nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Nyuszifül egyedülálló anyukánk vagy, vagy kerítessz nekünk apukát is?:lol: Reméltem, hogy jelentkezik valaki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 a corsám lehet a piroska ? :lol: És akkor TE vagy a.....????? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Kavics akkor az enyém fekete bárány lesz?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Kavics akkor az enyém fekete bárány lesz?:lol: Akkor az enyém meg: ?????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Shreknél azért léteznek szebb autók is , de kedvesebbek.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Shreknél azért léteznek szebb autók is , de kedvesebbek.... :lol: Én sem a szépsége miatt asszociáltam rá :lol: Na jó akkor az enyém egyszerűen csak marad az én kis drágaságom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 a corsám lehet a piroska ? :lol: És akkor TE vagy a.....????? ;) :lol: Én maradok sajátmagam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Na jó akkor az enyém egyszerűen csak marad az én kis drágaságom :lol: Nyuszifül autója Szép a szeme, tetszik a mosolya... Szívesen udvarolnék neki is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Szép a szeme, tetszik a mosolya... Szívesen udvarolnék neki is! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Kavics és anyukája! :lol: A tartózkodási helyetek megnevezése szomorúsággal tölt el. :lol: Esetleg nem tudnánk segíteni? Nyuszifül, emlékszem, hogy neked már nyáron is ez volt a tart. helyed. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 De azért a legszebb segge az enyémnek van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Kavics és anyukája! :lol: A tartózkodási helyetek megnevezése szomorúsággal tölt el. :lol: Esetleg nem tudnánk segíteni? Nyuszifül, emlékszem, hogy neked már nyáron is ez volt a tart. helyed. :lol: Igen, ez volt, a folyamat azóta is tart ;) No dehát egy anyának a fia mellett a helye :D De váltottam, hogy rám találjatok :D Tényleg! jövőhéten tali???? Ez segítene a jókedvemen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Lélekben veletek vagyok minden talin... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 De azért a legszebb segge az enyémnek van! Ez biztos???? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Khm... Diplomatikus lehetek?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Lélekben veletek vagyok minden talin... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Khm... Diplomatikus lehetek?:lol: Jól van, értem én nem szereted a tömör-gyönyört :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Nem igazán van igazad. Kocsiban a cupé seggét szeretem, nőben viszont a sedan a nekem tetsző, viszont a caravan... hááát.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Igen, ez volt, a folyamat azóta is tart :lol: No dehát egy anyának a fia mellett a helye :lol: átrakom magam inkább győrre hátha segít ez a dologban ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 a talikon egyenlőre én is csak lélekben tudok ottlenni, főleg mert most kezdődik a vizsgaidőszak..... de utána :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 átrakom magam inkább győrre hátha segít ez a dologban ... :lol: :lol: Ez volt a célom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Anyja fia!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 a talikon egyenlőre én is csak lélekben tudok ottlenni, főleg mert most kezdődik a vizsgaidőszak..... de utána :lol: :lol: Ejha, azt hiszem kezdhetem szervezni a táborhelyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Táborra van egy jelentkező Szfehérvárról!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Táborra van egy jelentkező Szfehérvárról!:lol: Oké, akkor kezdem a listát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts