Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Akkor hogy? Ezt én sem értem... Ja, nyuszi-répa!!! Már értem!!! B) Úgy-úgy, mint macska-egér, csak minálunk egyikből sincs. De így is van értelme, nem? Vagy nem? :blink: :D
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Elküldve Április7, 2006 Na üdvözletem az uraknak!Látom garázdálkodtatok rendesen B) De hát hogy is lenne ez másként, amikor az én fiaim vagytok! :D ;) És a legjobb az egészben, hogy mindig elhalmoztok bókokkal(mert akár akarjátok, akár nem,én annak vettem ;) ), még a végén tényleg elolvadok :D De hogy Gelkoca te mindig meg akarsz főzni... :blink: ;)
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Szia! Szóval nem haragszol rosszcsont fiaidra? Nagyon helyes! :blink:
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Elküldve Április7, 2006 Szia! Szóval nem haragszol rosszcsont fiaidra? Nagyon helyes! :D Hááát :blink: Tudod, addig jó míg beszélnek rólad, addig nem merülsz feledésbe B) Meg hát lehet rátok haragudni???? :D
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Hááát :blink: Tudod, addig jó míg beszélnek rólad, addig nem merülsz feledésbe B) Téged elfelejteni? Áááá, dehogy, az lehetetlen! :D
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Elküldve Április7, 2006 :D ;) Folyt köv. még, még..... :D ja!És igen, vihetek desszertet a bográcsolásra, ha már így szóba került ;) Bár ha jobban belegondolok amilyen szépeket mondtatok rólam, minek desszert, ha én is ott leszek, hogy megédesítsem a napotokat? :blink: B) Ez már nekem is sokk, hiába a kevés alvás hatása
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Bár ha jobban belegondolok, amilyen szépeket mondtatok rólam, minek desszert, ha én is ott leszek, hogy megédesítsem a napotokat? Mégiscsak te leszel a főfogás? :blink:
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Elküldve Április7, 2006 Mégiscsak te leszel a főfogás? :D :blink: B) Ööööö, hááát, átvitt értelemben értettem ;) De kár, hogy nem vagytok itt, úgy ennék egy kis fagyit, pont fagyizós idő van :D
szabot Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 B) :D Ööööö, hááát, átvitt értelemben értettem ;) De kár, hogy nem vagytok itt, úgy ennék egy kis fagyit, pont fagyizós idő van :D Fagyi??? Jöhet! Báz! Nincs autóm! :blink:
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Elküldve Április7, 2006 Fagyi??? Jöhet! Báz! Nincs autóm! :blink: Ha nem lennék ilyen álmos elvinnélek fagyizni B)
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Elküldve Április7, 2006 Hmmmmmmm, fagyizni gyalog kell. Aztán lehet nagyot, és romantikusat sétálni a Nagyerdőn, vagy iylesmi :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Az addig rendben is van, csak minél hamarabb jussak el a Nagyerdő városába. Ahhoz meg kell a szekér. De egy romantikus régiós sétában benne lennék, három gombóc fagyival! :blink: (csoki, vanillia, puncs, mazsolával)
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Elküldve Április7, 2006 Az addig rendben is van, csak minél hamarabb jussak el a Nagyerdő városába. Ahhoz meg kell a szekér. De egy romantikus régiós sétában benne lennék, három gombóc fagyival! :blink: (csoki, vanillia, puncs, mazsolával) Hamarosan fagyiszezon, szóval....kitartás B)
szabot Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Az addig rendben is van, csak minél hamarabb jussak el a Nagyerdő városába. Ahhoz meg kell a szekér. De egy romantikus régiós sétában benne lennék, három gombóc fagyival! B) (csoki, vanillia, puncs, mazsolával) Jó választás, Sanyi! Most nekem is szekér gondom van, pmilyen kedvem van, még a végén bementem volna fagyizni Debrecenbe. Úgyis csak egy félórányira van... :blink:
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Elküldve Április7, 2006 Úgyis csak egy félórányira van... :blink: :D :D ;) Ez teccik, de maúgy most nemigen,mert a sávok le vannak zárva aszfaltoznak vagy mi a szösz B)
szabot Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 B) :D :D Ez teccik, de maúgy most nemigen,mert a sávok le vannak zárva aszfaltoznak vagy mi a szösz :blink: 18:00-ig szoktak kint dolgozni. Szal most már lehetne hajtani.
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Elküldve Április7, 2006 18:00-ig szoktak kint dolgozni. Szal most már lehetne hajtani. Szóval akkor jövőhéten fagyizunk? :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Mázlista! :blink: Mondjuk, én is ott tudok lenni 3 óra alatt.
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Elküldve Április7, 2006 Mázlista! B) Mondjuk, én is ott tudok lenni 3 óra alatt. :blink: ez tök jó, na akkor a legközelebbi talira fagyit is viszek :D
szabot Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Szóval akkor jövőhéten fagyizunk? :blink: Nekem ok, úgyis bejáratós lesz a kocsi. Viszont így nem leszek bent fél óra alatt...
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 :blink: ez tök jó, na akkor a legközelebbi talira fagyit is viszek :D Az nem jó, három óra alatt elolvad. B)
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Elküldve Április7, 2006 Nekem ok, úgyis bejáratós lesz a kocsi. Viszont így nem leszek bent fél óra alatt... Jaj, csak vicceltem, dehogyis bántsd az én tengerészemet :blink: Vagy max a már oly régóta tervezett kirándulás keretében ejtjük mega fagyizást B)
szabot Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Jaj, csak vicceltem, dehogyis bántsd az én tengerészemet :blink: Vagy max a már oly régóta tervezett kirándulás keretében ejtjük mega fagyizást B) Úgy is jó! Idő szempontjából lassan kellemesen látogatható lesz a vadaspark Nyíregyházán...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Elküldve Április7, 2006 Úgy is jó! Idő szempontjából lassan kellemesen látogatható lesz a vadaspark Nyíregyházán... Igen, épp fontolgattam, mert ööööö mikor is...14-én amúgy is arra járok, és akkor lehet ott is maradok hétvégére :blink:
Recommended Posts