14-én amúgy is arra járok, és akkor lehet ott is maradok hétvégére :blink: Aha. Ezt még addig megbeszéljük. Ha lesz addigra vas alattam, akkor semmi akadálya egy parklátogatásnak. Legalább ismét ellövök ott néhány képet. Főleg az akváriumoknál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Aha. Ezt még addig megbeszéljük. Ha lesz addigra vas alattam, akkor semmi akadálya egy parklátogatásnak. Legalább ismét ellövök ott néhány képet. Főleg az akváriumoknál... a halakat kifogni kell nem levadászni őket :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 a halakat kifogni kell nem levadászni őket :D Na nézd már kiscserkészt! B) Mindent főz, kifog, ami él és mozog :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 A Vadaspark projekt nekem is bejövős. B) Már régóta ígérem a gyereknek (meg az anyukájának),hogy elmegyünk.Remélem azt hosszabb ideig bírja majd mint a mostani tali ideje alatt a vásárlást. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 A Vadaspark projekt nekem is bejövős. B) Már régóta ígérem a gyereknek (meg az anyukájának),hogy elmegyünk.Remélem azt hosszabb ideig bírja majd mint a mostani tali ideje alatt a vásárlást. :blink: :D Akkor azt hizsem, kezdjük el az időpont egyeztetést, hogy lehetőleg mki szabaddá tudja tenni magát addigra. Mit szóltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Na nézd már kiscserkészt! B) Mindent főz, kifog, ami él és mozog :blink: hát ha éhes vagyok akkor ne álljon az utamba semmi ehető :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 hát ha éhes vagyok akkor ne álljon az utamba semmi ehető B) Jogos érvelés :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 hát ha éhes vagyok akkor ne álljon az utamba semmi ehető B) Jogos érvelés :blink: :D Mondta a nyúl, ami ugye növényevő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Mondta a nyúl, ami ugye növényevő... De ehető! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 De ehető! B) És ezért védi a saját érdekeit :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 És ezért védi a saját érdekeit :blink: Azt látom! B) Érdekvédő Nyuszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Azt látom! B) Érdekvédő Nyuszi csak úgy kulminál a feszültség :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Srácok (na és persze hölgyek)! Már 10 perce próbálok elindulni vacsizni, de nem tudok. Mindig találok valamit, amire lehet válaszolni! Ez így nem lesz jó! Le fogok fogyni! B) Ja, holnap jönnek hozzám ismerősök, ergó grillparty... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 Hééééé, azért ennyire nem lehetek vad! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Hééé, Gelko, ez az én képem! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Hééé, Gelko, ez az én képem! B) volt durvább is de az már kegyeletsértő lett volna Nyuszi te sem tudhatod mi lakozik benned :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 Nyuszi te sem tudhatod mi lakozik benned B) :blink: Azt hiszem én tudom csak igazán, de azt hittem ez kifelé nem látszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 :blink: Azt hiszem én tudom csak igazán, de azt hittem ez kifelé nem látszik B) És én még azt hittem, hogy bennem lakozik az állat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 Lökött! :blink: Mára búcsúzom srácok, fáradt vagyok!Szép álmokat mindenkinek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Lökött! :blink: Nekem meg ez hiányzott már, de nagyon! B) Szép álmokat neked is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Jó estét! Látom, megint Nyuszit akarják megenni az éhes ifjak! B) Nyuszi, védezkezz!!!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Banyek,hogy én mindig lemaradok a Nyuszievésről! Srácok egyszer valaki igazán megszánhatna,és hagyhatna nekem is egy falatot ebből a mi Nyuszinkból mire ideérek! ;) Jól jönne most egy pár gombóc fagyival,meg körítve vagy két három répával :blink: Vagy répafagyival B) Legközelebbi főnökasszonyevésnél lécci szóljatok! Ja,és kedves kicsi Nyuszikám,egyem a füled! :D gondolj mindig arra hogy azt akarjuk mindig megenni,akit nagyon szeretünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Banyek,hogy én mindig lemaradok a Nyuszievésről! Srácok egyszer valaki igazán megszánhatna,és hagyhatna nekem is egy falatot ebből a mi Nyuszinkból mire ideérek! :D Debrecenben ég a világ, sütik már a rántott nyulát, zimme-zumm, zimme-zum, rece-fice, bumm bumm bumm. De Vascona későn futott, neki csak a füle jutott, zimme-zumm, zimme-zum, rece-fice, bumm bumm bumm. Ja,és kedves kicsi Nyuszikám,egyem a füled! B) gondolj mindig arra hogy azt akarjuk mindig megenni,akit nagyon szeretünk! :blink: Jaja, úgy szeretjük, majd' megesszük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Jó reggelt mindenkinek! Hogy ez a Roli hogy tudja cifrázni! B) Azért én a répafagyit meghagynám nyuszinak. Puncs, pisztácia, vanília, csoki, oroszkrém, citrom jöhet minden mennyiségben! Meg még egy pár íz, csak nem akartam elnyújtani a felsorolást... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts