Vascona Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Vagy mi ő hozzá? :blink: Ez a megjegyzés érdekes kérdést vet fel számomra Mi lenne ha csinálnánk egy olyan talit,ahol az autóinknak jó,és mi csak kiszolgáljuk őket? Pl tömeges autómosás,takarítás,esetleg szervíz,vagy bármi... Tényleg,nekik is legyen már jó egynap...Eddig nem is opel találkozó volt,csak opel tulajok találkozója B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Nekem tetszik az ötlet! :blink: Monokinis csajok mosnak? B) (Csakhogy ne csak a kocsiknak legyen jó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Nekem tetszik az ötlet! B) Monokinis csajok mosnak? :D (Csakhogy ne csak a kocsiknak legyen jó) Na már vártam ezt a variációt, de a kedvemért legyen egy pasi is :blink: Legalább, vagy az enyémet ti mossátok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Valahogy megoldjuk Hobit is, ő sem marad piszkos, és a gazdája is csodálkozhat a tisztításon! :blink: De ahogy most állok motorilag, egy közös tankolásnak is tudnék ám örülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Valahogy megoldjuk Hobit is, ő sem marad piszkos, és a gazdája is csodálkozhat a tisztításon! :blink: Hát én most nem is a mosáson aggódtam...hanem ha nektek jár egy kis látnivaló, akkor nekem is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 na ne mááááá most télleg! milyen szépek lennének ha mindenki nekiállna egyszerre egynek,aztán végigmennénk az összesen? azért egy csajszi jöhet,mindegy mi van rajta....majd leveszi :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Ha jól számolok, akkor most nyitom meg a 200. oldalt! Soká éljen a régió! :blink: Francba, elszámoltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 na ne mááááá most télleg! milyen szépek lennének ha mindenki nekiállna egyszerre egynek,aztán végigmennénk az összesen? azért egy csajszi jöhet,mindegy mi van rajta....majd leveszi :D na nem is folytatom a gondolatmenetet... :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 És mindenki a sajátját, vagy a másét? És aztán valaki megmossa a fájós hátamat is? (Hölgy jelentkezőket várok! :blink:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Ha jól számolok, akkor most nyitom meg a 200. oldalt! Soká éljen a régió! B) Francba, elszámoltam... Bocsi Sanyi :blink: De ettől függetlenül éljen ! Mi meg majd lejátszuk egymás közt a tesókkal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Már várom, hogy mindkettő kész legyen! Mekkora királyság, két erőgép egymás mellett. Most a Rekivel mászkálok. Sose volt még ennyi paci a seggem alatt, nagyon tetszik! Persze, nem egy 3.0 24v, de kezdetnek megteszi. És ráadásul hátsó keréken. Nagyon játékos. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Termékenyek voltatok ma, már egy ideje olvasom a topicot..... :D Amilyen idő volt ma, volt itt kocsimosás, nem is kellett hozzá emberi erő, csak egy zivatar. :blink: Teletankoltam tegnap a motort, hátha mehetek vele dolgozni, erre hallom hajnalban, hogy szakad az eső. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 most jövök a szerelőtől! Azért nem értem el, mert tegnap egy kocsiban maradt a telefonja... a kocsi meg a gazdinál van már. :blink: A veki holnap elvileg kész lesz... a vezérlés elvileg rendben volt... a feszítő kicsi szorulását, és a vízpumpa szivárgását leszámítva... mindegy... mind le lesz cserélve! Szóval a sárga lámpa egyenlőre x-akták fogalom... A futóműben a szükséges javítás is meg lesz... ja, és a benzinszűrőt is lecseréljük... már majdnem lerohadt! B) amúgy pöpec a gép alulról! Remélem az erő is visszatér bele. Huh... ez kissé technikaira sikeredett... kimoderáljam magam? :D A kollektív autókozmetikában benne vagyok! Nálunk van magasnyomású mosó is! Jöhettek! :D Ja, nemsokára eltűnök... jön egy középiskolai haver... meg kell nézzem a "Skoda 120 Luxus" gépét... bibis szegény. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Huh... ez kissé technikaira sikeredett... kimoderáljam magam? :blink: Nem kell, majd én megteszem! B) A mosásban maximálisan benne vagyok, de a sterimobot inkább nem használnám, mert rozsdatisztára dúrná a kasztnit, maradnék a szivacsnál és a habnál. Így Nyuszi is örülhet, megvan a kocsimosó férfi. :D Egye fene, ha nagyon meleg lesz az idő, akkor még a pólót is leveszem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Persze!A fűszoknyás bemutató is elmaradt! :blink: Úgy ennék valami finomat!Csak nem tudom mit..... Rántott sajtot, vagy pizzát?Vagy sült húst... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Én töltött káposztát fogok hamarosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Én töltött káposztát fogok hamarosan. Az nekem nem kell most. :D Azt hiszem pizza lesz, mindjárt megnézem, hová is menjek, rendelni sincs kedvem, de kocsikázni igen B) Nem is mondtam, hazafelé jövet majdnem összeörtem a kocsit...Lámpánál indult a sor, én is, aztán az előttem lévő lefulladt, de szerencsére időben kapcsoltam...Itt nálunk meg tudjátok a lámpa után, egy papa nem adta meg az elsőbbséget nekem, de azt hiszem ráéreztem, mert eleve nem is kezdtem el kanyarodni, a durva az egészben, hogy oda sem nézett, hogy ott vagyok, és esetleg lassítania kéne :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Na már vártam ezt a variációt, de a kedvemért legyen egy pasi is B) Legalább, vagy az enyémet ti mossátok? :D Mi is legyünk monokiniben? :blink: Persze!A fűszoknyás bemutató is elmaradt! :D Úgy ennék valami finomat!Csak nem tudom mit..... Rántott sajtot, vagy pizzát?Vagy sült húst... Én mindjárt kolbászt sütök hasábburival. Mindezt jól eláztatom ketchup-al meg mustárral! Nyamm-nyamm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Mi is legyünk monokiniben? :blink: hmmmm. elgondolkodtató ötlet B) Én mindjárt kolbászt sütök hasábburival. Mindezt jól eláztatom ketchup-al meg mustárral! Nyamm-nyamm! :D Már ettem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Öcsém e-mail üzenete: Szia Sanyi!! Először is szeretnék gratulálni neked, vagy az autódnak, hogy sikeresen megérkeztél Székesfehérvárra. Megmondva az őszintét nem sok reményt füztem az indulásotokkor ehhez. Gondolom nem kell mondanom, hogy már igazán ideje lenne a nagy generálnak. Mit ne mondjak, szarrá röhögtem magam, de jól esett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Én megmondtam neki, hogy kár izgulni, elgurul ez, de úgy látszik, nem hitte el. Aranyos, hogy aggódott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Én megmondtam neki, hogy kár izgulni, elgurul ez, de úgy látszik, nem hitte el. Aranyos, hogy aggódott. De kiről van szó???? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Ja, igen, öcsémtől kaptam most, és nekem szól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Öcsém e-mail üzenete: Elkéstem... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts