Sörös Sanyi Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Debrecenbe mar Mantaval szeretnek menni vegre. Remelem, mire hazaerek az albiba, mar lesz netem. Hianyzik mar nagyon. Meg jo, hogy itt legalabb olvasgathatok, de irni gyotrelem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2006 Na szép!Eza z idő még a végén keresztülhúzza a hónapok óta eltervezett programomat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Ugrik Miskolc? A miénk még nincs veszélyben, de ebben a csípős szélben tuti nem lesz ugyanolyan a Turul. És fűtés még mindíg nincs... Akárcsak Net. Ma irány a T-Com. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Errefelé tiszta tél van. :) Jó reggelt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Jelentem: gané idő ezerrel. Remélem, holnap azért legalább plusszban leszünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március14, 2006 Jó reggelt!!!! Hmm, itt sincs valami jó idő, de én tavaszt éreztem, és korábban indultam, és kicsit teszteltem a kocsit városban (aztán láttam valami villanást is, de nagy fehér, vagy zöld autót nem..... :) ) és a fékem nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, bár kicsit még nyiszeg, de ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Jó reggelt! Nyuszi, az a villanás lehetett akár egy ablakon megcsillanó napsugár is! ;) Most már tényleg lehetne tavasz... Így sose kerülnek fel a nyárigumik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Nekem már fenn van (igaz, le sem került...)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Jelentem itt Esztergomban jó az idő, pont kellemes. Hó az van, de nem bokáig érő! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március14, 2006 Nálunk még süt a nap, de szél fúj :) bár mindegy mert mire innen szabadulok, addigra lemegy a nap is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Hol van SzaboT? Ő imádja a tavaszváró megszólalásainkat! :) Itt már 2-3 cm hó van..... Itt vagyok! És már nekem is elegem van a télből! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 sétáltam ma Ráckevén a Dunaparton..iszonyat hideg volt...viszont nagyon szép...de hazafele már majdnem sütött a nap.... hazafele jól ki is mérgelődtem magam...az 51esen elfogja busz a sort....elöttem suzuki kielőz...láttam van hely én meg utána...vissza 2 nagy gáz erre majdnem fenékbetoltam....gondoltam ha már előz nyomja is neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Utálom az 51-est. Teljesen tele van és ráadásul kátyuhalmaz! Asszem teljesen rá fogok szokni az autópályára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Jó is az. nomeg azért már a négynapos matrica ára is elég baráti. Ja, van mától netem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Sziasztok ;) !Nálunk ami hó tegnap hullott(15 cm),az ma elolvadt.Csak azt tudnám,hogy akkor miért kellett leesni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Nekem apám azt mondta: "Fiam, csak akkor igyál, mikor jól esik!" Hát ezért... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Nekem apám azt mondta: "Fiam, csak akkor igyál, mikor jól esik!" Hát ezért... :) a fenébe én meg végigittam az egész nyarat ;) ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Nyáron sokat is esett! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 a fenébe én meg végigittam az egész nyarat :) ;) ;) :lol: Legalább jólesett?? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 volt amikor jól estem Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március14, 2006 Na jóccakát mkinek! Hazaértem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Cakát neked is, jó utat holnap neked is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március14, 2006 Cakát neked is, jó utat holnap neked is! Nemigen megyek, padlón vagyok! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Jó Reggelt! Nyuszi! Pihenj, pihenj, pihenj! ;) Ahogy elnézem, sokáig dolgoztál... Sanyi! Ha van neted, az jó... akkor többet leszel itt? :) Vajon Tatabánya körül milyen idő van? Chyga!!! Hallod? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2006 Jó Reggelt! Nyuszi! Pihenj, pihenj, pihenj! :) Ahogy elnézem, sokáig dolgoztál... Szia! Nem kivételsen nem dolgoztam Most meg bosszankodok miylen sz@r idő van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts