szabot Elküldve Március29, 2006 Elküldve Március29, 2006 Na, netközelbe kerültem! :) Nekem is jó volt talizni veletek. Az esővel így jártunk, de még mindig jobb, mintha a hó esett volna... Euroblue izzók berakva. Amint hazaértem, rögtön beapplikáltam őket, de akkor semmi különbséget nem láttam. Majd most este vettem észre, hogy tényleg sokkal láthatóbb az út; a gödrök, kátyúk jobban kivehetők. Milyen lenne, ha a fényszórók is rendesen be volnának állítva? ;)
Vascona Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 jó reggelt mindenkinek! :) hát én csak ilyen korcs időben jutok el idáig,olyan időzavarban vagyok,össze vissza kell dolgoznom:( De azért látom megvan mindenki ;) Vajon mi bajom van itt magamban? Az egész fórumon csak én vagyok.... SEMMI BAJOM SINCS ;)
szabot Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Nem kellene előrébb hozni a talit? Roli kezd becsavarodni! Állítom, hogy már vágja a centit... :)
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Nem kellene előrébb hozni a talit? Roli kezd becsavarodni! Állítom, hogy már vágja a centit... :) Pont ezt néztem én is... neki az lesz még a sok, amíg ideér! majd akkor kezdje a centit vágni! ;) ;)
szabot Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Pont ezt néztem én is... neki az lesz még a sok, amíg ideér! majd akkor kezdje a centit vágni! :) ;) Még jó, hogy nem kocsival jön!
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Még jó, hogy nem kocsival jön! Az EW-hez már kocsival fog érkezni! :) ;)
nyuszifül Elküldve Március30, 2006 Szerző Elküldve Március30, 2006 Jóóóóóóóóóó reggelt! Elhoztam a szerelőtől a kocsit, hááát, lesz rajta mit csinálni.....Majd mesélek... De tegnap valaki el akarta lopni a kocsit úgy hogy benne ültem....csak az idióta nem látott , azaz gondolom ez lett volna a célja, mert még be is világított ;) Na ezen úgy felbosszantottam magam, hogy kimentem a Corához, és hát, ....szóval kicsit kanyarogtam...és...na gyakoroltam vezetni ;) Bár a helyzet szerintem kicsit aggasztó is lehette volna, az utasom azt mondta tök ügyesen vezényeltem le, és így legalább tudom hogy viselkedik a kocsi majd hasonló helyzetben, ő viszont kicsit elszédült. :)
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Jóóóóóóóóóó reggelt! Elhoztam a szerelőtől a kocsit, hááát, lesz rajta mit csinálni.....Majd mesélek... De tegnap valaki el akarta lopni a kocsit úgy hogy benne ültem....csak az idióta nem látott , azaz gondolom ez lett volna a célja, mert még be is világított ;) Na ezen úgy felbosszantottam magam, hogy kimentem a Corához, és hát, ....szóval kicsit kanyarogtam...és...na gyakoroltam vezetni ;) Bár a helyzet szerintem kicsit aggasztó is lehette volna, az utasom azt mondta tök ügyesen vezényeltem le, és így legalább tudom hogy viselkedik a kocsi majd hasonló helyzetben, ő viszont kicsit elszédült. :) Remélem nem tolvaj, hanem mondjuk polgárőr volt! Annak jobban örülnék. ;) Szóval akkor mit csináltál tegnap? Meg mit kell majd szerelni HOBin?
szabot Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Szóval akkor mit csináltál tegnap? Meg mit kell majd szerelni HOBin? Ja-ja, ez engem is érdekel.
nyuszifül Elküldve Március30, 2006 Szerző Elküldve Március30, 2006 Remélem nem tolvaj, hanem mondjuk polgárőr volt! Annak jobban örülnék. ;) Szóval akkor mit csináltál tegnap? Meg mit kell majd szerelni HOBin? Hát nem tudodm, de akkor nem hátrált volna amikor ráordítottam, hogy mi van! ;) Meg nem leskelődött volna már a kocsitól távol a fák között egy fél órája.És szerintem a polgárőr nem egyedül jár, nem? De én is abban bízok, hogy az volt, de akkor meg elég kis félős ;) Kipufogót, mert ki van berhelve az egész..... :)
Vascona Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Akkor Hobinak szép hangja van! :) Jóóóó reggelt mindenkinek! Szerintem Ti is becsavarodnátok,ha egy akkora faluban lennétek mint kb a Vekeri, és ha nem kell dolgoznotok,megvesznétek a kíntól,hogy mit csináljatok ;) KOCSI NÉLKÜL! De látni fogom már őt is jövő héten ;) :D :lol: Nyuszi! Vissza kllett volna világítani zseblámpával az ürgének,hogy bocs,de elkésett ;) Biztos egyből otthagyott volna Szép napot mindenkinek!
nyuszifül Elküldve Március30, 2006 Szerző Elküldve Március30, 2006 ;) ;) Igen, de nem volt kéznél a lámpám, de szerintem a szemem igencsak villogott:)Elég volt neki az is :D HOBinak mostmár normális a hangja, eddig volt.....hogyismondjam....fura :) És már csak kettőt kell aludni a taliig :lol: ;)
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 ;) ;) Igen, de nem volt kéznél a lámpám, de szerintem a szemem igencsak villogott:)Elég volt neki az is :D HOBinak mostmár normális a hangja, eddig volt.....hogyismondjam....fura :) És már csak kettőt kell aludni a taliig :( ;) Már aki alszik addig kettőt! :D :lol: Szerintem Roli már álmatlanságban szenved! :( Ahogy a hozzászólásának az idejét nézem.
Vascona Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 szerintem ha baseball ütővel,vagy pisztolyal világítasz neki vissza,az is megteszi :) Mi az hogy már csak kettőt! Még mindig! ;) Én már hajnalba is itt tartottam,és azóta sajna ez nem változott...de nem is aludtam ;)
nyuszifül Elküldve Március30, 2006 Szerző Elküldve Március30, 2006 szerintem ha baseball ütővel,vagy pisztolyal világítasz neki vissza,az is megteszi ;) A baseball ütöm otthon van az ágy mellett, mert a kocsiban nem tarthatom ;) De vettem esernyőt :)
Sörös Sanyi Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 A baseball ütöm otthon van az ágy mellett, mert a kocsiban nem tarthatom ;) Dehogynem! Íme ;) De vettem esernyőt :) Apróhirdetés: Összecsukható esernyőmet kinyithatóra cserélném! ;)
Vascona Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Jó a kép ;) Nekem volt egy ladám,abban a napellenző helyett volt egy ilyen kis picike (apám szakmája esztergályos ;)) De volt is hogy kellett :) Az esernyő szerintem csukva jobb,mert miután a se***be dugtad a páciensnek,akkor érdemes kinyitni ;)
Sörös Sanyi Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Hemi írta a Webmester kerestetikbe: Szeretnék gratulálni neked! Nagyon sokat és szépen haladsz a munkával! Illetve, hogy saját pénzeden beregeltél egy domain nevet. http://www.dbregio.hu A kecsóikak után nagyon erősödik a régiótok:) Nyáron már akár kötélhúzással is el lehetne dönteni, hogy mennyit erősödtünk hozzájuk képest. Mondjuk, egy sör-virsli versenyben is benne volnék! :) (Különben dühbe jövünk c. filmből van az ötlet) Ja, és mellesleg Hemi után én is szeretnék gratulálni Tomi!
nyuszifül Elküldve Március30, 2006 Szerző Elküldve Március30, 2006 Tomi, ami kis webmasterünk. Tudtam én hogy kis ügyi :)
szabot Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 :) Köszike! ;) Most bevilágítom az egész tesztlabort! ;)
nyuszifül Elküldve Március30, 2006 Szerző Elküldve Március30, 2006 Srácok, nézegessetek már nekem valami jó kis cd-srádiót :)
corsarulez Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Én is gratulálok Tominak ls az egész szekciónak!!!! :) ;) Nyuszi, nem lehet, hogy csak a nagymellű autóillatosító tetszett az emberkének? vagy a tiedben nincs olyan? ha igen, tuti azt akarta megnézni közelebbről....
nyuszifül Elküldve Március30, 2006 Szerző Elküldve Március30, 2006 Nyuszi, nem lehet, hogy csak a nagymellű autóillatosító tetszett az emberkének? vagy a tiedben nincs olyan? ha igen, tuti azt akarta megnézni közelebbről.... :) Nem az enyémben nincs oylan ;) Max én lehettem az akit meg akart nézni....de ráfaragott ;)
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Elküldve Március30, 2006 Srácok, nézegessetek már nekem valami jó kis cd-srádiót :) Elvilek, ha nem ragaszkodsz a kormányról vezérelhetőségnek... mondjuk kicsit furcsa lenne... akkor panaszkodik mp3-asokat már 20-25-körül meg lehet venni! ;) De még nézelődök... mert hasonló "problémával" én is küzdök... Ja... holnap lesz új kipuffom (mert a hátsó elég ramaty, volt már javítva, de már szépen kifúj)... elég olcsón... garanciával... ha meg megjön a szép vég is, akkor csodaszép lesz a paripa! Ja, és egy picike hangja is lesz!
nyuszifül Elküldve Március30, 2006 Szerző Elküldve Március30, 2006 Naná, hogy kormányról vezérelhető kell! Fent vannak a nyári gumik, megyek fújtatok bele, meg tankolok :) Aztán megnézem van e élet a belvárosban További szép estét nektek ;)
Recommended Posts