szabot Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Na, netközelbe kerültem! :) Nekem is jó volt talizni veletek. Az esővel így jártunk, de még mindig jobb, mintha a hó esett volna... Euroblue izzók berakva. Amint hazaértem, rögtön beapplikáltam őket, de akkor semmi különbséget nem láttam. Majd most este vettem észre, hogy tényleg sokkal láthatóbb az út; a gödrök, kátyúk jobban kivehetők. Milyen lenne, ha a fényszórók is rendesen be volnának állítva? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 jó reggelt mindenkinek! :) hát én csak ilyen korcs időben jutok el idáig,olyan időzavarban vagyok,össze vissza kell dolgoznom:( De azért látom megvan mindenki ;) Vajon mi bajom van itt magamban? Az egész fórumon csak én vagyok.... SEMMI BAJOM SINCS ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Nem kellene előrébb hozni a talit? Roli kezd becsavarodni! Állítom, hogy már vágja a centit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Nem kellene előrébb hozni a talit? Roli kezd becsavarodni! Állítom, hogy már vágja a centit... :) Pont ezt néztem én is... neki az lesz még a sok, amíg ideér! majd akkor kezdje a centit vágni! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Pont ezt néztem én is... neki az lesz még a sok, amíg ideér! majd akkor kezdje a centit vágni! :) ;) Még jó, hogy nem kocsival jön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Még jó, hogy nem kocsival jön! Az EW-hez már kocsival fog érkezni! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2006 Jóóóóóóóóóó reggelt! Elhoztam a szerelőtől a kocsit, hááát, lesz rajta mit csinálni.....Majd mesélek... De tegnap valaki el akarta lopni a kocsit úgy hogy benne ültem....csak az idióta nem látott , azaz gondolom ez lett volna a célja, mert még be is világított ;) Na ezen úgy felbosszantottam magam, hogy kimentem a Corához, és hát, ....szóval kicsit kanyarogtam...és...na gyakoroltam vezetni ;) Bár a helyzet szerintem kicsit aggasztó is lehette volna, az utasom azt mondta tök ügyesen vezényeltem le, és így legalább tudom hogy viselkedik a kocsi majd hasonló helyzetben, ő viszont kicsit elszédült. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Jóóóóóóóóóó reggelt! Elhoztam a szerelőtől a kocsit, hááát, lesz rajta mit csinálni.....Majd mesélek... De tegnap valaki el akarta lopni a kocsit úgy hogy benne ültem....csak az idióta nem látott , azaz gondolom ez lett volna a célja, mert még be is világított ;) Na ezen úgy felbosszantottam magam, hogy kimentem a Corához, és hát, ....szóval kicsit kanyarogtam...és...na gyakoroltam vezetni ;) Bár a helyzet szerintem kicsit aggasztó is lehette volna, az utasom azt mondta tök ügyesen vezényeltem le, és így legalább tudom hogy viselkedik a kocsi majd hasonló helyzetben, ő viszont kicsit elszédült. :) Remélem nem tolvaj, hanem mondjuk polgárőr volt! Annak jobban örülnék. ;) Szóval akkor mit csináltál tegnap? Meg mit kell majd szerelni HOBin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Szóval akkor mit csináltál tegnap? Meg mit kell majd szerelni HOBin? Ja-ja, ez engem is érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2006 Remélem nem tolvaj, hanem mondjuk polgárőr volt! Annak jobban örülnék. ;) Szóval akkor mit csináltál tegnap? Meg mit kell majd szerelni HOBin? Hát nem tudodm, de akkor nem hátrált volna amikor ráordítottam, hogy mi van! ;) Meg nem leskelődött volna már a kocsitól távol a fák között egy fél órája.És szerintem a polgárőr nem egyedül jár, nem? De én is abban bízok, hogy az volt, de akkor meg elég kis félős ;) Kipufogót, mert ki van berhelve az egész..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Akkor Hobinak szép hangja van! :) Jóóóó reggelt mindenkinek! Szerintem Ti is becsavarodnátok,ha egy akkora faluban lennétek mint kb a Vekeri, és ha nem kell dolgoznotok,megvesznétek a kíntól,hogy mit csináljatok ;) KOCSI NÉLKÜL! De látni fogom már őt is jövő héten ;) :D :lol: Nyuszi! Vissza kllett volna világítani zseblámpával az ürgének,hogy bocs,de elkésett ;) Biztos egyből otthagyott volna Szép napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2006 ;) ;) Igen, de nem volt kéznél a lámpám, de szerintem a szemem igencsak villogott:)Elég volt neki az is :D HOBinak mostmár normális a hangja, eddig volt.....hogyismondjam....fura :) És már csak kettőt kell aludni a taliig :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 ;) ;) Igen, de nem volt kéznél a lámpám, de szerintem a szemem igencsak villogott:)Elég volt neki az is :D HOBinak mostmár normális a hangja, eddig volt.....hogyismondjam....fura :) És már csak kettőt kell aludni a taliig :( ;) Már aki alszik addig kettőt! :D :lol: Szerintem Roli már álmatlanságban szenved! :( Ahogy a hozzászólásának az idejét nézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 szerintem ha baseball ütővel,vagy pisztolyal világítasz neki vissza,az is megteszi :) Mi az hogy már csak kettőt! Még mindig! ;) Én már hajnalba is itt tartottam,és azóta sajna ez nem változott...de nem is aludtam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2006 szerintem ha baseball ütővel,vagy pisztolyal világítasz neki vissza,az is megteszi ;) A baseball ütöm otthon van az ágy mellett, mert a kocsiban nem tarthatom ;) De vettem esernyőt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 A baseball ütöm otthon van az ágy mellett, mert a kocsiban nem tarthatom ;) Dehogynem! Íme ;) De vettem esernyőt :) Apróhirdetés: Összecsukható esernyőmet kinyithatóra cserélném! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Jó a kép ;) Nekem volt egy ladám,abban a napellenző helyett volt egy ilyen kis picike (apám szakmája esztergályos ;)) De volt is hogy kellett :) Az esernyő szerintem csukva jobb,mert miután a se***be dugtad a páciensnek,akkor érdemes kinyitni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Hemi írta a Webmester kerestetikbe: Szeretnék gratulálni neked! Nagyon sokat és szépen haladsz a munkával! Illetve, hogy saját pénzeden beregeltél egy domain nevet. http://www.dbregio.hu A kecsóikak után nagyon erősödik a régiótok:) Nyáron már akár kötélhúzással is el lehetne dönteni, hogy mennyit erősödtünk hozzájuk képest. Mondjuk, egy sör-virsli versenyben is benne volnék! :) (Különben dühbe jövünk c. filmből van az ötlet) Ja, és mellesleg Hemi után én is szeretnék gratulálni Tomi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2006 Tomi, ami kis webmasterünk. Tudtam én hogy kis ügyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 :) Köszike! ;) Most bevilágítom az egész tesztlabort! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2006 Srácok, nézegessetek már nekem valami jó kis cd-srádiót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Én is gratulálok Tominak ls az egész szekciónak!!!! :) ;) Nyuszi, nem lehet, hogy csak a nagymellű autóillatosító tetszett az emberkének? vagy a tiedben nincs olyan? ha igen, tuti azt akarta megnézni közelebbről.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2006 Nyuszi, nem lehet, hogy csak a nagymellű autóillatosító tetszett az emberkének? vagy a tiedben nincs olyan? ha igen, tuti azt akarta megnézni közelebbről.... :) Nem az enyémben nincs oylan ;) Max én lehettem az akit meg akart nézni....de ráfaragott ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Srácok, nézegessetek már nekem valami jó kis cd-srádiót :) Elvilek, ha nem ragaszkodsz a kormányról vezérelhetőségnek... mondjuk kicsit furcsa lenne... akkor panaszkodik mp3-asokat már 20-25-körül meg lehet venni! ;) De még nézelődök... mert hasonló "problémával" én is küzdök... Ja... holnap lesz új kipuffom (mert a hátsó elég ramaty, volt már javítva, de már szépen kifúj)... elég olcsón... garanciával... ha meg megjön a szép vég is, akkor csodaszép lesz a paripa! Ja, és egy picike hangja is lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2006 Naná, hogy kormányról vezérelhető kell! Fent vannak a nyári gumik, megyek fújtatok bele, meg tankolok :) Aztán megnézem van e élet a belvárosban További szép estét nektek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts