mackosajt Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Akkor dolgozzatok! Én meg onnan jöttem. Éjszakás műszak, ujjé! Egyébként annyi a felügyelet, amit Rulezke említett, hogy anyósról semmi rosszat, mert Ildi a környéken van... ;) Sanyi! Te jobban értesült vagy mint én! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Jó reggelt! Akkora szél van, ,hogy majdnem elvitt!... ma végre szereztem fecskendőt és adagolok egy kics Chyga-féle csodaszert a benzinbe.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Jó reggelt! Akkora szél van, ,hogy majdnem elvitt!... ma végre szereztem fecskendőt és adagolok egy kics Chyga-féle csodaszert a benzinbe.... ;) képzeld Rulezke nekem meg hétfőn megoldódik a karbi téma...befigyel majd egy Varajet II....olyan embertől aki állítólag "Varajet guru" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Jó napot! Túl vagyok a "hétvégi bevásárláson"! Iszonyat, hogy milyenek az emberek... fizetés környékén, mint a hiénák, megrohamozzák a boltokat, mintha máskor nem lehetne vásárolni! :) Jéé... én is most voltam... igaz nem nagybevásárolni! ;) Gelko! Az a Varajet II jó kis karbi... mondjuk engem anno a D kadetten rendesen megszivatott.... de nem fogott ki rajtam! Rulezke! Mit vettél a piacon? Ja, és a végére, hogy el ne felejtsem... hét elejére megint havat mondanak az időjósok! Még mindig nincs vége a télnek? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Gelko! Az a Varajet II jó kis karbi... mondjuk engem anno a D kadetten rendesen megszivatott.... de nem fogott ki rajtam! nekem olyan volt a régi ascon....folyt mindenhol me mittomén...de ez most jó lesz asszongyák :) legyen már vége a télnek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 nekem olyan volt a régi ascon....folyt mindenhol me mittomén...de ez most jó lesz asszongyák :) legyen már vége a télnek ;) Úgy legyen, hogy jó legyen! Ezzel a mondattal meg vigyázzunk, mert kikapunk Sanyitól! Tudod melyikre gondolok? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Ezzel a mondattal meg vigyázzunk, mert kikapunk Sanyitól! Tudod melyikre gondolok? :) Na most már tényled dádá jár! Amúgy meg mikor lesz már tavasz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Na most már tényled dád jár! Amúgy meg mikor lesz már tavasz? :) Mi van veled Sanyi? Hisz te szereted a telet.... nem? Vagy várod már a könyöklős mantázást? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Sziasztoooooooook!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Sziasztoooooooook!!!! :) Szia! Hű, de berobbantál ide! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Sziasztok! Van egy karton Varajet II a tárolóban!! Én 2 évig hősiesen kűzdöttem vele, ozt feldobtam egy Injektort, azzal egy hét szívás volt és utánna azt sem tudtam hol nyillik a motorháztető :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Vagy várod már a könyöklős mantázást? ;) jah meg miért van piros csík a mantás garászának a falán ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 jah meg miért van piros csík a mantás garászának a falán ? ;) :) ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 jah meg miért van piros csík a mantás garászának a falán ? ;) Most mi baj a mantásokkal?? :) Amúgy azért, mert még oda is kikönyökölve parkol beeeeee!! ;) Ha így folytatod nem viszlek egy kört senem!! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Gelko! Szerintem vigyázz, mert feldühíted a boszikat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Most mi baj a mantásokkal?? :) Amúgy azért, mert még oda is kikönyökölve parkol beeeeee!! ;) Ha így folytatod nem viszlek egy kört senem!! ;) :D mantásokkal semmi baj..a manták is dönölűek...csak irtam egy viccet :lol: és akkor is fogsz vinni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 mantásokkal semmi baj..a manták is dönölűek...csak irtam egy viccet ;) és akkor is fogsz vinni :) Ö lehet, de én többet sosenem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Jó reggelt! Hogy aludtatok? Vagy buliiii? a fenébe... esik az eső! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Jó reggelt! Hogy aludtatok? Vagy buliiii? a fenébe... esik az eső! :) Jó reggelt! Itt havazik. ;) Buli nem volt de sikerált egy fél kettes szunyastartot megnyernem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Jó reggelt! Itt havazik. ;) Buli nem volt de sikerált egy fél kettes szunyastartot megnyernem. Akkor most friss, és kipihent vagy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Akkor most friss, és kipihent vagy! :) Elég jól bírom. Volt olyan tél, hogy egyedül vittem a boltot és napi 4 - 4,5 órákat alaudtam, majd egy hónapon keresztül .. Mackó!! TÉL VAN!!!! ÓRIÁSI PÖTTYÖKBEN HULLIK A HÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Jó reggelt! Itt havazik. ;) Buli nem volt de sikerált egy fél kettes szunyastartot megnyernem. nekem meg egy 13 órás alvást véghezvinnem....elkezdtem tanulni és ez lett a vége :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 nekem meg egy 13 órás alvást véghezvinnem....elkezdtem tanulni és ez lett a vége :) Te még fejlődő szervezet vagy!! Még sok alvásra van szűkséged! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Te még fejlődő szervezet vagy!! Még sok alvásra van szűkséged! :) jaja visszafejlődő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Chyga! Nálunk eső esik! :) de rendesen Gelko! Akkor te igazán kipihented magad, ha 13 órát aludtál! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts