nyuszifül Elküldve November24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2005 De még eshet...igaz, nem nagyon örülnék neki, ha hajnalra 20 cm-es hó fedné a kocsit, meg az utat...nagyon utálom, ha takarítani kell hajanalban. Pedig úgy néz ki, esni fog :lol: készülj!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Nálunk már olvadozik! :lol: De lehet, hogy azért, mert mi itt lenn közelebb vagyunk az egyenlítőhöz....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Nnnna, most értem ide, végig olvastam itt mind a 16 lapot és plusz a talis topicot is, oda irtam is. Azért az csúcs, hogy Nov. 11.-én elmegyek szabira, és mire visszajövök 1 élő, működő, pörgő keleti parti Opel club van, és már az első mini-mini tali is megvolt. HAJRÁ MI :lol:! Milyen rég vártam már erre! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November26, 2005 Nnnna, most értem ide, végig olvastam itt mind a 16 lapot és plusz a talis topicot is, oda irtam is. Azért az csúcs, hogy Nov. 11.-én elmegyek szabira, és mire visszajövök 1 élő, működő, pörgő keleti parti Opel club van, és már az első mini-mini tali is megvolt. HAJRÁ MI :D! Milyen rég vártam már erre! ;) :D Nem kis erőfeszítés volt, mire összejött, de "nem adom fel" :lol: Én meg nem tudtam hová lettél, már más fórumon is kerestelek :lol:, mindhiába ezidáig. Akkor ahíreket nem mondom, ha mindent olvastál :lol: Üdv köztünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Megjöttem! azaz, mostanáig barkácsoltam a cincin-t. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November26, 2005 Úgy látom, hogy nálatok sem indul jobban, mint nálunk . Mi többen voltunk, mint ti, de ez csak a kecskeméti szekciónak volt köszönhető (na jó, Kess is eljött, meg Koriékkal is jött + ember) Remélem sikeresebben folytatódik, málatok azért több a lelkes érdeklődő (legalábbis itt a fórumon). Hajrá!!! Köszi a biztatást, reméljük a többiek jelzéséből, hogy ez csak kivételes eset volt, hisz a hirtelen jött ötlet nem tette lehetővé, hogy szabaddá tegye magát mindenki, ha kéőbb esetleg szervezetten alakulnak a talik napjai, gondolom hozzáigazítjuk az életünket, és nagyobb eséllyel fognak egyre többen, egyszerre eljönni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Én is ebben bízok, hogy valahogy ez most sokaknak korai volt... majd legközelebb....addigra remélem már tag leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November26, 2005 Kérdésem...mikor lesz a következő? :lol: Ezt a hozzáállást már szeretem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Lassan távozok....ha nem írok ma, akkor altatok, ill. alszok...a fiúk rendesen meggyúrtak az előbb...álmos lettem... de a fórum azért ne legyen az. Holnap reggel sokat akarok olvasni, mire ledolgozom a lemaradást..éjszaka gyerünk beszélgetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 jóreggelt mindenkinek :lol: milyen volt a tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Igencsak hosszúra sikeredett...szerintem. 14.00-kor már túl voltunk a köszönésen és majdnem 17-ig tartott. Ahhoz képest, hogy csak ketten voltunk, de mint Nyuszi is írta, rengeteg tagjelöltet láttunk. Legközelebb biztos jobb lesz, mert TÖBBEN LESZÜNK!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 akkor hajrá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 jóreggelt mindenkinek :lol: milyen volt a tali? Szia ;) Igen kicsit hosszúra nyúlt, jól belefeledkeztünk a beszélgetésbe :lol: Ma láttam egy sötétkék corsát, aki majd kiesett az anyósülésfelőli ablakon úgy nézett át hozzám, aki két sávval odébb álltam, szóval már csak meg kell tudni ki volt az, és lám meg is van még egy újabb tag :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 :lol: jó társaságban hamar tellik az idő.... csak az idő sz@r mostanában... mi kockára fagyós talikat szoktunk csinálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Majdnem mi is így jártunk :lol: Bár nem legyen egy szavam sem, mert itt pl.ma is jó idő volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 itt meg szakad az eső :lol: bár ki is állok a kocsival a garázsból.. lemossa róla a sóstrutyit az eső :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Még most is látszik a lemenő nap fénye... csak gyűlnek a felhők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Akkor készülhetek, hogy a frissen mosott, tisztára törölgetett kocsim megint csupa sár lesz. Nem baj, idénre már úgysem terveztem több szabadtéri mosást Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 én is lemostam a dzsuvát róla, erre tessék mégdzsuvásabb let.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 én is lemostam a dzsuvát róla, erre tessék mégdzsuvásabb let.... Ja, aki offroadozni használja a kocsit annak ez megszokott. De te gondolom nem erre használod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 csak leugrottam vidékre és tessék alig láttam ki.... a trakeszok telenyomták sárral az egész utat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 csak leugrottam vidékre és tessék alig láttam ki.... a trakeszok telenyomták sárral az egész utat... Elméletileg a kresz, ha jól tudom ezt nem engedné meg...de hát a p.rasztja nem foglalkozik vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 nem nagyon az bizti... de a legjobb amikor a földműves úgy jönm a kombájnnal hogy nem veszi le az elejét.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Most jöttem meg Pestről, Skodatalin voltam, hátttt, az autó szinte fehér a sok sártól, ami rászáradt! A sok utépitéstől pedig végig szinte földúton jöttünk, annyira telehordták sárral, pedig tudtommal ezt a törvény bünteti, benne van a Kreszben is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts