corsarulez Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Saját kreálmány! :) A fülvédő nagyon aranyos! Egyébként már magyar nótákat hallgatok: (gitárkiséret+ének) "felmászott a cirmos cica a fára" meg ilyesmi. Lassan megyek is aludni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2006 Lassan megyek is aludni.... Akkor bevált a módszer :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Igen, el akar űzni a gép elől, hogy ő jöhessen ide! ;) Jó éjt nektek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 ... nyuszifülből csak egyetlen egy van! ;) Egy füled van??? :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2006 Igen, el akar űzni a gép elől, hogy ő jöhessen ide! ;) Jó éjt nektek! ;) Szép álmokat Egy füled van??? :) ;) Neeeemmm, én magam vagyok az egyetlen nyuszifül!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Egy füled van??? :) ;) Ez jó! ;) ;) De kettő van, én láttam!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Jó reggelt! Ez az egy fül annyira nem is vicces... kedden még nagyon paráztam, hogy mi lesz, mit mond a doki! ;) De aztán megoldotta! Boogie! Köszi a fülmelegítőt! Nekem jó lesz macisan is! ;) :) Majd jövök... csak azt nem tudom mikor... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Jó reggelt mindenkinek! Remek idő van odakint. Ugyan kicsit hideg van, de nagyon szépen süt a nap!!! Remélem így is marad, mert du. indulok a rokonokhoz. Ma lesz melóm ezerrel, szal nem tudom, hogy mikor jövök és hétvégén sem leszek net közelben, szal ha addig nem találkoznánk, akkor jó hétvégét mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Vasárnapra erős lehülés igérnek..... Grrrrrrrrrrr!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Vasárnapra erős lehülés igérnek..... Grrrrrrrrrrr!!! hölgyeim és uraim H. Bóna Editet halloták :) ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 A hidegnek nem örülök! Lehetne már tavasz! Jelentem hamarosan gyógyult leszek! Már csak picike kötésem van! Hétfőn már lehet az sem lesz! :) Megint megyek.. viszem anyóst fogorvoshoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Megint megyek.. viszem anyóst fogorvoshoz! élvezed ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 élvezed ? ;) Ezt Ildi is olvashatja! :) Nem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Ismét itt vagyok! :) Már egy ideje... csak olvasgattam. Kérdés: Valaki nem jön Pestre velem jövő héten kedden? Eddig úgy néz ki, hogy megyek alkatrészért a kocsihoz. Valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Mackó, most már felügyelet alatt vagy, nem írhatsz akármit! :) ;) Mi (sajnos, szerencsére?) nem megyünk Pestre. nekem német szavalóversenyem lesz. Illetve, én leszek a zsűri elnöke! ;) Sehr Guuuuut! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Ismét itt vagyok! ;) Már egy ideje... csak olvasgattam. Kérdés: Valaki nem jön Pestre velem jövő héten kedden? Eddig úgy néz ki, hogy megyek alkatrészért a kocsihoz. Valaki? Minden kedden pesten vagyok egész nap! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Das ist auch sehr gut! :) Akkor lehet mini-Opel-tali! Én most az ágyammal talizok. Jó éjt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Das ist auch sehr gut! :) Akkor lehet mini-Opel-tali! Én most az ágyammal talizok. Jó éjt! ;) hehe ... Én már onnan nyomom a fórumot! Jojcakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Mackó, most már felügyelet alatt vagy, nem írhatsz akármit! ;) ;) Mi (sajnos, szerencsére?) nem megyünk Pestre. nekem német szavalóversenyem lesz. Illetve, én leszek a zsűri elnöke! :D Sehr Guuuuut! :lol: :D Rulezke! Milyen felügyelet alatt vagyok? :) Minden kedden pesten vagyok egész nap! ;) Én meg csak annyit leszek Pesten, hogy 16.30-ra haza is kell érjek (vár az orvos)! Szóval reggel start- délutánra vissza... persze ha sikerül, összehozhatunk egy mini talit! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Rulezke! Milyen felügyelet alatt vagyok? :) Én meg csak annyit leszek Pesten, hogy 16.30-ra haza is kell érjek (vár az orvos)! Szóval reggel start- délutánra vissza... persze ha sikerül, összehozhatunk egy mini talit! ;) Oks! Hétfőn még egyeztessünk! Ja és jó reggelt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Oks! Hétfőn még egyeztessünk! Ja és jó reggelt mindenkinek! OKsa! Ja, Jó Reggelt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2006 Szép napot mindenkinek! Én a munkahelyemen vagyok :) ...Majd gondolok rátok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Szép napot mindenkinek! Én a munkahelyemen vagyok :) ...Majd gondolok rátok.... Részvétem! Mit keresel te ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Szép napot mindenkinek! Én a munkahelyemen vagyok ;) ...Majd gondolok rátok.... Fel a fejjel én is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 Akkor dolgozzatok! Én meg onnan jöttem. Éjszakás műszak, ujjé! Egyébként annyi a felügyelet, amit Rulezke említett, hogy anyósról semmi rosszat, mert Ildi a környéken van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts