mackosajt Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Na a lágy szellőt én is inkább módosítanám... volt szerencsém 3 órát odakint eltölteni, és nagyon nem lágy... mostmár. A mai tervemet a sors sikeresen felborította... Tegnap este beterveztem, hogy ha már a tali elmaradt, akkor ma szerelek... kocsit. A szerelés bejött, de nem kocsit, hanem szivattyút... a kútnál... az udvaron... Reggel kimentem cigizni, és furcsa hangokat hallottam... később már nem is folyt a víz a csapból... leállt a kút (Van városi víz is... csak ez olcsóbbnak bizonyult). Városira átállás közben feltűnt, hogy a vízóraaknában igencsak magas a vízszint!!! ;) Mivel a kút a telek alacsonyabb pontján van, így azt is megnézetm gyorsan... Már a villanymotor vízben állt!!! Egy kisebb szivattyúval ki lett szívva a víz az aknából, ha meg már ott voltam, pótoltam a levegőt a tartályba is... utána a kút szivattyú nem akart dolgozni... :) Volt egy kis szívás vele... de így meg már nem igazán van időm kocsit szerelni... ;) Remélem így már a közeljövőben nem fog nagyon megemelkedni a vízszint a kútaknában... nincs kedvem megint szenvedni... Lehet még azért nekiesek a neonoknak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Szegény Mackósajt! Én is kinn voltam ma a hidegben, ráadásul a torkom is rossz néven vette a tegnapi motorozást. Nálunk is szerelés van: A Peti új zárat szerel a kapuba, már annyi ruhát felvett, hogy ne fázzon, hogy jegesmedvének néz ki! :) Gratulálok Nyuszi és HOBI! Még sok közös évet kívánok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Az előbb annyit sírtam, hogy el is felejtettem gratulálni Nyuszi! Közben mégis erőt vettem magamon... felöltöztem rendesen, és végül a csomagtérbe beszereltem a neonokat... Mostmár kék fényben úszik a csomitér, ha kinyitom! ;) Legalább már ez kész van. :) Rulezke! Peti végzett már a zárcserével, vagy odafagyott a kapuhoz? ;) Itt egyre cudarabb az idő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Grécsy Tanárúr ? :) Nem tudtam, nem kihagyni. Remélem azért nem haragszik meg érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Sziasztok! Ma reggel,mikor kinyitom kis szemem és kinézek az ablakon,mit látok? Kb. 15 centi friss hó esett és a szél ezerrel fújja.Kb mint Alaszkában,vagy mint az ájszédzs vagy a Madamiszkárban mikor a pingvinek megérkeztek az Antarktissszra szóval ez gáz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Sziasztok! Ma reggel,mikor kinyitom kis szemem és kinézek az ablakon,mit látok? Kb. 15 centi friss hó esett és a szél ezerrel fújja.Kb mint Alaszkában,vagy mint az ájszédzs vagy a Madamiszkárban mikor a pingvinek megérkeztek az Antarktissszra szóval ez gáz!!! Szia! Itt is esik a hó, meg fúj 1000-rel a szél, de egyenlőre nincs 15 cm... szerencsére. (Körzeti időjárásjelentésünket hallották! :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Gepard, dehogy haragszom... csak mikor hideg van a szobában, nehezen járnak az ujjaim! :) ;) Itt is hófúvás van meg hideg is akad. Az ajtózárat valamikor este 8-kor fejeztük be, totál összefagytunk. Kiderült, hogy flexelni kellett a vasból meg ilyenek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2006 Jobb reggelt! Orkánerejű szél fúj! Vol szerencsém kipróbálni az ABS-em. ;) Működött :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Elém egy kutyaszaladt, vészfékezés, kicsit táncolt a hátulja, de nem csúszott ki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Jobb reggelt! Orkánerejű szél fúj! Vol szerencsém kipróbálni az ABS-em. ;) Működött :) Mi törpént? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2006 Mi törpént? ;) Hmmmsemmi, különös, csak reggelt, tudod csúcs, aztán egy fékezésnél valahogy csúszni akart ;) Itt a bekötőúton meg én voltam bamba, de úgy tetem mint a ki direkt csinálta :) Ha meglenn a régi autóm még lehet élvezném is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Most is egész héten dolgozol, Nyuszi? Még szerdán se lesz pihi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2006 Most is egész héten dolgozol, Nyuszi? Még szerdán se lesz pihi? Elvileg nem ;) Ma munkaidő végén húzok haza, aztán ha nem fizeti ki az eddigieket, be sem jövök ;) Szerdán este Miskolcra megyek, már nagyon várom, remélem az idő nem tesz keresztbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Hmmmsemmi, különös, csak reggelt, tudod csúcs, aztán egy fékezésnél valahogy csúszni akart ;) Itt a bekötőúton meg én voltam bamba, de úgy tetem mint a ki direkt csinálta :) Ha meglenn a régi autóm még lehet élvezném is ;) Azért csak figyelmesebben! :D Mennem kéne az apeh-hoz.... a fiúkra adószámot kérni (Milyen korán lesz már nekik! ) De ilyen ratyi időben??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Azért csak figyelmesebben! ;) Mennem kéne az apeh-hoz.... a fiúkra adószámot kérni (Milyen korán lesz már nekik! ) De ilyen ratyi időben??? :) nekem is ki kéne mozdulnom de semmi vágyam nincs hozzá...erős szél hideg, szürkeség...hó még nincs ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Hajnal fél hatkor iszonyat szél, -1 C. Most én jövök: lehetne már tavasz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Mennem kéne az apeh-hoz.... a fiúkra adószámot kérni (Milyen korán lesz már nekik! ) De ilyen ratyi időben??? ;) A fiamnak már 2 hetes korában volt.(nyertem) Hülye bürokrácia. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 A fiamnak már 2 hetes korában volt.(nyertem) Hülye bürokrácia. :) Ez nem verseny! ;) Olyan ramaty utak vannak, hogy fél óra alatt haladtam 1 km-t... ott a felüljáró le volt jegesedve, és a nagy gépek alig vánszorogtak... ;) Sanyi! Jól látom, amit látok? Várod a tavaszt? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Sanyi! Jól látom, amit látok? Várod a tavaszt? :) En nem azt mondtam eddig sem, hogy jaj, de imadom a telet de ha annak van az ideje, akkor szerintem felesleges azon sirankozni, hogy szar az ido. De mar naptarilag tavasz van, hat legyen tavasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Ha már erre jársz Sanyi, akkor csak megkérdezem... Az öreglányt akkor kezditek majd műteni, ha az apeh visszautalta a zsetont? Csak mert már nagyon várom, milyen lesz.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2006 Olyan ramaty utak vannak, hogy fél óra alatt haladtam 1 km-t... ott a felüljáró le volt jegesedve, és a nagy gépek alig vánszorogtak... :) Hallottam a tűzoltók tologatták a kocsikat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Hallottam a tűzoltók tologatták a kocsikat... Ja... állítólag... mondjuk én mikor ott jártam, már a tűzoltók nem voltak ott... ráadásul még 1 óra múlva is mondták a "friss" hírekben! :) Máról búcsúzom... menek dógozóba... Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Hol van SzaboT? Ő imádja a tavaszváró megszólalásainkat! :) Itt már 2-3 cm hó van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Ha már erre jársz Sanyi, akkor csak megkérdezem... Az öreglányt akkor kezditek majd műteni, ha az apeh visszautalta a zsetont? Csak mert már nagyon várom, milyen lesz.... :) Nincs konkret ido, en is csak annyit tudok mondani, hogy egyszer csak... A masik Manta is pihen, most egy jol fizeto melo van a muhelyben, egy totalkaros Nissan Almera. Utana jon az a Manta, ami eddig is lenn volt, aztan talan en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 De Suzukival még mehetsz, nem? :) lényeg a részvétel.....! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts