Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Hát igen, a sárról annyit, hogy földútról műútra felhajtáskor a sarat az összes kerékről le kell takarítani elméletileg, gyakorlatilag viszont minden traktoros úgy van vele, hogy a kerék öntisztító bordás, és ezért szánkáznak és retkelődnek a mezei autósok. A vágóasztalról annyit (kombájn eleje): pár kilóméter megtétele miatt felesleges vágóasztal kocsira tenni (a kombájnosok szerint), mivel totál macera letenni, rögzíteni, majd leakasztani, ráállni, majd a rögzítéseket oldani. Inkább kerülgetik a jónépet, és azok is kerülgetik őket. Annak idején én is így gondolkodtam, mikor kombájnos és traktoros voltam. Nem is igazán tudok rájuk haragudni. Gané munka amit végeznek, örülnek, ha egy szar nap után minél hamarabb hazaérnek. Egy keréktakarítás ha becsületesen csinálja, akkor kb fél óra, de ha pótkocsi is van, akkor jó sokáig eltarthat(na). Na, a nosztalgiáról elég ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Igen én megértem őket, ami a szerelést illeti. No meg a munkát! egyik hétvégén volt alkalmam szántani...... Hát mit mondjak, maradok inkább az íróasztalnál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Persze, meg is értem őket, de ha emberélet múlik azon, hogy ők nem szánnak rá 20 percet... Én sokkal jobban haragszom a kivilágítatlan lovaskocsikra.....! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Kavics, megnéztem az oldaladat a Carstylingon, nagyon szép az autó, különösen a felnik! :lol: :lol: Meg a kommentárjaid is jók! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 :lol: köszike... sajons csak távolról ilyen szépek, úgyhogy tavasszal megcsináltatom őket csilivilire :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 A piszkos téma után miről kéne beszélgetni? Vér? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 nem tom :lol: a szokásos :lol: itt már megint esik a hav.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 áá...az előbb szaladtam a fiaim után és eltaláltam az ágy lábát jobb láb-kisujjal.....hirtelen látvány: csillagok mindenhol...most már kezd normalizálódni, csak kicsit sántítok. Senkinek sem kívánom. Kavics: te földrajzilag merre vagy, hogy már "megint esik a hav..."? Mert itt még talán 1x esett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 westside :lol: Győr Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Így mindjárt jobban értem...THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Kavics kösz a linket a Kársztrájkról! Már tudom, hogy hova dobom fel a kicsikémről a képeket, ha egyszer végre kész lesz! (Persze az Opelfórum után!:lol: ) Egyébként egész szép Mantákat raktak fel a többiek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 :lol: szívesen... vannak fent nagyon szép kocsik is, érdemes néha szétnézni .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Ja, hogy fényezzem a forrást is: Tetszik a Corsád is!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 :lol: köszi... tényleg azt írod hogy ha 1szer kész lesz... mi a project? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Húúúú! Hosszú. Most veszek egy 2.2-es injektoros Rekord blokkot, már van 5-ös Rekord váltó, ikerkocka front, I400-as szélesítés piszkálgatva, csinosítva, Recaro ülések elől, hátul, erősebb hátsó híd, LED-esítem a műszerfalat, elektromos ablakemelő, böszme nagy lökösök elől, hátul, hangtechnika pedig olyan lesz, hogy mindenki hallja, hogy a rock élt, él, és élni fog! Civices technosok le lesznek alázva. He-he-he :lol: De a jelenlegi állapota ilyen: http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...ask=view&id=586 Viszont hol vannak a háziak? Mindegy, még mindíg éljen Debrecen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 :lol: ez teccik.... Hajrá hajrá :lol: lesz benne kraft a leírás alapján... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 :lol: Kell is az bele, bár a nagy hülyeségekből szerencsére már kinőttem (kilinccsel előre is csak módjával :lol: ) És neked mi a terved a kicsikéddel? Hatvani barátosnémnak is ilyen van( mármint 'C' Corsa), és úgy elkapta a lendület, hogy már most gyönyörű, de még korántsem hagyta abba. Most a legvadabb húzása, hogy az aluffelnit felpolíroztatta, és belegravíroztatta, hogy Silvey. Mind a négybe, darabonként kétszer, egymással szemben. Gyönyörű, irígykedek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 :lol: én még nem tudom igazából... van rajta egy rozsdamentes hátsódob így van hangja, és egy elég kopmoly hifi (bár a cd lejátszót ellopták, úgyhogy azt pótolnom kell) igazából az egyik felem eladná a kocsit és venne egy erősebbet a másik meg megtartaná :lol: amúgy a lökhárítót akarom átalakítani jelnélkülire, meg a rendszám helyét eltüntetni+matricarendszám+ gyári küszöböket akarok rátenni... a többit meg meglátjuk... felniben nem lenne rosszabb nagyobb, de a magyar utak elég pocsékok... ugyanez van az ültetéssel is... tervek vannak, de meglátjuk mi lesz belőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Valamelyik Opeltalin már megláthatjuk?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Viszont hol vannak a háziak? Mindegy, még mindíg éljen Debrecen! THX! Én itt vagyok. Vagyis csak voltam, mert megyek altatni fiaimat....szóval, majd holnap leszek legközelebb. Addig is nyugodtan folytassátok, legalább itt fog zajlani az élet! :lol: sziasztok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Valamelyik Opeltalin már megláthatjuk?:lol: yes :lol: addigra veszek bele vmi jó cdlejátszót.. az a vicces, hogy már sz@r volt a cdlejátszó ami benne volt, ezért nem is akartam eladni, és erre azt lopták el.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Még szerencse a szerencsétlenségben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 hát ja... bár jobban értékeltem volna ha az is marad.. viszont jól van kitalálva a corsa kalaptartója... bentről nem lehet felhajtani... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Azért jó nem? Ez egy keleti blokkos topic lenne, errefel két vadnyugati csóka csetel itt... Imádom ezt a topicot! Annyira határtalan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Azért jó nem? Ez egy keleti blokkos topic lenne, errefel két vadnyugati csóka csetel itt... Imádom ezt a topicot! Annyira határtalan. Remélem ez így is marad! Örülünk ha itt vagytok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts