nyuszifül Elküldve Március28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2006 Az már igaz! (pl Gyalog galopp) De azért mégis inkább édesek :D! :) ;) ;) Csokinyuszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 :) ;) :D Csokinyuszi ;) És ráadásul nem is akármilyen.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 És a füle mögött tartja a tojását! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 És a füle mögött tartja a tojását! Hol? :) Vagy csak menjek szemészetre? ;) Honnan szedted ezt a képet Sanyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 A képtáramból. :) De hogy előtte honnan szereztem, azt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 A képtáramból. :) Köszi! ;) Azt hittem, hogy ez kép-telenség! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2006 A képtáramból. ;) De hogy előtte honnan szereztem, azt nem tudom. Sanyi, hogy te milyen édesszájú vagy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Biztos finom, de azért van némi esztétikai élmény is benne. :) Édesszájról annyit: a csokigyárban beleuntam, úgyhogy ez tipikusan a "csak a szeme kívánja" eset. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Biztos finom, de azért van némi esztétikai élmény is benne. :) Édesszájról annyit: a csokigyárban beleuntam, úgyhogy ez tipikusan a "csak a szeme kívánja" eset. ;) Akkor add annak! ;) Csak óvatosan, mert utána a szemészeten köthetsz ki! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Ha már húsvéti nyuszi hangulatban vagyunk, akkor itt az igazán extrém. Ennek tényleg a füle a legszebb! :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 csak meg kell csókolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2006 :) A füle az tényleg teccik.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Sanyi ma formában van! ;) De milyen jó ez így! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Ma eldöntöttem, hogy nem megyek tizenkettőzni, és ez feldobott. Na, milyen ünnepről készülhetnek még hülye képek? Legyen mondjuk Mikulás. Lehet, hogy dohányozni fogok? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Ma eldöntöttem, hogy nem megyek tizenkettőzni, és ez feldobott. Na, milyen ünnepről készülhetnek még hülye képek? Legyen mondjuk Mikulás. http://health21.hungary.globalink.org/adlibrary/mikulas.jpg Lehet, hogy dohányozni fogok? :) ugyan... ennyi miatt nem érdemes! ;) meg különben is... a szöveget olvasd el a kép alján! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Érdekel is engem, ön, és környezete? Engem nem. :) Különben is, ha ilyen szöszi van minden doboz tetején! ;) (pedig nem vagyok egy szöszit favorizáló emberke) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Érdekel is engem, ön, és környezete? Engem nem. :) Különben is, ha ilyen szöszi van minden doboz tetején! ;) (pedig nem vagyok egy szöszit favorizáló emberke) azt se felejtsd el, hogy nem minden a külső! ;) Vagy meg se szólaljon? Szavak nélkül is megértenétek egymást? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 ugyan... ennyi miatt nem érdemes! ;) meg különben is... a szöveget olvasd el a kép alján! ;) Az van alá írva, hogy "Test it". Hát, engem a cigi nem érdekel, a szőkét tesztelném... :) Reggel lehúzott ablak, tuti zene, máris jobb kedvvel jöttem melózni.... Én is ezt játszottam, de nekem elhúzott napfénytető volt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2006 El is felejtettem mondani....Tegnap az egyik utasom azt mondta, tök jó hangom van, elmehetnék szinkronszínésznek ;) De megindokolni nem tudta.....miért is, és azt sem tudom miből gondolhatott erre, hizse gész úton az előttem tötyörgőket szidtam :) De azért örültem a bóknak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Elképzeltem, ahogy nyuszi az előttem tötymörgőket szidja mondjuk dodó kacsa hangján és közben hadonászik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Én is ezt játszottam, de nekem elhúzott napfénytető volt... :lol: Ebben a szép időben én is erősen elkezdtem tanulni a Mantás könyöklést. Még kezdő vagyok benne, de már jól haladok. :) Mondjuk már a napszemüveget is elővettem. ;) Azért hozzá képest még gyakorolhatok szorgalmasan. :D Elképzeltem, ahogy nyuszi az előttem tötymörgőket szidja mondjuk dodó kacsa hangján és közben hadonászik! ;) Dodó kacsa? Szerintem Tapsi Hapsival jobban tud azonosulni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Csak vigyázz a könyököddel és a szép rendőrlányokkal! :) Dodó kacsa? Szerintem Tapsi Hapsival jobban tud azonosulni! ;) Jól van na, most ez jutott az eszembe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Csak vigyázz a könyököddel és a szép rendőrlányokkal! :) Miért vigyázzak? Hisz "Rendőrnő az álmom, régóta őrá vágyom, szédítő rendőrnő!" És mellette még dúdolom is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Miért vigyázzak? Hisz "Rendőrnő az álmom, régóta őrá vágyom, szédítő rendőrnő!" És mellette még dúdolom is! :) Hát, ha a mellette az az ágyban van, az nem gond, de ha igazoltatáson, akkor az gáz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Miért? Honnan tudod, hogy nem ismerkedés céljából kapattam el magam Gödöllőn az egyik rendőrcsajszival? ;) De elég egyoldalú volt a párbeszéd. Csak ő kérdezett. Én megadtam minden elérhetőségemet, még a szondáját is teleleheltem, cserébe meg elvette a jogsimat, és még a telefonszámát sem adta meg. :) Amúgy az előbbi idézet egy ezeréves TNT szám volt, azt dúdoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts