nyuszifül Elküldve Április3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2006 a Loki alatt most Debrecent értettem....de Nyuszi úgyis tudja kinek drukkolok ha drukkolok B) Persze, hogy tudom, nekem drukkolsz, édes vagy. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Persze, hogy tudom, nekem drukkolsz, édes vagy. :blink: Nyuszi FC! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Nyuszi FC! :blink: B) úgy futnak mint a nyulak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2006 úgy futnak mint a nyulak B) Még ha csak úgy futnának, futnánk bocsánat... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Még ha csak úgy futnának, futnánk bocsánat... :blink: emlékszel mit mondtam múltkor a régióra Nyúlanyó ? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2006 emlékszel mit mondtam múltkor a régióra Nyúlanyó ? :blink: ;) B) :D Naná :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Jó estét! Sanyi, nagyon jó a Ratatátok, a mi két elfekvő Tarbinkból is lehetne ilyet építeni! :blink: Az egyiket teljesen papírok nélkül hoztuk haza 60km-ről, nem rávaló rendszámmal. Egész végig ment a para, mert kb. 3 út mellett ácsorgó rendőrcsapattal találkoztunk hazafelé...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 emlékszel mit mondtam múltkor a régióra Nyúlanyó ? :blink: ;) B) :D Naná :D És mi is megtudhatnánk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Szép jó reggelt mindenkinek! :blink: Újra a szokott idpointban jelentkezem... Eddig hát sajnos/szerencsére Debrecenben voltam,éjfél után 21 percel értem vissza ide (reggel 11 óta) Szerencsére,mert veletek talizhattam! Az élménybeszámolóm egy szóval: eszméletlennagyonörültemnektekmeghogyvégreláthattalakbenneteketélőbeniséstökjóvo t! ;) A bővebbik fajta készül,az talán jobban sikerül Sajnos a mai nap fekete nap az egész család számára,de végül is rommá röhögtük magunkat szüleimmel Kezdődött azzal,hogy mindenki későn kelt fel,mindenkinek dolga lett volna korán A szippantós 40 perce állt az ajtóban,nem mert bejönni a kutyától,pedig időre jött (4 éves Vizsla,combtőig ér nem nagy ;) ) szippantottak,büdös lett! Apám elvitt az okmányirodába a jogsimért,rosszalkodott a Samara,,nem akart az AC hídon felfelé dolgozni... Az okmányirodában nem adták ide a jogsim,mondván hogy kérjek időpontot... Leanyáztam egy nőt B) (a fenti dolog végett) a nő sírvafakadt ( az iménti dolog miatt ) elküldtem dolgozni,hogy ne magyarázzon,ha már nem adja ide,míg ugat,ennyi idő alatt megjártam volna az autópályát megint,hogy bemérjenek megint,és hogy bevonják a jogsim megint.. A samara megint haldoklik...leáll,AC nyomkod,beindul... Közben felhív a volt Gsi-m tulaja,kivitt vele egy betonoszlopot..,, grrrrrrr... az oszlop,3 darabban,az autó hazament a lábán (enyém volt láccik) A Samara 3 helyen lerobbant...apám sík ideg,de röhög mint állat,én úgyszintén Rolika kiszáll,szétkapja a karbit,megállapítja,hogy jukas az úszó,nem az AC tököl... Beülteti apukáját az anyós űlésre,és gázadás(karbi kímélő üzemmód) nélkül,hazavezeti a szamarat,anélkül hogy lefulladna...(autó beindít,szivató kihúz tökig,szamár repül 40-nel )Hazaérünk,utolsó kanyarba padlólemez horpasztó gázfröccs,szamár nyikorog :D Anyám míg odavoltunk,intézkedett,beszólt a főnökének,annak meg rossz napja volt,kirúgta anyut. A nap legnyugodtabb pillanata,ebédelünk...(utólag csodálkoztam,nem égett oda ) Apu szalad be,hogy úristen A szippantós reggel kiszippantott minden jót,mi szem szájnak ingere,de a belvíz miatt ez nem volt olyan okos ötlet,beomlott az egész akna :D Rolika udvarán második világháborús gránát okozta kráter éktelenkedik Busz késik,jön a para,elkésem a vonatot... Apám benn hagyta a telefonját a cégnél tegnap(előtt már) elment érte a város másik végre busszal...nem volt ott senki :D Elment a mamám szemüvegéért,nem volt kész...hazament hulla fáradtan Anyu küldött tesóm barátjának egy üveg piát (kb 6000ft) tesóm eljön érte pestre,elejti :D Rolika indul tovább pestről Zalába,épp hogy eléri a vonatot,anélkül hogy jegyet vett volna ( IC,nemzetközi) A kaller nem jön. Tatabánya: A kaller hozzám még mindig nem jön,megkérdezi meddig megyek?jó,üljek nyugodtan,akkor majd jön... Győr: A kaller meghalt? Győr után határőrök kíséretében jön a kaller,hol a jegyem? Mit csináljak? képen röhögtem... Szombathelyig 3 órát ment a vonat,1,5-et késett...Valamiért homokzsákok között ment az IC,valami víz besokallt,aztán marta a rozsdát a sínekről... 23:20 Szombathely. elment a csatlakozás... Szomorkodás 5 percig 23:26: a vonat itt van,megvárta az ic-t 23:55: A vonat beért Körmend-re,hol a csatlakozás Zalalövőig? egy pillanat múlva: A csatlakozás akkora mint egy busz,automata váltós,sziszegős levegős ajtónyílós,és az ég adta világon senki sincs rajta Rolikán kívül... Rolika rányitja az ajtót a vezetőre,aki olyat fékez ijedtében,majdnem kirepültem az első szélvédőn... "Mit akarok?" bocsi,mikor kell leszállni zalalövőnél? "3-ik megálló,majd szól...." A vonat kb negyvennel robog el egy peron mellett,a táblán: Zalalövő ANYÁM! megint kimegy,ajtó rányit,kiabál,sofőr fékez,megáll,egyetlen utas leszáll... Az otthonról hozott kaja táskával,ruhákkal,mindennel együtt kb 70kg...a vállam segítségért kiabál... Aztán hazaértem... Utóbbi talán azért sikerült,mert már nem április 3.-ka volt,hanem lévén 00:45 már 4.-ke Anyucinak megnyugtató sms-t küldtem,hogy nem szombathelyen alszom,és nem a HVCS-k adnak éjjelre újságpapírt takarózni... Fürödtem,ettem,és most végre ide ülhettem hozzátok... A nap tanulsága számomra: Aki ku*va messze dolgozik az otthonától,az rakja össze az autóját... Minden a régi kerékvágásban. Bocsi a terjedelmes hozzászólásért,cserébe ígérem a talis élménybeszámolóm is lesz ekkora ;) Örültem nektek nagyon srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Győztél Roli! Még nekem sem volt ilyen elb@szott hétvégém. Még jó, hogy ezen a sok szaron tudtok nevetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Roli, nem semmi srác vagy, ha ezen még tudsz nevetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Aztamindenit!!!!!!!!!!!!!!! Szegényke.............. :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Jó reggelt! Letudtam az éjszakás hetet! B) Ahogy olvasgatok... mindegyikünknek van valami nyűgje ezzel azzal! :blink: Azért ez nem semmi! ;) Asszem a végén nevet kell váltanunk! :D Ja, a szerelőm sejhaja szétrugásnak lesz áldozata... mondta, hogy este 9-kor hívjam.. én 20.50-től 21.50-ig próbálkoztam... de nem vette fel! Majd ma rosszabb lesz neki, mert 9-től a nyakán leszek, amíg kész nem lesz a kocsi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Roli minden elismerésem a tiéd.....Ez a hétvége.....na hallod! De örülök, hogy jól vagy! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Jó reggelt! Letudtam az éjszakás hetet! :D Ahogy olvasgatok... mindegyikünknek van valami nyűgje ezzel azzal! B) Azért ez nem semmi! ;) Asszem a végén nevet kell váltanunk! :D Ja, a szerelőm sejhaja szétrugásnak lesz áldozata... mondta, hogy este 9-kor hívjam.. én 20.50-től 21.50-ig próbálkoztam... de nem vette fel! Majd ma rosszabb lesz neki, mert 9-től a nyakán leszek, amíg kész nem lesz a kocsi! ;) Ezzel én is így voltam tegnap (mármint én is a szerelő nyakán lógtam, de csak diszkréten). Nem azért, mert nem bízok benne, hanem hogy lássam milyen szétszedve a járgány. Hát, volt vele meló, míg eljutott a hengerfej leszedéséig... Most nagyon úgy néz ki, hogy motor generál, de akkor viszont nem adom el a drágám, hanem kap helyette egy egyedi festést... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Ezzel én is így voltam tegnap (mármint én is a szerelő nyakán lógtam, de csak diszkréten). Nem azért, mert nem bízok benne, hanem hogy lássam milyen szétszedve a járgány. Hát, volt vele meló, míg eljutott a hengerfej leszedéséig... Most nagyon úgy néz ki, hogy motor generál, de akkor viszont nem adom el a drágám, hanem kap helyette egy egyedi festést... B) :D ez sokba lesz! Az egyedi festésen mit értesz? 1 dl-t fel tudok ajánlani az astra színéből! :D Ja, azért nem vagyok még a szerelő nyakán, mert még el se tudtam érni! :blink: Lassan hiába jó szerelő... megharagszom rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Édes szabadság!!!!! :blink: B) A tulaj a csajával külföldön, a közvetlen főnököm a városban :D De jó napom van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Ennyi szmájlit én még nem is láttam egyszerre, amikor dolgozol! :blink: Ez tuti jó nap! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 B) ez sokba lesz! Az egyedi festésen mit értesz? 1 dl-t fel tudok ajánlani az astra színéből! :D Ja, azért nem vagyok még a szerelő nyakán, mert még el se tudtam érni! :blink: Lassan hiába jó szerelő... megharagszom rá! Tudom, most nézem az árakat. :D Szerencsére van kitől érdeklődni. Köszi MOTE! Ha meglesz a javítás és annyiból, amennyim van rá, akkor majd meglátod, hogy mit értek egyedi festés alatt! ;) Annyit elárulok, hogy a faterom nem fog unatkozni nyáron. Nyuszi, örülök, hogy jó kedved van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Nyuszi nagyon örülhetsz! :blink: Tomi! esetleg látványterv? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Nyuszi nagyon örülhetsz! B) Tomi! esetleg látványterv? :D Mindent a maga idejében. Ha kész a motor, akkor készítek látványtervet. Annyit elárulok, hogy 2 színből akarom kihozni. Vagy fekete-piros vagy kék-bordó kombinációja lesz. Talán még a citrom-fekete jöhet szóba. :blink: Ja, ehhez ugyanilyen színű kárpit jön majd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Köszi srácok, ez tényleg jó nap, eddig legalábbis Most röhögtünk a termelési igazgatóval egy csomót, pletykáltunk, hogy a pasik milyen pletyisek B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Ez nem is igaz! De azt hallottad, hogy.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2006 Ez nem is igaz! De azt hallottad, hogy.... :D B) :D Bazz, eltörtem az ujjam, annyira szeleburdi vagyok ma...is :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Az nem jó! Görbe ujjal nehéz orrot túrni! (Remélem nem tört el, sőt, nem is fáj nagyon) Más: nézzétek csak, hanyadik oldalnál járunk. Még kettő, és pezsgőbontás! :blink: És persze jobbulást a fájós ujjnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts