Vascona Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Én is szeretnék gratulálni,bár csak a segge láccik,de biztos elölről is szép!:) Ha lány lenne,elég lenne csak a seggét nézni,de ez egy autó;) Viseld gondját,és vigyázzatok egymásra! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Sziasztok! Tegnap elmaradtam egy kicsit. Melóban csökkentenem kell a netezésre fordított időt, haza meg 21:00-re értem haza és nem volt kedvem már a gép elé ülni. Na ez nem jelenti azt, hogy este kilencig melóztam! Egy ismerősömmel elmentünk Egerbe egy díszhal tenyésztőhöz. Hú, hogy ott mennyi hal volt! És volt 2 tengeri akváriuma is!!! Áááá, nekem is kell olyan! De mostanában nem volna rá időm... :D Ha felraktam az akvarista weboldalra a képeket, akkor majd belinkelek néhányat. Akit érdekel, az megnézheti. Napfénytető? Valahogy sosem vágytam rá, mert egy plusz lyuk a kocsin, valamint ha nincs rajta roló, akkor esetenként igencsak meleg helyzetet hozhat. :lol: vagy pl. napszúrás rulez! :D Szóljatok, ha hüleséget beszélek... Nekem remekül szuperál, bár egy évben max 5-6 alkalommal használom. Nagy melegben semmi értelme, de egy lassú menetben nagyon szuper. Viszont tényleg kell vigyázni a napszúrással! Igaz, csak elhúzott tetőnél, mert amúgy van rajta roló. Nekem nem ázik és nem rohad (remélem!). ...Ha lány lenne, elég lenne csak a seggét nézni... Hm, akkor téged még sok meglepetés fog érni az életben! :) ;) ;) Báz, majd elfelejtettem! Gratulálok mackó! De széép ótód van Laci! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Jó reggelt!!! De jó Mackónak! :) Még egyszer gratula! Ja és végre nem panaszkodhatunk, itt a tavasz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Én is gratulálok a cseréhez,nagyon szépek a Vectra kombik. :D És egyben felhívom a figyelmed a szintén nagyon szép Omega kombikra(ha már ennyire belejöttél a csereberébe.) :) ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Ja és végre nem panaszkodhatunk, itt a tavasz! :) Persze, persze... Nyáron meg majd az lesz, hogy de meleg van, mikor lesz már ősz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2006 Jóóóó reggelt!Tavasz van!Ennek örömére megfáztam :lol: Kellett nekem tegnap legénykednem :) Ma egy barátom gyerekét ütötték el mototrral, komoly baj nem történt, csak láttam, hogy nagyon nézegeti egy néni..... :D Hobi még mindig szép, kívül-belül :( Reggel behoztam egy kolleganőmet, aki nagy megrökönyödésel kérdezte, hogy lehet egy autót enniyre szeretni ;) Nem hogy örülne hogy betehette a sejhaját!!!! Tavasz van!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) :D És holnap szabin vagyok :( Végreeeeeeeeeeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Tavasz van! Ennek örömére megfáztam ;) Kellett nekem tegnap legénykednem :) Forró mézes tea... ;) Hobi még mindig szép, kívül-belül :D Reggel behoztam egy kolleganőmet, aki nagy megrökönyödésel kérdezte, hogy lehet egy autót enniyre szeretni ;) Nem hogy örülne hogy betehette a sejhaját!!!! Legközelebb majd sétál... Úgyis jön a tavasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2006 Forró mézes tea... ;) ;) ;) Legközelebb majd sétál... Úgyis jön a tavasz. Az biztos én többet fel nem veszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Én meg azokat nem értem, akik csak beleülnek, meg kiszállnak. Ha nekik csak ennyi a kocsi, akkor járjanak busszal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2006 Én meg azokat nem értem, akik csak beleülnek, meg kiszállnak. Ha nekik csak ennyi a kocsi, akkor járjanak busszal. Az volt a baja, hogy mondta, hogy igazi családtag az autó, én meg erre poénnak szánva, több:ő az én szerelmem ;) ! Na ekkor nézett egy nagyot! :) És kezdett el pofázni.....Hülye kis divatmajom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Pont, mint az én Fusion-os kollleganőm. nemrég azt mondta: velem beszélgethetsz kocsikról én értek hozzájuk! Azt mondta, kedvcence a BMW, én meg megkérdeztem, hogy melyik, erre azt mondta, hogy "az a nagyszemű"..... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2006 Rulezke ez jó! :) ;) ;) Corsika mi ahelyzet már a melóval????Tisztul a helyzet? Mackó, hányas kerék van a vectrán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Pont, mint az én Fusion-os kollleganőm. nemrég azt mondta: velem beszélgethetsz kocsikról én értek hozzájuk! Azt mondta, kedvcence a BMW, én meg megkérdeztem, hogy melyik, erre azt mondta, hogy "az a nagyszemű"..... ;) ;) A" hozzáértő"! ;) Én egyszer mikor Kadettet akartam venni dieselben,olyan 83-as 84 -es kiadásúra gondoltam ,mert annyi zsozsóm volt,hívogattam telefonon a hírdetőket és az egyiktől kérdezem,hogy ez már a "csepp"Kadett vagy még a régebbi aválasz az volt,hogy"nem ez már nem olyan csepp,ez egy kicsit nagyobb". :) Mondanom sem kell,hogy a röhögéstől majdnem eldobtam a telefont. Nyuszi ,most úgy néz ki,hogy ez év végéig biztos a helyünk,jövőre pedig ígéret van,hogy amennyi embert csak lehet megtartanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2006 Nyuszi ,most úgy néz ki,hogy ez év végéig biztos a helyünk,jövőre pedig ígéret van,hogy amennyi embert csak lehet megtartanak. Na ez jó hír!Örülök neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Sziasztok! Megjöttem a melóból, a beígért audit meg elmaradt... nem baj, legalább minden rendben van az üzemben, minden fénylik, mint az a bizonyos dolog Salamonon! :) ;) Mindenkitől köszi a gratulációt, igyekszem vigyázni a kocsira! ;) Hajnalban olyan hideg volt, hogy le volt fagyva a szélvédő... beindítottam, fűtés koppra, irány ablakra, és 1-2 perc alatt "leolvadt". Erre azért volt szükség, mert a jégoldót már elfelejtettem... régen voltam délelőttös... Most, ha az idő is engedi, meg esetleg a család is, lehet kissé belebújok, mert annyi a bibi, hogy a két első ajtó központija se nem zár, se nem nyit... viszont érzékelni érzékel... reményeim szerint csak valami kontakt hiba. Ezt a héten szeretném megoldani. ;) Képeket fogok pakolni a képtáramba! Majd keressétek őket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Persze, persze... Nyáron meg majd az lesz, hogy de meleg van, mikor lesz már ősz... Szerintem azért ezt ritkábban mondjuk nem? ;) Úgy értem sokkal kevesebb hideg aktivista van mint meleg ;) SzaboT! Ennél többet már nem fogok csalódni,ezért is vagyok a jelenlegi véleményemen... ;) De tudod,a lepényhal először... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 ... Úgy értem sokkal kevesebb hideg aktivista van mint meleg ;) ... ;) te is tudsz érdekesen fogalmazni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Végetem egy kis átalakítást a galériában... és közben felraktam 5 képet a vectráról ide! kellemes csemegézést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Végetem egy kis átalakítást a galériában... és közben felraktam 5 képet a vectráról ide! kellemes csemegézést! szépótó főnök ! garatula hozzá... tegyé alá szép kerekeket is... lehet h lemaradtam de mi lett az atrával ? -ha bevették akkor mennyiért ? -jöhet püben is csak kíváncsi vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 szépótó főnök ! garatula hozzá... tegyé alá szép kerekeket is... lehet h lemaradtam de mi lett az atrával ? -ha bevették akkor mennyiért ? -jöhet püben is csak kíváncsi vagyok ;) Erre én is kiváncsi vagyok :) Nem akarlak elkeseríteni de a vectrán a 15ös felni annyira se mutat mint az astrán.(ha jól olvastam azt akarod felrakni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Erre én is kiváncsi vagyok ;) Nem akarlak elkeseríteni de a vectrán a 15ös felni annyira se mutat mint az astrán.(ha jól olvastam azt akarod felrakni) Tudom, hogy a vectrára a 15-ös "kicsi", de pl. ezen 14-es a gyári méret, a 15-ös méret a nagyobbak kiváltsága. Szerintem nem mutatnak rosszul a 15-ös kerekek sem. Igazából ez alá már a 17 is valszeg lazán elférne. De az egy későbbi projekt lesz... majd meglátjuk. A másik kérdésedre a válaszom... :) sajna 7k-ba vették be. Sok helyen be se vették volna, mondván el se tudják adni a színe miatt! Sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Tudom, hogy a vectrára a 15-ös "kicsi", de pl. ezen 14-es a gyári méret, a 15-ös méret a nagyobbak kiváltsága. Szerintem nem mutatnak rosszul a 15-ös kerekek sem. Igazából ez alá már a 17 is valszeg lazán elférne. De az egy későbbi projekt lesz... majd meglátjuk. A másik kérdésedre a válaszom... :) sajna 7k-ba vették be. Sok helyen be se vették volna, mondván el se tudják adni a színe miatt! Sajnos... Az tényleg elég kevés ;) de vigasztaljon az hogy volt egy caravan gsi 96os amit 800ezres irányáron árultak. Sajnos elég nehéz használt autót eladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Az tényleg elég kevés :) de vigasztaljon az hogy volt egy caravan gsi 96os amit 800ezres irányáron árultak. Sajnos elég nehéz használt autót eladni. Tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 No, gyorsan végigolvastalak titeket, és már megyek is melóba. Vascona, én már 30 C-nél várom az őszt! :) Mackó, a zárprobléma neked piti ügy. Aki rutinból BC-zik, annak egy-két ajtó nem akadály! Tényleg, ebbe is okosítva lesz a BC? Na csá, majd re reggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Sanyi! Remélem tényleg piti ügy lesz a zár problémája! :) Köszi a biztatást! BC terén meg előbb utánanézek, hogy bele tudok-e applikálni egy gyárit... vezetékek megvannak-e stb. Ha nem, akkor fel kell vennem a kontaktot Gabival, hogy mielőbb eszközöljünk valamit a pontmátrixos vagy milyen kijelzőre... a fogyimérő hiányzik nagyon! Megnézném, hogy egy ekkora kasztni mit szól egy kövér gázadásra! De csak 1x! ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts