corsarulez Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Én is már többször gondoltam rá, hogy a sok adalékanyagos kenyér helyett milyen jó lenne otthon sütni egy "sajátot". És finom volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2006 Géppel. Már szombaton megvettem(tük) a gépet, de még csak tegnap volt rá időm kipróbálni és így is csak a sprint funkciót. Ejha ;) Gratulálok az első kenyeredhez ;) Remélem majd tavasszal a pikniken meglepsz minket is vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Én is már többször gondoltam rá, hogy a sok adalékanyagos kenyér helyett milyen jó lenne otthon sütni egy "sajátot". És finom volt? Finom bizony! Nekem már több kollégám használja. Hétvégén voltam a nagyszüleimnél és nekik is van. Láttam élőben, kóstoltam amit csinál és meggyőzött. 15000 magyar forintba került, de nekem csak a hozzávalókat kell belegórnom a megfelelő mennyiségben (ez kb 5 perc) és ő mindent megcsinál (keleszt, dagaszt, pihentet és süt). 2 illetve 3.5 óra az elkészülés ideje attól függően, hogy gyors vagy normál sütést választom. E mellé 3 féle barnítási fokozatot lehet beállítani. 700W-os fűtőtest van benne, de nem megy állandóan, szóval alig fogyaszt. Fogysztástól függően kis (450g) és nagy (900g) kenyeret lehet vele sütni. E mellett más mindent is bekavar, csak azt nekem kell kisütni (pl kifli, zsemle, tortalapok, stb). Még lekvárt is főz (na ezt nem hiszem, hogy ki fogom használni). Egy szó mint száz, nekem megtetszett, ezért megvettem. Az első sütés is bejött. Majd még próbálgatom a többi funkcióját meg a többi receptet. Ejha ;) Gratulálok az első kenyeredhez ;) Remélem majd tavasszal a pikniken meglepsz minket is vele :) Még szép! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2006 Még szép! ;) Mondtam már hogy tavasz van? :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Itt hideg lé szakad..... Brrrrrrrrrrr......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2006 Itt hideg lé szakad..... Brrrrrrrrrrr......... Én csak azért mondtam mert akkor kapunk friss kenyeret ;) Délután itt is esett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Sziasztok! :) Végre itt vagyok megint.Úgy jártam,hogy február 27.én reggel gyanútlanul hazamentem éjszakai műszakból,nyugodtan pihenek és délután rámcsörögtek a melóhelyről,hogy a főnökség elrendelte a tavalyról benn maradt szabik azonnali kiadását és amig van tavalyi szabim vissza ne menjek dolgozni. ;) Így pihiztem otthon 12 napot.Ami nem volt rossz csak a fórum és ti hiányoztatok.Most pedig fogom magam és elolvasom a hozzászólásokat amit eddig írtatok ;) .2 hét alatt biztos sok íródott,de nem baj legfeljebb nem alszom ma este,annyit megér. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Szia Corsika! Jó olvasgatást! Nyuszi.....hát ezt bebuktam. No kenyér for me...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2006 Sziasztok! ;) Szióó! Szabadság???? :) Az meg mi? ;) Amúgy nem írtunk olyan sokat...Mindenki oylan sokat dolgozik, hogy alig van időnk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 sajnos, tényleg kevés időnk van nettegni. De azért igyekszünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2006 Pedig már oylan régen buliztam egy jót!Itt lenne az ideje, mert mostanában nagyon rámjár a rúd :) Dis do ahhoz is fáradt vagyok, meg így hogy holnap is dolgozok, meg azután, meg azután.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Pedig már oylan régen buliztam egy jót!Itt lenne az ideje, mert mostanában nagyon rámjár a rúd :) Dis do ahhoz is fáradt vagyok, meg így hogy holnap is dolgozok, meg azután, meg azután.... ;) az a régen nem 2 hete volt ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2006 az a régen nem 2 hete volt ? :) Ésss???Az már 14 nap ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 sajnos, tényleg kevés időnk van nettegni. Mondja akinek a 11. legtöbb hozzászólása van. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Üdv Debrecen! Tőletek mikor lesz modi kinevezve? Legyen már más kezdő is rajtunk kívül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Üdv Debrecen! Tőletek mikor lesz modi kinevezve? Legyen már más kezdő is rajtunk kívül. :) Nekem most technikai szunet van (ket havi befizetetlen szamla miatt). De ha ujra lesz netem, akkor en is benevezek. Tamasnak pedig az uj szolgaltatotol fuggott, ugyhogy hamarosan szerintem o is kezd. Nyomorult egy ceg a mienk. Hegyekbe gyartjuk a gepeket, de egy magyar windowst nem kepesek telepiteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2006 Üdv Debrecen! Tőletek mikor lesz modi kinevezve? Legyen már más kezdő is rajtunk kívül. :) Hello Elküldtem a jelöltek neveit, a többi már nem rajtam múlik ;) Még is van jó a hétévégi melóban, irtó fini kajákat rendeltem, cégköltségre ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Mondja akinek a 11. legtöbb hozzászólása van. ;) ;) No, és gondold el, mi lenne, ha több időm lenne??? :) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Még is van jó a hétévégi melóban, irtó fini kajákat rendeltem, cégköltségre ;) ;) Jó étvágyat! :D Remélem nem csak fini, de jó drága is volt! :( No, és gondold el, mi lenne, ha több időm lenne??? :) ;) :D Akkor csókolommal köszönne mindenki! :( Csókolom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Jó estét! ma jól kimotoroztam magam: mentem az MZ-vel meg a Hondával is!!!!! Bár másfél óra volr, miore az MZ életre kelt! :) Mivel nem volt első fék, majdnem beleszálltam egy Skodába, de a hátsó fék megfogott análkül, hpgy kifaroltam volna. Ügyi vagyok. ;) ;) Megyek is, alszok a nagy izgalmakra! Jóéljt! Javitás: análkül = anélkül volr=volt miore=mire alszok=alszom hpgy=hogy Jóéljt!=Jó éjt! ;) Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Javitás: análkül = anélkül volr=volt miore=mire alszok=alszom hpgy=hogy Jóéljt!=Jó éjt! ;) Gepard Grécsy Tanárúr ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Tatabánya, vasárnap reggel .. 1-1,5cm hó .... Az idő kellemes ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Tatabánya, vasárnap reggel .. 1-1,5cm hó .... Az idő kellemes ... Debrecen... süt a nap ezerrel... lágy szellő fújdogál Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2006 Debrecen... süt a nap ezerrel... lágy szellő fújdogál Lágy szellő???? ;) Viharos jeges szél!Grrr hideg van!Hiába süt a nap :) Legalábbi amerre én voltam ;) ma jól kimotoroztam magam: mentem az MZ-vel meg a Hondával is!!!!! Ne is mondd, újabb okom vna aszomorkodásra, hogy jön a jóidő és én már nem motorozok.... :D :lol: Jaajjjjjj!Nem is mondtam! Hobinak és nekem évfordulónk volt tegnap! Egy éve hogy nálam van a drága ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Tatabánya, vasárnap reggel .. 1-1,5cm hó .... Az idő kellemes ... a hajam még mindig tart :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts