szabot Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 És tényleg jó volt B) :D "Most jó volt vagy nem volt jó?" Ugye, hogy jó volt! :D Meg sokkot is kaptatok... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Az ötlet nem rossz, de engem zavar kicsit, hogy az én kocsimról van a legtöbb kép, Corsikáról pedig asszem nem is láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2006 Milyen galériába kell nézni? "Most jó volt vagy nem volt jó?" Ugye, hogy jó volt! B) Meg sokkot is kaptatok... :blink: :D :D Sokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Itt valami olyan állt, hogy ezek már megvannak valahol, és inkább csoportképeket kellett volna feltenni, csak elb@sztam... Sorry. S.S. Ez meg itt a válaszom lett volna rá: Jaja, szerintem is. Szerintem ez valami magánakció, de mondom, az ötlet határozottan nem rossz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Vááááá! Bocsi Tamás, kicsit eltévedtem a moderátori menüben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Vááááá! Bocsi Tamás, kicsit eltévedtem a moderátori menüben! Azt látom :blink: Jaja, szerintem is. Szerintem ez valami magánakció, de mondom, az ötlet határozottan nem rossz! Ezt nem én mondtam... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Tudom, még egyszer bocs, csak az új üzenet helyett a javításra nyomtam rá. És javítottam... Pedig nem akartam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2006 :blink: B) Moderátor moderáld magad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Igenis főnökasszony! Akkor ezzel mi legyen? Küldjünk képeket mondjuk R. Tominak, talikra lebontva, plusz külön a tagokról, kocsival együtt, vagy hagyjuk az egészet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2006 Nem tudom, talán egy jól összeálított képcsoprt kellen, ami jól jellemez minket :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Közben rájöttem, hogy benéztem az egészet, lehet lapozni is, és erről a taliról szinte az összes kép fennvan. Iszonyat képanyag! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2006 Azért van olyan sok kép rólatok,mert akkor azt mondtad nincs képed a kocsiról, emlékszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Igen igen, már leesett. Csak furcsa volt, hogy nézem a képeket, és alig van más autó. Persze szép, meg minden, de így egy kicsit sűrű. De a végén tényleg ott van minden autó, és mindenki. Jó volt visszanézni, törnek fel az emlékek. Meghatódtam, hiányoztok! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2006 Na megyek haza, este nemigen leszek, lehet moziba megyek, Jégkorszak 2 (Tamás előtt)Már csak ezért is érdemes lenne menni B) , pedig nem sok kedvem van :blink: Sziasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Pápá! Akkor legközelebb te mesélsz? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2006 Pápá! Akkor legközelebb te mesélsz? B) :blink: ááááááá, dehogy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Na megyek haza, este nemigen leszek, lehet moziba megyek, Jégkorszak 2 (Tamás előtt)Már csak ezért is érdemes lenne menni B) , pedig nem sok kedvem van :blink: Sziasztok De gonosz vagy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2006 De gonosz vagy! :D ezért szerettek, vagy nem? :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Azért jó szórakozást! ezért szerettek, vagy nem? :blink: B) Vagy nem... de szeretünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2006 Azért jó szórakozást! Vagy nem... de szeretünk! Köszi ezt is azt is :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Na, voltál moziban? Amúgy este senki nem volt fórumközelben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Ejfelig a gep elott kuksoltam, de nem volt itt senki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Jó reggelt! Tegnap hosszú szülés után, tökéletes vezérléssel,teljesen kitisztított rendszerrel több, mint 1 órát azzal szívtunk a szerelőnél, hogy a kocsi periódikusan, 10 perc járás után teljesen magától leállt. Azonnal újraindítható, hiba nincs. Hazafelé (este 8-kor) az egyik lámpánál alapon megint leállt... indít és rajt.... azóta ha hiszitek, ha nem, már többször is járattam alapon a gépet, és nem áll le! X-akták! Teljesen lefáradtam mire hazaértem.... kissé lassan készült most el az ótó... de erről annyit: mivel van főnöke a szerelőnek(mert nagy cégnél csak egy kis pont) természetesen az enyémmel együtt egyszerre 4 kocsit szerelt egy sráccal együtt úgy, hogy tegnap kaptak 4 "elsőnapos" autószerelő tanulót. Szerintem Nyuszi biztos jobban cserél kereket, mint azok a srácok! :blink: Szóval kicsit volt para, hogy a srácok nehogy leamortizálják magukat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2006 Na, voltál moziban? Amúgy este senki nem volt fórumközelben? Hello mindenki! Köszönöm kérdésedet, voltam! ;) Srácok ezt látni kell B) Amúgy rengeteg mese lesz a közeljövőben, szóval mehetünk majd együtt, lesz egy olyan is aminek a címe: Verdák, meg, meg......Szóval mozira fel Szerintem Nyuszi biztos jobban cserél kereket, mint azok a srácok! ;) :blink: öööö, hát erre azért ne vegyél mérget :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Szerbusztok! :blink: Én eddig szabin voltam,csak most jövök elő a tali óta. 1 órája olvasom az azóta írtakat,még az élménybeszámolót nem is néztem ,oda most megyek. Nekem ez a tali is rövidre sikerült,de határozott fejlődés figyelhető meg ,mivel a karácsonyin 1 órát mostmár viszont 2 órát lehettem veletek.Sajnos a gyerek nem bírta tovább a vásárlást meg a nézelődést,játsszást és édesapját hiányolta,így mennem kellett.Kár ,hogy Vascona Rolival nem találkoztam már,ahogy nézem ő is "kiemelkedő személyiség".A köv. talira egyedül megyek,hogy jobban ráérjek,mert egy csomó kérdés maradt bennem,olyan gyorsan kellett eljönnöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts