Gelko Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 márc. 15.én én lehajtott tetővel szeretnék menni..szóval Boszik intézkedjetek.... és én is utálom a hideget meg a havat meg a telet...és azt mondják most jönnek még a nagy hidegek...én meg megyek Kubába :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2006 én meg megyek Kubába :rolleyes: Elviszel engem is? :blink: ígérem ott fogok táncolni ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Elviszel engem is? :blink: ígérem ott fogok táncolni ;) :D ;) naná h viszlek...egyébként a kocsiban van egy lottószelvény mit nem néztem meg...lehet h nyertem vmennyit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2006 naná h viszlek...egyébként a kocsiban van egy lottószelvény mit nem néztem meg...lehet h nyertem vmennyit :rolleyes: :blink: Hmmm. remélem nyertél....szólj ha mehetek csomagolni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 :rolleyes: Hmmm. remélem nyertél....szólj ha mehetek csomagolni... :blink: egy találat...wow ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 egy találat...wow :rolleyes: Nem semmi! Ahhoz is kell ám szerencse manapság! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Ja, majdnem elfelejtettem... ma jött egy levél az Allianz-tól, hogy a javítást kifizették, és velem szemben nincs követelésük. A számla bruttó összege 585.882 Ft.... asszem ez elment volna gazdasági totálkárnak is! Mivel a kocsi szerintem millió környékén van értékben! :rolleyes: Szóval még szerencsém is volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Elviszel engem is? :rolleyes: ígérem ott fogok táncolni :blink: ;) :D Én is beférek??? Én is táncolok ha kell!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Úgy látom Gelkóci háremet nyiott ... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Úgy látom Gelkóci háremet nyiott ... :rolleyes: Még nincs meg neki a hárem: Nyuszifül, én... ez csak kettő! De mindjárt jön Rulezke is és tuti nem hagyja ki a jóó bulit!! :blink: ;) Mi "Boszik" már csak ilyenek vagyunk.(szeretünk utazni!) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Úgy látom Gelkóci háremet nyiott ... :rolleyes: Csak meg ne bánja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2006 Csak meg ne bánja... :rolleyes: Irígykedsz, mi???? :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 :rolleyes: Irígykedsz, mi???? :blink: ;) Még most igen, de majd később nevetek! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Mi "Boszik" már csak ilyenek vagyunk.(szeretünk utazni!) :rolleyes: Seprűnyélen Kubáig? Gondold meg, Gelko! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Seprűnyélen Kubáig? Gondold meg, Gelko! :D Na most kezdek nevetni... :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Na most kezdek nevetni... :rolleyes: :blink: ;) Pedig ez nem is olyan vicces! ;) Milyen kényelmetlen lehet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Pedig ez nem is olyan vicces! ;) Milyen kényelmetlen lehet! :rolleyes: Hát igen! El kell dönteni, hogy a jobbot jobbra, a balt balra, esetleg mindkettőt jobbra vagy balra! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Hát igen! El kell dönteni, hogy a jobbot jobbra, a balt balra, esetleg mindkettőt jobbra vagy balra! :blink: Most miről is beszéltek?? :rolleyes: Senki nem mondta, hogy seprűvel megyünk, mert arra nem férünk hárman! :D Megyünk Gelko Cabriójával!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 ...mert arra nem férünk hárman! ;) Tandem seprűtök nincs is? :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 jóvan srácok irigykedjetek csak de majd gondolunk rártok a tengerparton sütkérezve egyik kézben a koktél a másikban a Cohiba....miközben Ibrahim Ferrert hallgatunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Én meg majd Rióba megyek ki, aztán szomszédolunk. Mexikóban, Acapulco homokos partján találkozunk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Gelkó te telhetetlen vagy! Nekem elég egy nő is, de az legyen tüzes!! :rolleyes: .. vagy vizes, ha épp tengernél vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Gelkó te telhetetlen vagy! Nekem elég egy nő is, de az legyen tüzes!! :blink: .. vagy vizes, ha épp tengernél vagyunk. nézd Chyg -csak itt négyszemközt- ha tehetném akkor egyedül is mennék már :rolleyes: de ha eccer álmodozunk legyen kövér az a lúd ;) Sanyi ! találkozuk Mexicoban ;) -csak nehogy mekszikópuszta legyen belőle ami ugye visegrád fele van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 nézd Chyg -csak itt négyszemközt- ha tehetném akkor egyedül is mennék már :rolleyes: de ha eccer álmodozunk legyen kövér az a lúd ;) Akkor te most a boszijainkkal akarsz menni vagy valami kövér libával? :blink: Ja, és csak így négyszemközt kérdezném. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Akkor te most a boszijainkkal akarsz menni vagy valami kövér libával? :rolleyes: Ja, és csak így négyszemközt kérdezném. ;) ááá H5N1 mellett ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts