Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Hali Nyuszifül! Marhára örülök ám most neked!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 :lol: leszünk is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Hali Nyuszifül! Marhára örülök ám most neked!:lol: Miért is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 :lol: leszünk is... :lol: Ajánlom is :lol: Túl fárasztó mindig végigolvasni minden topicot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Én ide hazajárok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 lassan én is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Sörös Sanyi pü. ment!Figyi csak,te nem voltál véletlenül a veterán börzén Debrecenben Októberben,a sárga Mantával?Mert én mintha láttam volna egy pont ilyet mint a tied,elöttem állt a sorban mikor jöttünk hazafelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Sajna nem, mert akkor még nem volt meg a műszakim. PÜ-t most olvasom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Én ide hazajárok :lol: lassan én is :lol: Üdv itthon fiúk :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Szólíthatlak anyunak?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Szólíthatlak anyunak?:lol: Hát persze prüntyőkém :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Kavicsnak is leszel anyukája? Olyan elárvult ott az ország csücskében!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Kavicsnak is leszel anyukája? Olyan elárvult ott az ország csücskében!;) Gondolod elfogadna? :lol: :lol: Még jó hogy én már vadásztam magamnak emberkéket, mert magamat csak nem babusgathatnám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Már látom magam előtt, hogy jó kis klubbgóré leszel. Hangulat teremtésből jeles! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Már látom magam előtt, hogy jó kis klubbgóré leszel. Hangulat teremtésből jeles! Köszönöm :lol:, mondtam már hogy imádlak??? Te mindig olyan szépeket modasz nekem :lol: :lol: Pedig ha tudnád, hogy valójában Kavics tartózkodási helyén érzem magam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 :lol: Én meg csak pirulok :lol: Egyébként a magad alatt nem valami jó hely, keress másikat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 :D Én meg csak pirulok :D Egyébként a magad alatt nem valami jó hely, keress másikat! :D igazad van, más alatt jobb :lol: :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Kavicsnak is leszel anyukája? Olyan elárvult ott az ország csücskében!:D Gondolod elfogadna? :lol: :lol: Még jó hogy én már vadásztam magamnak emberkéket, mert magamat csak nem babusgathatnám :lol: Természetesen elfogadnám :D sőőőt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Szia tesó!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 szia anyu&tesó :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 szia anyu&tesó :lol: :lol: Jesszusom!!Ezek a kibogozhatatlan rokoni szálak!!Akkor én meg leszek a nagymamátok!! Csak előbb döntsétk el, hogy ki lesz a Piroska, és ki a Farkas? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Nyuszifül egyedülálló anyukánk vagy, vagy kerítessz nekünk apukát is?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Természetesen elfogadnám ;) sőőőt :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 a corsám lehet a piroska ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts