mackosajt Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Sanyi! Attól még küldd el... hátha mégis tetszik nekünk! ;) Nyuszi! Mi a baja HOBinak? Vascona! Jól beszélsz! ;) Én! ;) ja... megnéztem a vezető felőli központizár mociját... :) sajna bibis szegény... szétszedni nem lehet... legalábbis nem merném szétszedni. Szóval az már tuti cserés... az anyós oldaliig nem jutottam... kissé bonyolultabb a rendszer, mint az astrán volt. Szóval reménykedtem, de ez költség lesz. Ma beszéltem a szerelőmmel is.. jövő héten valszeg megejtjük a nagyszervízt plusz a vizsgázást is, nem akarom májusig húzni... lesz kiadás rendesen... de tuti lesz a gép! És ez számít! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2006 Sanyi szerintem ne aggódj, te iylen "bratyizós" vagy, szal jó lesz az!Csak majd még a helyét kell megtalálni :) Írjál még sokat ;) Chyga most nyugtatott meg, hogy nem oylan vészes, szóval kicsit jobb kedvem lett. Kifújt a kipufogó csonknál, és hát azt kell megcsináltatni....már bánom, hogy a féket nem ezzel a sráccal csináltattam ;) De tök jó volt ott lenni végig, láttam Hobit csupaszon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Javíthatatlan vagy! :) Szép ő "ruhában", de te meztelemül akarod látni? ;) Hiába, Hobi férfi! ;) Mentem dolgozni, reggel hat környékén majd olvasok. Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Sanyi,nekem most csajom sincs!:) Én mennyit igyak??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2006 Javíthatatlan vagy! ;) Szép ő "ruhában", de te meztelemül akarod látni? ;) Hiába, Hobi férfi! :D :) ;) Rossz az aki rosszra gondol :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Úgy néz ki, van remény arra, hogy újjáéledjenek az első ajtók zárjai!!! Hosszas keresgélés után, találtam egy oldalt, ahol a srácok b vekikkel foglalkoznak! "klub"oznak... egyikük már sikeresen szétszedett több zárat, és mindegyikben egy 100 Ft értékű mikrokapcsoló ment tönkre!!! dokumentálta a cselekvést!! Most nagyon örülök!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2006 Srácok, megszünt az a pólónyomó hely, ahol a pólókat akartam megcsináltatni :) Szal ha megint szabin leszek, akkor felkutatok pár helyet! Addig gondolkozzatok milyet szeretnétek!Én már tudom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Ide is beírok, hátha itt jobban szem előtt van az érintetteknek: Nyuszival az előbb beszéltünk arról, hogy ha valaki messziről, más régiókból ellátogatna hozzánk április elsején, akkor természetesen nem csak 17.00-ra várjuk... esetleg városnézést szervezünk, környékbeli helyeket mutogatnánk... stb. szóval... lehet jelentkezni... idegenvezetést vállalok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Srácok, megszünt az a pólónyomó hely, ahol a pólókat akartam megcsináltatni ;) Szal ha megint szabin leszek, akkor felkutatok pár helyet! Addig gondolkozzatok milyet szeretnétek!Én már tudom ;) nagyképűen szeretnék beleszólni ebbe! Tekintve hogy szakmám az ilyesmi,van ismerősöm is aki ezzel foglalkozik,szeretném ha mindenki előrehaladottnak tekintené az ügyet,és.... Várom a grafikai elképzeléseket a vroli@citromail.hu email címre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Jó estét! Nekem se söröm, se csajom (még egyenlőre Mantám se). igy csak teát ittam. Ma végigjártam Kecskemét összes barkácsáruházát a garázshoz. Kb. 60 e-be fog kerülni a dupla garázs. S teteje bitumenes hullámpala, vasszelvényeken áll és az oldala hajópadló(mert abból van most bőven ingyé.). Megint kenyéren és vizen founk élni.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Sziasztok! Visszaolvastam. Mackó, remélem olcsón megoldódik a kpzáras problémád. Biztos megoldod. Ügyes fiú vagy te! :D Sanyi, küldd azt a cikket, mindegy, hogy bratyizós. Mindenki a saját stílusában írja cikket, ezzel semmi gond. Akinek nem tetszik, az nem olvassa. Amúgy is, akinek nem tetszel, az úgysem közénk való! :lol: Nyuszi, az a kifújás nem olyan vészes, főleg, hogy van ki megcsinálja. Rulezke, majd küldünk kaját! :D Na, akkor most én jövök. Ma megkaptam a pénzt, amire vártam, gyorsan meg is rendeltem néhány dolgot az én drágámhoz. Pl, új lökös a díszráccsal, egy garnitúra gyertya, szelepdekni tömítés és a 2 vezérműtengelyhez szimmeringek. Holnapra lesz meg minden cucc, így majd holnap elhozok mindent egyszerre. Hétfőn hívom a karosszériás ismerős, hogy hányra mehetek hozzá és csinálja a mocitetőt. Utána irány a festő srác. Lökös és géptető fújás. Remélem elsejére már ragyogni fog a drágaságom! Ja, a jövő héten tényleg meglesz a hidrotőke-csere (ahhoz kellett a tömítés és a szimmering). Miután hazaértem, gyorsan kitakarítottam és lemostam a kocsit. Na jó, ez a gyorsan, ez majd 2 és fél órát tartott. Igaz, nagyon piszkos volt kívül, belül. :) 2 sorral lemostam, eggyel leöblítettem és szárazra töröltem. Még az üvegeket is megpucoltam! Holnap megyek a halnagykerbe bevásárolni. Kompresszor, szűrők, halak. Beindul a nagyüzem! Ha hazaértem, akkor meg befejezem a középkonzolt. Megcsinálom, hogy a háttérvilágítás homogén legyen, mert most nagyon foltos. + bekötöm a belső világítás-késleltetőt is. Ebből rájöhettetek, hogy holnap nem dolgozok. ;) Most pedig befordulok az ágyba, mert reggel 6 körül kelek. Korán indulunk a nagykerbe (ami Debrecenben van, de ismerőssel megyek, aki siet vissza, így tali lehetősége közel van a nullához). Jó éjt mindenkinek! UI: Nincs csajom ;) és vörösbort ittam... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Sziasztok! ;) Sajnos én nem tudok ilyen okosságokat szerelni az autómba,még a "hi-fi"-t sem tudtam kicserélni,mert ami benne van Philips Car 400 nem kelt el és addig nem akarok másikat venni. Elhatároztam,hogy veszek egy Corsa A-t ilyen hobbiautó félének(gyereket oviba vinni,pecázni,szerelgetni),ehelyett úgy néz ki,hogy egy JAWA Californiát veszek :) ( vagyis cserélek),van itt mindenféle holmim(riasztók,alkatrészek,spaniferek ,vicik-vacak stb..)Azt sem tudtam már hova pakoljam őket és mondta az egyik kollega,hogy neki meg egy felesleges Jawája van és cseréljünk.A héten lesz az egyeztetés és lehet a hétvégén már ízirájder leszek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Szerezzünk neked sörösrekeszt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Igen ,kérek szépen.Lehetőleg tele sörrel!!A sör márkája lényegtelen,abban az esetben,ha következőknek megfelel: Budweiser,amerikai és piros cimkés :) Sőt,még úgy is kapcsolódom a filmhez,hogy én is Lali vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Nos, elárulom, nekem sincs csajom, de ez a mondat annyira megtetszett, hogyha lesz, akkor sűrűn emlegetem! :) Jawa California? Álom motor! Nekem is olyan van. A tied milyen? 1973 előtti, vagy utáni? Ismertetőjelek: a régebbin a comboló a tankra van krómozva, az újon külön elemek, a régi szoknyás sárvédős, az új keskeny, sportos, a régin a kipufogókönyök hatalmas hollanderrel van felfogatva, míg az újon kis takarossal, amit egy spéci körmös kulccsal húzol meg. Na melyik lesz? Ötletem van! Alapítsunk Jawa Californiás alrégiót! (hamár a lángossütőnk és a kocsmánk befuccsolt) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Jó reggelt! A szekcióba bevesztek egy Mz-s-t is??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Hát, egy Trophy-t szívesen látnék, de egye fene, az ETZ-nek is két kereke van, és keleti. Gyere nyugodtan! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2006 Jó reggelt! Alig várom, hogy vége legyen a hétnek....Most minden múltbéli árny előkerült, és kísért.... :) Nagyon rosszul vagyok..... És már a motorom sincs meg, így kilógok közületek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Ha (egyszer végre valahára) összerakom az enyém (ami sajna nem idén lesz), akkor azzal majd motorozunk. Sőt, mehetsz is vele, de csak veteránosan, semmi rugatás! ;) Milyen könnyen odaígérem addig, amíg 3 doboznyi helyet foglal a padláson. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Sziasztok! Csak gyorsan felugrottam, mert most visszük a nagyfiunkat anyósékhoz, és amint hazajövünk, nekiugrok a jobbos ajtózárnak. Mikrokapcsolót sikerült szereznem bentről... milyen jó, hogy mindenféle cégek midenfélével foglalkoznak nálunk! Ja, és milyen jó, hogy egyesekkel jóban vagyok! :) Ha esetleg mégsem jó méretet kaptam, akkor holnap kérek másikat! ;) (ja, a javítást persze igyekszek dokumentálni, lépésről lépésre! ;) ) Most rohanok is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Sok szerencsét Mackó! Na milyaz,akkor motoros topic is lesz itt vagy mi? :) Valaki árulja már el,honnan jött ez a "nincsen csajom,hol a söröm" duma! ;) Nekem sincs csajom,de jövő héten lesz söröm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Hehe! ;) Nekem sincs csajom, de mindíg van itthon egy-két doboz, amit ölelgethetek. ;) (talán ezért nincs? :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Nohát,erről eszembe jut egy amolyan vicc szerű írás! :) Elnézést ha bármilyen szabályzatot sértek vele,de azt hiszem ez most ide illik ;) "Nemrég olvastam ezt az egyszerű jó tanácsot, és alkalmazva a benne javasoltakat, megtaláltam Belső Békémet. a jó tanács a következő: "Akkor találod meg Belső Békédet, ha befejezed mindazt, amit megkezdtél." Szóval, körülnéztem a lakásban, és megkerestem mindazt, ami nem volt befejezve - és munkába menetel előtt befejeztem..... -egy megkezdett palack vörösbort -egy megkezdett palack fehérbort -egy megkezdett palack konyakot -egy megkezdett doboz nyugtatót -egy megkezdett doboz cigarettát -egy megkezdett doboz bonbont -egy megkezdett tábla csokoládét -egy megkezdett főtt, füstölt csülköt -kevés maradék vodkát. Fogalmad sincs róla, milyen k***a jól érzem magam ....!!!! " ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Ez chat, szóval itt nincs off. A hsz-od nem politikai és a kisebbséget sem sérti, szal semmi gond vele. A 2 modi nem fog kimoderálni, ugye fiúk? Ma voltam hal nagykerben. Kettőben is. Elköltöttem kicsit több, mint 10 rugót és még jövő héten jön meg a kompresszor (12k), valamint hétvégén lehet menni a 130 lityis akváriumokért. Megvettem a kocsihoz az alkatrészeket és lebeszéltem a szerelési időket is. Hétfőn hidrotőke csere, kedden karosszériás és onnan megy is a festőhöz. Ha minden jól megy, akkor pénteken megkapom a kocsit. Addig marad a lábbusz :) . Most megyek a garázsba, összeszedem a LED-eket és nekiállok a középkonzolnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Miért cseréled a hidrókat? Kopognak amikor hideg a moci? Az enyémnek is volt ez a baja,de elég volt csak kitakarítani őket,meg normális olaj bele,és hidegen is ventillátor hang volt :) Persze ha szétszeded,kell az új vezérműszimmering,meg a szelepfedél tömítés,de a hidrók azért jóval drágábbak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts