szabot Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Ildi is örült, hogy végre megismerhetett titeket... de talán majd ír ő is ide! B) Na rajta! Tőle is várjuk az élménybeszámolót! ...öreg autósok ha találkoznak: Vascona (1979-es Ascona tulaja) és S.S. (1979-es Manta tulaja) Hát, én ezt a magasságbeli különbségek miatt csináltam, de így is jó! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Csak nem magasabb Vascona még nálam is?? Pedig az nem könnyű.....! (183cm) B) :D Végre ma alufelniken gördülök, csak meg kell szokni ismét, hogy elég széles a gumim, jobban kell szorítani a kormányt. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Na rajta! Tőle is várjuk az élménybeszámolót! Nem rajtam múlik! ;) Csak nem magasabb Vascona még nálam is?? Pedig az nem könnyű.....! (183cm) B) :D Végre ma alufelniken gördülök, csak meg kell szokni ismét, hogy elég széles a gumim, jobban kell szorítani a kormányt. :blink: Roli majdnem 2 méter... Jó Reggelt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2006 Jó reggelt! Mikor lesz már hétvége??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Jó reggelt! Mikor lesz már hétvége??? :blink: B) :D Ennyire rossz napod van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2006 :blink: B) :D Ennyire rossz napod van? ;) Igen, de már tegnap este kezdődött Nem baj, ne foglalkozzunk vele! Itt a tavasz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 ... Itt a tavasz :blink: Bizony! csiripelnek a madarak... zöldül a természet... most felhőt se látok az égen! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Bizony! csiripelnek a madarak... zöldül a természet... most felhőt se látok az égen! :blink: És ami a legszebb: ma indul a Reki bontása! B) Hát, én ezt a magasságbeli különbségek miatt csináltam, de így is jó! Szerintem annyira az nem is feltűnő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2006 Sanyi örülök, hogy hazaértél, nem is mertelek hívni! Menjünk kirándulni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Menjünk, de mivel? :blink: Amúgy marha érdekes volt a visszautam. Nagyjából 3-4 Km kellett, hogy elérjem a 80-as álomtempót, ahol már nem durrogott, meg rángatózott. Az érdi emelkedőnél meg vissza kellett váltani egyesig. Viszont akárhol lerobbantam, mindenhol szívesen segítettek, igaz, hatalmas röhögésekkel tarkítva. Viszont nagyon érdekes és kalandos tud így lenni 250 Km út is. Ja, ráadásul mivel a karbimban bedöglött valami rugó is (minden egyszerre adta meg magát), azt egy gatyagumival pótoltuk, amit vagy ötször körbetekertünk, hogy jó feszes legyen. Ez olyan jól sikerült, hogy mire Fehérvárra értem, görcs állt a bokámba. Viszont visszaált zokszó nélkül alapjárati pozícióba igaz, alapjáratom nem volt. Nem baj, a régi Trabantos beidegződések megvoltak még. Ha ki kellett nyomni a kuplungot, és lassítani, akkor első dolog, hogy szívató rátép, kuplung ki, sarokkal féket nyomni, lábujjal gázt pöcögtetni. Szóval jó volt, és érdekes, de szívesen kihagytam volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Sanyi! Akkor kellően kalandos és emlékezetes lett ez a látogatásod! :D Remélem az átépítés "gyorsan" lezajlik! :D Nekem meg ma kéne bejelntenem a kocsit vizsgára... meg egyeztetni a szerelővel... erre ma jön be anyós a fogorvoshoz...és most itthon csücsülök, mert Ildi fogja megint elkísérni! B) 1xűen nem haladok sehová... ez most egy fogas(fogós) probléma! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Vasárnap délelőtti nagy barkácsolás. Ami látszik: a Ratatából akksi épp ugrik át a Suzukiba (apu előtt lévő kábelek a bontott Trabim akkumulátor sarui, mivel a Suzijé teljesen más típus, ezért át kellett variálni). A Ratatán egy Simson belső, mivel az meg deffektes lett. És ami már nem látszik: egy barátommal könyékig benne vagyunk a Mantában, hogy kibírja az utat (és ki is bírta! :blink:) Egyébként a Ratatánk egy Trabant (mi más? B)) alapokon nyugvó pici teherautócska, amelyet főleg hízószállításra használunk, de bármire jó. Ja, Gelkonak üzenem: ezen télen is kabrió feeling van! :D Íme a felnövekvő nemzedék, akik majd utasaink lesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 És ami a legszebb: ma indul a Reki bontása! B) A Corsa-é is, de én ennek nem örülök. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Gyerekek mi van velünk? Elindultam rádiót nézelődni és végül a szerelőnél fogok lenni este 6-ra.... beteg a vektra!!! :blink: lámpicsek világít a műszerfalon, erő meg kevés! B) batta meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2006 Te jó ég!!!!!Mi baja vajon? Ha nem lennék este gépközelben, írj mailt, mire jutottál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Azért ide is írjál valamit, mert engem is érdekel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2006 Azért Sanyi te se hanyagolj el minket beszámolók terén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Projekt még mindíg pihen, jövőhétre csúszott. Addig mászkálok a Rekivel. Nagyon tetszik! :blink: Olyan nehéz vele normálisan menni, kívánja a vadulást. Csakhát semmi papírja nincs, ezért marha nehezen bár, de ráveszem magam a finom, úri vezetésre. Ja, belenéztem ma a Manta motorterébe. Iszonyatos. A légszűrőházat lelőtte, és a mocitető belső oldalán leégett a festék, annyit pofázott vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Te jó ég!!!!!Mi baja vajon? Ha nem lennék este gépközelben, írj mailt, mire jutottál!Azért ide is írjál valamit, mert engem is érdekel! HIbakódot "gyorsan" sikerült kivillogtatnom... szerencsére csak egy fogat ugrott a vez. szíj! mondom, szerencsére! Lehetett volna csúnyább is... Este 9-kor hívom a szerelőt, hogy mi okozta... (régi szíj?, haldokló görgő stb. ) Szóval a csütörtöki nagyszervíz előbbre jött! Remélem lesztek gépközelben! :blink: Ja... poén... egy 822 kg-os Suzuki Swift Sedan húzott el... (a veki 1382 kg!!! ) Kicsit szabálytalanok voltunk! De legközelebb nem kérek a vontatásból... a vontató nem tud vontatni... hüje hozzá! B) Ja, este suzukis leszek... uncsitesóm kölcsönadja az övét! :D Rendes srác! Tudjátok... ő volt csocsózni is velünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 nagyon jó a weblapotok.... nekem a kocsim műkszik csak neki kéne már állni nyári formába hozni...hétközepén remélhetőleg rákerülnek a nyári felnik-gumik.... :blink: Hajrá Loki ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 nagyon jó a weblapotok.... Tomi érdeme! :D nekem a kocsim műkszik csak neki kéne már állni nyári formába hozni...hétközepén remélhetőleg rákerülnek a nyári felnik-gumik.... :DAz enyém is... csak nem ajánlatos járatni. :blink: Hajrá Loki ! Szívemből szóltál! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2006 Hajrá Loki ! Te és a Loki? :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Te és a Loki? :blink: B) :D Vonatozni még lehet neki! (lokomotív) De ha nekünk drukkol, akkor még jobb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április3, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2006 Vonatozni még lehet neki! (lokomotív) De ha nekünk drukkol, akkor még jobb! Persze, ez így igaz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Persze, ez így igaz B) a Loki alatt most Debrecent értettem....de Nyuszi úgyis tudja kinek drukkolok ha drukkolok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts