Gelko Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Madagaszkár? Nekem a kedvencem (a pingvineken kívül) a kis maki. Olyan aranyos, amikor a szu-si helyett az oroszlánnak felajánlják és pityereg, hogy mü-mü-mü. ;) az nagyon ott van....de a Cápamese sem rossz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 És a "' hipp -hopp, jön Vuk?" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Madagaszkár? Nekem a kedvencem (a pingvineken kívül) a kis maki. Olyan aranyos, amikor a szu-si helyett az oroszlánnak felajánlják és pityereg, hogy mü-mü-mü. ;) mi-mi-mi-mi éésss szerintem pele vagy valami kis rágcsáló szerintem..... :) , de mi is szétröhögtük az arcunkat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 És a "' hipp -hopp, jön Vuk?" ha látnád az avataromat msnen nem kérdeznéd-.....most akarom beszerezni DVD-n is ... teganp a Saturnban megvettem a Tüskevár I-II -t....kőkemény 2400 volt a 2db dvd....nekem egy örök kedvenc...megvan az eredeti MOKÉPes VHS is ....... "holnap mi lesz Matula bácsi ? -szerda a nap kell.....nyugszik..... -jó de mit csinálunk ? -el lesz foglalva -mivel ? - egész nap ül mint a ######ent :) " ez akkor volt mikor az első nap leégett a Tutajos háta Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2006 Nekem meg az Eszeveszett birodalomban tetszik aza rész, amikor a mókus(?) kidurrantja a léggömböt a párducok közt, és a láma reakcióját eztán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 most akarom beszerezni DVD-n is ... megvan... Akkor én most soroljam fel az elmúlt 10 év összes rajz és animációs filmjét? Mert nekem mind tetszik! De a top akkor is a Jégkorszak és a Shrek. "Ott vagyunk már?" A Legelő hőseit láttátok már? "öntsünk tiszta tejet a pohárba" :) Hm, ez jó lenne szójátéknak. Valaki ír egy idézetet és ki kell találni, hogy melyik rajz/animációs filmből van. Msn-en meg kellene játszani valamelyik este. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Este nekem most kilőve, délutános vagyok. De valamikor tényleg megjátszhatnánk. Olyan lenne, mint a tolvalytempóban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Ma még nekem sem jó, de holnaptól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2006 Ma még nekem sem jó, de holnaptól... azt hiszem én csak aktív megfigyelő leszek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 azt hiszem én csak aktív megfigyelő leszek :) Figyelsz és tanulsz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2006 Figyelsz és tanulsz. :) ;) Okééééé Bár a meséket imádom, szal majd jól kirabollak benneteket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Este nekem most kilőve, délutános vagyok. De valamikor tényleg megjátszhatnánk. Olyan lenne, mint a tolvalytempóban. :) Akár a tolvajtempót is beszélhetitek! Megszereztem! Annyira szép az a Shelby GT500!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március8, 2006 Tolvajtempót imádom!!!!!!! Meg is nézem este :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Tolvajtempót imádom!!!!!!! Meg is nézem este ;) Jó ötlet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Jó ötlet! :) Akkor a Debrecen régió legújabb közös programja: Tolvajtempó nézése (otthon)! Olyan jó az a film, hogyha hazaérek, betársulok én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Akkor a Debrecen régió legújabb közös programja: Tolvajtempó nézése (otthon)! Olyan jó az a film, hogyha hazaérek, betársulok én is. És mikor lesz a következő találkozónk? Lassan össze kéne hozni egy "Tavaszváró, télűző" találkozót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Már várom az adóvisszaigénylést. Ha az megvan, akkor bármi jöhet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Már várom az adóvisszaigénylést. Ha az megvan, akkor bármi jöhet! Még akár Te is Debrecenbe? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Tervben van. Valahogy március vége felé jön a pénz, én meg akkor megyek. Majd leegyeztetünk valami időpontot. Tényleg, Vasconával találkoztatok a múlt héten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Tervben van. Valahogy március vége felé jön a pénz, én meg akkor megyek. Majd leegyeztetünk valami időpontot. Tényleg, Vasconával találkoztatok a múlt héten? Végül nem(legalább is én nem). Talán most hétvégén! Feltéve ha jön erre! Ja, láttátok, hogy már be is lépett a klubba? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 hamarosan a debreceni szekció lesz a legnagyobb a MOTE-n belül! ;) ;) Gratulálok! :) Nálam most a "Földlakók nemi élete" c. film van az asztalomon, már láttam egyszer, nagyon aranyos. Asszem az egyik baywatch-os lányka van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 hamarosan a debreceni szekció lesz a legnagyobb a MOTE-n belül! ;) ;) Gratulálok! :) Nálam most a "Földlakók nemi élete" c. film van az asztalomon, már láttam egyszer, nagyon aranyos. Asszem az egyik baywatch-os lányka van benne. Rulezke, ezzel csak annyi a bibi, hogy aktívan kevesek vagyunk! Amúgy szépen gyarapodunk, az tény! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Sziasztok! Mivel du óta csak most olvasom a fórumot, ezért én nem Tolvajtempót néztem este, hanem a 40 éves szüzet. A film nagyon király! Sanyi, addig már csak kibírom, hogy ne nyúljak a "szajréhoz". :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Sziasztok! Mivel du óta csak most olvasom a fórumot, ezért én nem Tolvajtempót néztem este, hanem a 40 éves szüzet. A film nagyon király! Sanyi, addig már csak kibírom, hogy ne nyúljak a "szajréhoz". ;) Sziasztok! Jó Reggelt! Végül én se néztem filmet... helyette kicsit nehezen aludtak el a fiúk c. műsor volt az este. Utána következett az... atya gyatya, én is elaludtam és már kilenc is elmúlt c. műsor, befejezésképp a Hogyan hajtsunk gyorsan keresztül a városon műsort ismételtem meg, már nem először! :) Ja, Tomi! Azt a filmecskét, amit néztél... van egy biztonsági másolatod belőle? ;) Mizujs nálatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Jó reggelt! Az előbb sütött a nap, de most már látszik a beigért eső és hó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts