nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Ha tört volna már biztos feldagadt volna, dehát ilyen szerencsétlen vagyok, hogy nekimentem az ajtónak B) Hiába no, alig aludtam, fél háromkor feküdtem le aludni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Nem semmi! Én meg ottkörül keltem fel. Úgy fájt a hátam, hogy képtelen voltam aludni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Én fél 12-kor úgy bealudtam, mint akit agyonvertek! Reggel meg alig bírtam felkelni... Amúgy van egy jó pletykám, hallottátok már azt, hogy... B) ... nekimentem az ajtónak :D Ismerős az érzés! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Amúgy van egy jó pletykám, hallottátok már azt, hogy... :blink: B) :D Srácok...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Nem semmi! Én meg ottkörül keltem fel. Úgy fájt a hátam, hogy képtelen voltam aludni. Hogy nektek mennyi bajotok van! :blink: és aki "dolgozott" éjjel? (már amikor nem épp aludt a 3 székből összeeszkábált alkalmi fekhelyen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Akkor ezt beszéljük ki! :blink: Az még nem pletyka, ugye? B) Ja, tegnap felnyitottam a Manta motorterét. Hát, elég szörnyű volt. Lelőtte valamelyik nagy pöffenet a légszűrőházat, és a karbi felett a motorháztetőről leégett a festék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Akkor ezt beszéljük ki! :blink: Az még nem pletyka, ugye? B) Ja, tegnap felnyitottam a Manta motorterét. Hát, elég szörnyű volt. Lelőtte valamelyik nagy pöffenet a légszűrőházat, és a karbi felett a motorháztetőről leégett a festék. Szerencséd volt, hogy nem lett belőle nagy tűz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Valaki mondta egyszer nekem, hogy az ilyen történések miatt fogok összenőni az autóval.....Hát nem tudom, akkor és ott lehet kihagynám ezeket a helyzeteket :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Valaki mondta egyszer nekem, hogy az ilyen történések miatt fogok összenőni az autóval.....Hát nem tudom, akkor és ott lehet kihagynám ezeket a helyzeteket :blink: Ebben lehet valami. Főleg ha az ember keze is benne van a javításban. És nem csak addig van benne a keze, amíg a pénztárcát kinyitja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Ebben lehet valami. Főleg ha az ember keze is benne van a javításban. És nem csak addig van benne a keze, amíg a pénztárcát kinyitja! Ne célozgassunk kérem :D Nem tehetek róla, hogy....öööö.....ilyennek születtem :blink: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Miről beszéltek ti itt! :blink: Kezdek összezavarodni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 jó reggelt! Képzeljétek,a szomszéd bácsi jár a főbérlőmhöz! A faluba mondta a bótos! Meg azt is mondta hogy már húsz éve is megcsalták a párjukat egymással! Jó mi? meg izé... Nyuszi! mér nem vigyázol az ujjadra? most hogy veszed a szádba ha baj van? :blink: Amúgy épp írom az élménybeszámcsit...igazából nem csinál jó képet a telefonom,de nagyon kifejező képem van a taliról,amely jellemző volt egész este! : bocsi nyuszi,kihagyhatatlan! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Jaja, nagyon jellemző kép! Élettel teli virágszálak és üres sörösüvegek! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 B) :D :D Te jó ég!Ezt azért nem kellett volna :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Ne célozgassunk kérem :D Nem tehetek róla, hogy....öööö.....ilyennek születtem :blink: :D B) ööö, ezt én a saját példámra értettem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 ööö, ezt én a saját példámra értettem! Jól van, tudom én, de nem lehetett kihagyni, hogy Rolit idézzem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Jól van, tudom én, de nem lehetett kihagyni, hogy Rolit idézzem B) A hölgy most engemet szivat? :blink: Most nézem, hogy szépen gyűlűnk a topicban! Ebből chat lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 A hölgy most engemet szivat? :blink: B) :D Rám tetszik gondolni????Ez még közel sem meríti ki a szivatás kategóriáját ;) ;) De majd eztán lesz csak nemulass! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 A hölgy most engemet szivat? :blink: Van ilyen tomi,minket is hamar meg tudnak szivatni :D Hiába ők nincsenek meg nélkülünk,de mi sem nélkülük B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Ne célozgassunk kérem Nem tehetek róla, hogy....öööö.....ilyennek születtem :blink: :D B) Hidd el, mi örülünk, hogy ilyennek születtél. Mellesleg én is úgy vagyok vele, hogy bajban ismered (és szereted) meg igazán a kocsidat. És hogy én könyékig olajosan turkálok a motortérben, vagy te csak a Kockásfülű nyulat rakod be, az tök mindegy, mert már ezzel is hozzányúltál, magadnak alakítottad az autód, tehát szereted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Hidd el, mi örülünk, hogy ilyennek születtél. :blink: Ez nagyon-nagyon jól esett B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Azért mondtam. B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 tehát szereted. Azzal nincs gond. Nem szereti, rajong érte! Épp ezért közénk való! Vagy mi ő hozzá? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Ez egy ördögi kör, kár is rajta rágódni, hogy ki kihez tartozik. Egy csapat vagyunk, és összetartozunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Azzal nincs gond. Nem szereti, rajong érte! Épp ezért közénk való! Vagy mi ő hozzá? :blink: Akkor inkább fogalmazzunk úgy, egymásnak vagyunk teremtve B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts