mackosajt Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Szia! Nem kivételsen nem dolgoztam Most meg bosszankodok miylen sz@r idő van! Hali! Azért egy kiadós pihenés rádférne! ;) Az idő meg tényleg pocsék... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2006 Hali! Azért egy kiadós pihenés rádférne! ;) Az idő meg tényleg pocsék... ;) Tudom, de ha jár az agyam, akkor nem tudok piheni úgysem! Miskolcra készültem ma.....lehet nem megyek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Tudom, de ha jár az agyam, akkor nem tudok piheni úgysem! Miskolcra készültem ma.....lehet nem megyek :) Min jár? Ha szabad tudni? Az miskolci utat meg ne add fel ilyen könnyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2006 Min jár? Ha szabad tudni? Az miskolci utat meg ne add fel ilyen könnyen... Végülis este hétre kell ott lennem, akkor meg mindegy süt-e a nap vagy sem :) Csak olyan fáradt vagyok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Végülis este hétre kell ott lennem, akkor meg mindegy süt-e a nap vagy sem :) Csak olyan fáradt vagyok.... Ilyenkor kell szólni a kalapácsos emberkének, hogy vágjon fejen, és akkor alszol! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2006 Ilyenkor kell szólni a kalapácsos emberkének, hogy vágjon fejen, és akkor alszol! ;) ;) Áááá, van jobb is, egy kedves ismerősöm ilyenkor a manót szokta küldeni ;) ez eddig még bevált :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Áááá, van jobb is, egy kedves ismerősöm ilyenkor a manót szokta küldeni ;) ez eddig még bevált :) Szóljak neki? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2006 Szóljak neki? ;) ;) :) ;) Hát mostmár nem kéne elaludnom, lassan indulni kéne, ha még kicsit szét is akarok nézni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 :) ;) Hát mostmár nem kéne elaludnom, lassan indulni kéne, ha még kicsit szét is akarok nézni ;) Hűha! Jó, hogy mondod... lassan nekem is csengetnek.... gyorsan peregnek a percek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Jó estét! Remélem, mindenki jó töltötte a napot! Holnap hétkor már munka..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Ne is mondd. A mai nap után semmi kedvem dolgozni holnap. De remélem a ti napotok is nagyon jól telt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Igen, egészen feltöltődtem! :) De megint éhes vagyok, jól jönne egy kis túrós palacsinta - mazsi nélkül! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Ha marad belőle, akkor majd megeszem. :) Petinek hogy tetszett a Manta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március16, 2006 Jóóóóóóóó reggelt! Szerencésen hazaértem, a buli tök jó volt, feltöltöttem tartalékaimat, mire Miskolcra értem már a nap is sütött, sétáltam is ;) Jó napom volt, de ma megint ez a rohadt szürke hétköznap :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Jó Reggelt! kb. 24 órája hót ideg vagyok... nem bírok gondolkozni... Tegnap csak poén szinten nézelődtem a használtautók után... kár volt... :) Sajnos ez nagyon megtetszett! Még ugyan van esély, hogy meggyógyuljak... de egyre kevesebb... estleg egy pofon... Remélem jó napotok lesz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március16, 2006 Jó Reggelt! kb. 24 órája hót ideg vagyok... nem bírok gondolkozni... Tegnap csak poén szinten nézelődtem a használtautók után... kár volt... ;) Én ezért nem nézelődök :) mert.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Egyre kevesebb az esély, hogy kigyógyuljak... Még az ára is kísért! Anno a miénk 1 db ezressel volt magasabbra téve! :) Most mondjátok meg, mit tegyek? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Sanyi, a Peti fertőzöttebb, mint valaha! ;) Már megint nézett egy csomót a neten.... Mackó, a Tomi 023 fehér Vectra combija eladó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Sanyi, a Peti fertőzöttebb, mint valaha! ;) Már megint nézett egy csomót a neten.... Mackó, a Tomi 023 fehér Vectra combija eladó. :) Rulezke.. tudom... de én valahogy benzines párti vagyok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Mackósajt, szerintem nagyon szép a mostani autód, de ha egyszer elhatároztad magad, (és meg tudnál válni tőle), akkor hajrá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Mit ne mondjak, szép választás, Mackó! Ha el tudsz szakadni a mostanitól, akkor mindent bele! Persze én csak az érzelmi dolgokban tudok tanácsot adni, de az anyagi része nem lesz kemény? Bár nagyon jó árban van hírdetve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 No igen, én is igy vagyok vele, nem szeretnék még egyszer sok hitelt felvenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 ...jól jönne egy kis túrós palacsinta... Nekem már egy hete palacsintára fáj a fogam. De lusta vagyok megsütni... Amúgy sziasztok! Bocs, mostanában nem sokat ültem a fórum előtt. Innentől majd pótolom. :) Most megyek olvasni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 egyik kedvenc vekrtám a B Caravan...de a képek alapján van benne bőven km...sztem azért jól gondold át.... Nyuszinak egy kis ajándék a teganpi taliról... direkt neki fényképeztük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március16, 2006 Nyuszinak egy kis ajándék a teganpi taliról... direkt neki fényképeztük ;) ;) Nyuszi!!!-Fül!!! :) jaj Gelkoca!de édes vagy ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts