nyuszifül Elküldve Április6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2006 Srácok a gyorsulás lehet nem is oylan jó ötlet......Azt hiszem ez mégsem az lesz, amire gondolunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Jó reggelt! Itt pocsék idő van..... :blink: És a fejem is fáj picit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Jó reggelt! Itt pocsék idő van..... :blink: És a fejem is fáj picit... Szia! Itt is pocsék az idő... és az én fejem is fáj... picit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 No, akkor ez nem az Opelfórumosok napja..... De remélem, azért fejlődik, mert ma még nagyon sok dolgom van. :blink: Este meg végre viedózni akarok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Srácok a gyorsulás lehet nem is oylan jó ötlet......Azt hiszem ez mégsem az lesz, amire gondolunk Ez alatt mit értesz? Este meg végre viedózni akarok! Mi van tervbe véve, mit néztek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2006 Ez alatt mit értesz? Belépős lesz, aminek azért nincs érteme, mert ugyynazt kapom meg éjszakánként ha akarom, belépő nélkül, azzal az adrenalinnal pumpálva, hogy lehet menekülni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Hmmmmm.. rázósnak igérkezik.... S hogy mit nézek: Star Trek-et! :blink: B) Végre!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 S hogy mit nézek: Star Trek-et! B) :D Végre!!!! :blink: Rulezke, mint Star Trek rajongó? Érnek még meglepetések! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Imádom a TOS-t (1966-96) sorozat, de a TNG is nagyon bejön (Picard kapitánnyal meg Data-val), meg a DS 9 (ott Garak-ot birtam nagyon), a Voyagerben pedig a Holodokit. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Uram Isten, mennyi rövidítés! Én még ott tartok, hogy GTE, meg GSI. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 :blink: ;) :D Azért kösz az infót! ;) Amúgy jófejnek tűnik, de nem hiszem, hogy megragadna itt, inkább a Manta fórumon aktív. Persze, én is úgy kerültem ide, hogy a Mantára kerestem rá, és mi lett a vége? ;) Remélem, ő is aktivizálja magát itt is. Csak egyszer hívd be ide... Majd mi megoldjuk... B) Imádom a TOS-t (1966-96) sorozat, de a TNG is nagyon bejön (Picard kapitánnyal meg Data-val), meg a DS 9 (ott Garak-ot birtam nagyon), a Voyagerben pedig a Holodokit. :D Uram Isten, mennyi rövidítés! Én még ott tartok, hogy GTE, meg GSI. Ez nekem is magas. Én meg ott tartok, hogy PCI, AMD meg DDR. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 A DDR nekem is ismerős, ezzel volt tele a Trabi! B) De akkor még olyan is volt, hogy KGST, meg VCsTSz. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Na ebbe inkáb ne folyjunk bele, mert sosem lenne vége! B) Ma megyek a szerelőhöz letárgyalni, hogy mi is lesz a moci sorsa. Eddig úgy néz ki, hogy dugó, gyűrű, hajtókarcsapágy lesz cserélve. Már alig várom, hogy kész legyen! Meg vagyok halva kocsi nélkül. muszáj lesz venni egy második járgányt. Épp most írtam nyuszinak, hogy egy Manta pont megfelelne. Jó nagy mocival. :D Ritkán járnék vele, csak amolyan hobbi autó lenne, de ilyenkor meg pont kapóra jönne! Meg talikon is jól mutatna... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Hidd el, hogy elég gyorsan a Corsa lenne a második autód! :blink: De a választást díjazom! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2006 Épp most írtam nyuszinak, hogy egy Manta pont megfelelne. Jó nagy mocival. :D Ritkán járnék vele, csak amolyan hobbi autó lenne, de ilyenkor meg pont kapóra jönne! Meg talikon is jól mutatna... :blink: És én miylen jól mutatnék benne, pláne ;) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Aztán a két Manta közé esnél, mint a mondásban a két székkel? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2006 Aztán a két Manta közé esnél, mint a mondásban a két székkel? B) :D ;) ;) Na ez nem volt szép!!!!!!! :blink: Sírtok majd ti utánam :D vagy előttem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Esetleg berakjuk Hobit egy Mantaszendvicsbe! :blink: És akkor előtted, utánnad sírunk majd. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2006 Na ne mán, megfájdult a torkom.....Lehet elmarad a buli... B) Tudjátok mi szól most?"Ma éjjel nem hat rám a józanság szava..." :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Kezdek hinni benne, hogy nincs véletlen! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2006 Kezdek hinni benne, hogy nincs véletlen! :D Még csak most???? :blink: Azt hittem már meggyőztelek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Nem nem, ebben nem tudsz meggyőzni teljesen sosem. De a zene nem lehet véletlen, hisz te állítottad össze a playlist-et. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Na ne mán, megfájdult a torkom.....Lehet elmarad a buli... B) Ne már! Amúgy fájó torkot legjobb szesszel fertőtleníteni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2006 Nem nem, ebben nem tudsz meggyőzni teljesen sosem. De a zene nem lehet véletlen, hisz te állítottad össze a playlist-et. :D Rádióban volt!!!! ;) És nem telefonáltam be, hogy ezt kérem :D Ne már! Amúgy fájó torkot legjobb szesszel fertőtleníteni! :blink: Ok, akkor Tequila B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Ok, akkor Tequila :blink: De kizárólag kukaccal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts