mackosajt Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Én meg majd Rióba megyek ki, aztán szomszédolunk. Mexikóban, Acapulco homokos partján találkozunk! :rolleyes: Ezt azért nem gondoltam volna Sanyi! :blink: ;) :D ui: azé nincs harag ugye? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Ezt azért nem gondoltam volna Sanyi! :rolleyes: :blink: ;) ui: azé nincs harag ugye? ;) Abszolult nincs. Mellesleg erre a homokosra te is szíveszen tennéd a segged, gondolom! :D És még sunyin a szappant sem kell elejteni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Abszolult nincs. Mellesleg erre a homokosra te is szíveszen tennéd a segged, gondolom! :blink: És még sunyin a szappant sem kell elejteni. ;) Én inkább csak tengerpartra mennék! ;) Nem gond? :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2006 Na Gelkoca nem gondoltam volna, hogy a reggeli álmodozásunk ekkora lavinát indít el :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Na Gelkoca nem gondoltam volna, hogy a reggeli álmodozásunk ekkora lavinát indít el :rolleyes: :blink: Ajjaj... a lavina nekem a hideget juttatja az eszembe! :D Ugye még mindig tél van? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2006 Azt a rohadt életbe!!!!Itt volt az én drága zenekari frontemberem a városban és én nem is tudtam róla!!!!!!!!!!!!! Most meg már tuti nincs itt!!!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Azt a rohadt életbe!!!!Itt volt az én drága zenekari frontemberem a városban és én nem is tudtam róla!!!!!!!!!!!!! Most meg már tuti nincs itt!!!!! :rolleyes: Na ezt kifejtenéd bővebben? Ha lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2006 Na ezt kifejtenéd bővebben? Ha lehet? ÁÁÁáÁ. nem fontos... :rolleyes: Csak ma nincs jó napom :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 ÁÁÁáÁ. nem fontos... :rolleyes: Csak ma nincs jó napom :blink: Ne má... nem hiszem el... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2006 Menjünk bulizniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :blink: Mulatni akarok!!!!Na hétvégére összehozok vmi kirúgunk a hámból partyt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Menjünk bulizniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :blink: Mulatni akarok!!!!Na hétvégére összehozok vmi kirúgunk a hámból partyt :rolleyes: Én nem vagyok jelenleg társaságba való! ;) Kicsit furcsán néznek rám az emberek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Én nem vagyok jelenleg társaságba való! :rolleyes: Kicsit furcsán néznek rám az emberek! Ugyan Abdul! Csak nem a turbán zavar? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Ugyan Abdul! Csak nem a turbán zavar? :) ááá... Ma ugyan le lett cserélve egy szolidabbra, de még így is szép! ;) Kezdek keresztény kinézetű lenni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Tegyél fel egy nagy fülhallgatót, és nagyon "menő" leszel! Mellesleg véd is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2006 Tegyél fel egy nagy fülhallgatót, és nagyon "menő" leszel! Mellesleg véd is! Egy nyuszifüles fülmelegítőt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Tegyél fel egy nagy fülhallgatót, és nagyon "menő" leszel! Mellesleg véd is! KÖszi az ötletet! Lehet alkalmazom! ;) ;) ;) Amúgy holnap lehet, hogy már csak egy apró ragtapaszt kapok... az jó lenne, mert mielőbb mennék dolgozni... Ez nem munkamániára utaló jel? :) Egy nyuszifüles fülmelegítőt :D Tudsz egyet kölcsönbe? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Amikor a rádióban dolgoztam én is szerettem járni dolgozni, mert jó csapat volt és szerettem velük lenni. Meg akkor még egyedülálló voltam.... Most közösenálló vagyok...! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2006 Amikor a rádióban dolgoztam én is szerettem járni dolgozni, mert jó csapat volt és szerettem velük lenni. A csapat eddig mindegyik munkahelyemen jó volt..cak a főnökök nem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 No, őt mi se csiptük. ha ott volt, nem "cincogtak az egerek" ! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2006 :) Hát az abaj, hogy én akkor is ha ott van, sőőőt mostanában csakis még jobban,hogy bosszantsam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Cincog a Nyuszi! :) Tényleg, milyen hangot adnak a nyuszik? Én még sose hallottam őket ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2006 Cincog a Nyuszi! ;) Tényleg, milyen hangot adnak a nyuszik? :) ;) Nem tudom...De az orrukat mozgatják ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Mackósajtnak szeretettel: Pánt nélküli fültyű! Nyuszis nem volt, csak macis. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Peti szerint "murnyognak". :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2006 Peti szerint "murnyognak". ;) :) ;) ezt a szót még nem hallottam ;) Pánt nélküli fültyű! Nyuszis nem volt, csak macis. :D Azért mert nyuszifülből csak egyetlen egy van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts