Vascona Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Elsején bepótoljuk! Erre gondolj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2006 Még mindig melózok :) elegem van mnár a sok hülye miatt mindig maradnom kell!!!! De!!!!!Gábor nevű ismerősömmel most fixáltunk le egy névnapi ünneplést ;) Kocsi nélkül ;) Igaz 2hét múlva lesz, de akkor is, vele mindig oylan jókat szoktam mulatni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Gábor nevű ismerősömmel most fixáltunk le egy névnapi ünneplést :) Kocsi nélkül ;) Edzés, edzés? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Sziasztok! Hú de későre jár! :) Azt hittem soem érek ide! Ma meghalt a szerverben a prociventi és csak mostanra sikerült üzemképes állapotba hozni! Így elsőnek ide kukkantottam fel! A fiúk teljesen le vannak passzolva nagyszülőkhöz, Ildi régi barátnőjénél van, én meg itthol egyedül! ;) Ma megpróbáltam olajat cserézni... sikertelenül. Torxos a leeresztő a vekin, és sajna a gagyi torxfej csavarodni akart... nem tekerni... holnap asszem veszek egy normális fejet, és nekiesek mégegyszer... Ja... fej... azaz FEJ... volt szerencsém ma látni! Nagyon szépen kipucolták... kikozmetikázták, adtak neki dísztárcsákat és kirakták 899e-re!!! ;) Mikor ott voltam, akkor nézett rá egy pasi... "Hogy lehet ilyen színt adni egy ilyen kocsinak! Pazarlás!" Majdnem beszóltam neki! ;) Lassan elrakom magam éjszakára! Jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Maci nem volt gyomorideged,mikor láttad az autót? Én egy hete láttam az én volt kocsim,amit egy hónapja is már hogy eladtam... Vagányul előztek vele pesten a váci úton a belső sávban végig mindenkit,és csak egy kék csíkot láttam szinte.... Senki nem volt ott,hogy beszólhassak neki: ez volt a régi autóm! :) Még mindig sajnálom A te autódnak pedig nagyon is szép színe volt! akinek nem tetszik ne nézze,vagyen suzukit,az mind egyforma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Ne is mondd! Januárban láttam parkolni a kis Trabim Túrkevén. Hát, jól körbejártam, nézegettem, hogy mit csináltak vele, mit nem. Minden egyes hegesztést ismerek rajta, és az összes nyavajáját tudom. Még most is pattannék bele, hogy elvigyem újra egy körre. Ha eladó lesz. lehet, hogy visszavásárolom. :) Már csak azért is, mert a tuning cuccok fenn vannak a padláson, azokat egytől egyig kihekkeltem (kivéve az egyenesített fédereket; szépen meg van még most is ültetve ;)), és mint széria Trabit adtam el. Mikor eladás előtt még mentem vele egy kört, akkor jöttem rá, hogy mennyit jelent egy átalakítás. Teljesen máshogy viselkedett. Nem húzott úgy, hamarabb kellett váltanom, és kettesben már nem fütyült a gumi. Node most már kár nosztalgiázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Sziasztok ,jó reggelt mindenkinek! :) Tegnap egy jót bográcsoztunk,csirkepaprikás volt és degeszre ettem magam.A szél a lelkemet is kifújta mire megfőtt,de megérte,nagyon fincsi lett. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Április 1. (Bolondos Tali) 17.00 (bolondok talija) EW parkoló, utána alighanem a "szokott" helyre megyünk! (Talán lesz csocsózás) Elvesztem a részletekben! Segítséget kérek! Ki írta oda hogy TALÁN? :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Jó Reggelt! Elvesztem a részletekben! Segítséget kérek! Ki írta oda hogy TALÁN? ;) ;) Asszem én voltam... de akkor még nem volt biztos. ;) Azóta mindenki így idézi. CORSikA... Végre úgy néz ki, hogy te is itt leszel? Ez nagyon jóóóóó! :) Azért én kíváncsi leszek, mikor tudják eladni majd a gépet. Ha most cserélném lefelé a kadettot(az első opelünket), akkor is a FEJ mellett döntenék! Most mégszebb, mint 2 éve... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Jó reggelt! :) Én is néha látom az előző autómat, de az az igazság, hogy az Opel összehasonlíthatatlanul kényelmesebb és megbízhatóbb és szebb is meg kevesebbet fogyaszt, tehát igazából nem sírom vissza a Pandát..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Jó reggelt! ;) igazából nem sírom vissza a Pandát..... A barátok közt-ből??? :) Nekem már nem biztos,hogy meglesz a Jawa California,mivel a srác azóta nem jelentkezett(ráadásul már abban sem biztos,hogy California). Viszont BLITZ-nek valószínüleg kell a Pannónia trike-om(mivel egy veterán Opel sebváltó van beleépítve),de ezt még nem szeretném elkiabálni.Majd mikor biztosat tudok,leírom és aki ráér lejöhet hozzám és talizhat velük is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 barátok közt? Mi az?!! :) ;) (nálunk a TV csak virágállvány! ;)) Én meg árulom a P 21-es Pannoniát, de még idáig csak potom pénzért akarták megvenni, pedig szépen megy, meg minden, csak épp lejárt a forgalmi. És van sok tartalék alkatrész ! Jó az aláírásod! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Köszi,bár mondhatnám,hogy én találtam ki az aláírást,de sajnos nem így van. Ebben a jó időben biztos mindenki a kocsit mossa,mert alig vagyunk itt a fórumon. :) (én is csak azért mert dolgozom.) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2006 Edzés, edzés? ;) Naná, nem szeretnék nagyon lemaradni :D ;) Na szép jó napot mkinek, most értem haza. Rengeteget dolgoztam a kertben, jól elfáradtam....Aztán csak úgy kedvtelésből aláfeküdtem a kocsinak is...Hát kár volt! :) Találtam egy dolgot amit tuti csináltatnom kell!Remélem a srác beválallja azt is szerdán... Azt hiszem mostmár nem nézelődök... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 csak most láttam h klubtag vagy Vascona ;) végre mégegy asconás :) már 3an vagyunk...igaz ebből csak én vagyok C -s ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 csak most láttam h klubtag vagy Vascona :) Más is van úgy azzal!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2006 Más is van úgy azzal!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálok! :) Már fel is írtalak ;) És akkor ezennel megkérlek, hogy a bemutatkozódat írd meg, hogy minél hamarabb feltehessük a weblapra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Gratulálok! :) Már fel is írtalak ;) És akkor ezennel megkérlek, hogy a bemutatkozódat írd meg, hogy minél hamarabb feltehessük a weblapra ;) az nem fog fájni neki ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Más is van úgy azzal!!!!!!!!!!!!!!! Hopáá hé! :) No, akkor a kidobott pasik jelszavával köszöntelek: Üdv a klubban! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Hopáá hé! ;) No, akkor a kidobott pasik jelszavával köszöntelek: Üdv a klubban! ;) één azt hittem h corsika már régóta az :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2006 az nem fog fájni neki ? ;) ;) ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 één azt hittem h corsika már régóta az :) 10 hónap aktív fórumozás után elérkezettnek láttam az időt,hogy belépjek a klubba. ;) Úgy terveztem,hogy aki először MAGÁTÓL észreveszi a jelet a nevem mellett az egy üveg konyak boldog gazdája lesz,de mivel csak kis segítséggel ment a dolog ezért adandó alkalommal közösen isszuk meg.(meg a többit). ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Benne vagyok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Benne vagyok! ;) énisdenemszeretemakonyakot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2006 Lassan ideér a jóidő, szóval ha benne vagytok elmehetnénk valamerre kirándulni, főzőcskézni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts