Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Akkor hogy? Ezt én sem értem... Ja, nyuszi-répa!!! Már értem!!! B) Úgy-úgy, mint macska-egér, csak minálunk egyikből sincs. De így is van értelme, nem? Vagy nem? :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 Na üdvözletem az uraknak!Látom garázdálkodtatok rendesen B) De hát hogy is lenne ez másként, amikor az én fiaim vagytok! :D ;) És a legjobb az egészben, hogy mindig elhalmoztok bókokkal(mert akár akarjátok, akár nem,én annak vettem ;) ), még a végén tényleg elolvadok :D De hogy Gelkoca te mindig meg akarsz főzni... :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Szia! Szóval nem haragszol rosszcsont fiaidra? Nagyon helyes! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 Szia! Szóval nem haragszol rosszcsont fiaidra? Nagyon helyes! :D Hááát :blink: Tudod, addig jó míg beszélnek rólad, addig nem merülsz feledésbe B) Meg hát lehet rátok haragudni???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Hááát :blink: Tudod, addig jó míg beszélnek rólad, addig nem merülsz feledésbe B) Téged elfelejteni? Áááá, dehogy, az lehetetlen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 :D ;) Folyt köv. még, még..... :D ja!És igen, vihetek desszertet a bográcsolásra, ha már így szóba került ;) Bár ha jobban belegondolok amilyen szépeket mondtatok rólam, minek desszert, ha én is ott leszek, hogy megédesítsem a napotokat? :blink: B) Ez már nekem is sokk, hiába a kevés alvás hatása Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Bár ha jobban belegondolok, amilyen szépeket mondtatok rólam, minek desszert, ha én is ott leszek, hogy megédesítsem a napotokat? Mégiscsak te leszel a főfogás? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 Mégiscsak te leszel a főfogás? :D :blink: B) Ööööö, hááát, átvitt értelemben értettem ;) De kár, hogy nem vagytok itt, úgy ennék egy kis fagyit, pont fagyizós idő van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 B) :D Ööööö, hááát, átvitt értelemben értettem ;) De kár, hogy nem vagytok itt, úgy ennék egy kis fagyit, pont fagyizós idő van :D Fagyi??? Jöhet! Báz! Nincs autóm! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 Fagyi??? Jöhet! Báz! Nincs autóm! :blink: Ha nem lennék ilyen álmos elvinnélek fagyizni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Bázz, nekem semnemvannincsen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 Hmmmmmmm, fagyizni gyalog kell. Aztán lehet nagyot, és romantikusat sétálni a Nagyerdőn, vagy iylesmi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Az addig rendben is van, csak minél hamarabb jussak el a Nagyerdő városába. Ahhoz meg kell a szekér. De egy romantikus régiós sétában benne lennék, három gombóc fagyival! :blink: (csoki, vanillia, puncs, mazsolával) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 Az addig rendben is van, csak minél hamarabb jussak el a Nagyerdő városába. Ahhoz meg kell a szekér. De egy romantikus régiós sétában benne lennék, három gombóc fagyival! :blink: (csoki, vanillia, puncs, mazsolával) Hamarosan fagyiszezon, szóval....kitartás B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Az addig rendben is van, csak minél hamarabb jussak el a Nagyerdő városába. Ahhoz meg kell a szekér. De egy romantikus régiós sétában benne lennék, három gombóc fagyival! B) (csoki, vanillia, puncs, mazsolával) Jó választás, Sanyi! Most nekem is szekér gondom van, pmilyen kedvem van, még a végén bementem volna fagyizni Debrecenbe. Úgyis csak egy félórányira van... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 Úgyis csak egy félórányira van... :blink: :D :D ;) Ez teccik, de maúgy most nemigen,mert a sávok le vannak zárva aszfaltoznak vagy mi a szösz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 B) :D :D Ez teccik, de maúgy most nemigen,mert a sávok le vannak zárva aszfaltoznak vagy mi a szösz :blink: 18:00-ig szoktak kint dolgozni. Szal most már lehetne hajtani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 18:00-ig szoktak kint dolgozni. Szal most már lehetne hajtani. Szóval akkor jövőhéten fagyizunk? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Mázlista! :blink: Mondjuk, én is ott tudok lenni 3 óra alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 Mázlista! B) Mondjuk, én is ott tudok lenni 3 óra alatt. :blink: ez tök jó, na akkor a legközelebbi talira fagyit is viszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Szóval akkor jövőhéten fagyizunk? :blink: Nekem ok, úgyis bejáratós lesz a kocsi. Viszont így nem leszek bent fél óra alatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 :blink: ez tök jó, na akkor a legközelebbi talira fagyit is viszek :D Az nem jó, három óra alatt elolvad. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 Nekem ok, úgyis bejáratós lesz a kocsi. Viszont így nem leszek bent fél óra alatt... Jaj, csak vicceltem, dehogyis bántsd az én tengerészemet :blink: Vagy max a már oly régóta tervezett kirándulás keretében ejtjük mega fagyizást B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Jaj, csak vicceltem, dehogyis bántsd az én tengerészemet :blink: Vagy max a már oly régóta tervezett kirándulás keretében ejtjük mega fagyizást B) Úgy is jó! Idő szempontjából lassan kellemesen látogatható lesz a vadaspark Nyíregyházán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2006 Úgy is jó! Idő szempontjából lassan kellemesen látogatható lesz a vadaspark Nyíregyházán... Igen, épp fontolgattam, mert ööööö mikor is...14-én amúgy is arra járok, és akkor lehet ott is maradok hétvégére :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts