Sörös Sanyi Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Vadászat?? Finom az őzpörkölt...! :rolleyes: Tudom, Csig nem lelkesedik, de mi, húsevők többségben vagyunk! :blink: ;) Finom ott a vadnyúl, meg a vaddisznó is! No meg minden, amiben az a szó szerepel, hogy pörkölt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Vadászat?? Finom az őzpörkölt...! :blink: Tudom, Csig nem lelkesedik, de mi, húsevők többségben vagyunk! ;) :D Én csak a friss, nap barnította melle husit csippantom! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Azért a püspökfalatja is kellemes. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Azért a püspökfalatja is kellemes. :blink: Igazad van!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 SzaboT, hogy megy a vadászat, van még fácán, vagy elvitte a madárvész? ;) Van még a fácánból, köszönöm kérdésed! :blink: Amúgy hétfőn majdnem sikerült vadásznom - őzet. De messziről kiszúrtam őkelémét és lelassítottam és ledudáltam az útról. Persze keresztben előttem futott át. :rolleyes: Mi van ott Debrecenben? Itt csak hideg van! De az nagyon. Mind hétfőn, mind ma nagyon hideg volt és ugye a temetők nem szélvédettek. Asszem ebből komolyabb megfázás lesz. Felvettem az összes konvektort maxra, de még így is fázok. A végén még hozzá kell nyúlnom Sanyi pálinkájához... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Hogy itt mi van? Tél! :rolleyes: Vége van már? :blink: Most már biztos, hogy tegnap összeszedtem egy kis plusz bajt... kicsit fájdalmas levegőt vennem... de a doki augmentint írt ki, ráadásul az erősebbet, szóval az esetleges tüdőgyuszit is legyűröm vele... igaz ahhoz pihenni kéne... sokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2006 Finom ott a vadnyúl, Ezt meg sem hallottam!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Ezt meg sem hallottam!!! :rolleyes: :blink: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Ezt meg sem hallottam!!! :rolleyes: De Te szelid vagy!!! Vagy nem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2006 De Te szelid vagy!!! Vagy nem?? Hát, épp a minap mondták rám, hogy nem.... :rolleyes: Sőt van aki így is köszön nekem, hogy Szia vadnyúl!!!! :blink: Nem értem miért... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 De Te szelid vagy!!! Vagy nem?? Szelid ??????? nem ismeritek még igazán :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2006 Szelid ??????? nem ismeritek még igazán :D ????? :blink: :rolleyes: Hát ez meg most mit akar jelenteni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Szegény Nyuszi! Már megint ő a téma! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2006 Szegény Nyuszi! Már megint ő a téma! ;) Megint?????Miért mikor voltam az, és hol????? :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Megint?????Miért mikor voltam az, és hol????? :rolleyes: :D Itt... és szinte mindig! :blink: ;) Csak nehogy komolyan vegyél! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2006 Itt... és szinte mindig! :blink: ;) Csak nehogy komolyan vegyél! :D Rulezke szerint nekem van a legtöbb boszierőm(csak még nem mondta meg miért.... :rolleyes: pedig ollan nagyon kíváncsi vagyok) szóval vigyázni ám!!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Rulezke szerint nekem van a legtöbb boszierőm(csak még nem mondta meg miért.... :rolleyes: pedig ollan nagyon kíváncsi vagyok) szóval vigyázni ám!!!!! :D Én igyekszem vigyázni! Most nem tudnád a boszierődet egy kicsit az én gyógyulásomra is ráirányítani? ;) 2 dolog van amit most nagyon nem szeretek! 1. Betegnek lenni! 2. Hogy még mindig tél van! :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2006 Igyekszem én.... Már délután sütött is a nap :blink: Ami pedig a gyógyulásodat illeti...majd mondok valami gyógyító varázsigét :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 1. Betegnek lenni! 2. Hogy még mindig tél van! :rolleyes: :blink: Mostmár leállni a tél témával! ;) Nem értem, mi bajotok vele. Nektek legalább van fűtésetek a kocsiban. Szerintem azon kívül, hogy nincsenek bikinis és monokinis csajok a strandokon, nincs semmi baj a téllel. (Kivéve, ha valaki kinn dolgozik mert az bizony rohadt gané egy helyzet) Ilyenkor még lehet öltözködni, ha fázol, de nyáron mit vetsz le? Rühellem a nyarat! (bár, akkor van a Mantás könyöklős évszak, lehet, hogy idén megszeretem... :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Igyekszem én.... Már délután sütött is a nap :blink: Ami pedig a gyógyulásodat illeti...majd mondok valami gyógyító varázsigét :rolleyes: Köszi! Remélem segít, mert most szerintem lázam is van... mindjá meg is mérem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Szegény Mackó! A műtét mellé még beszereztél egy tüdőgyuszit is?!! Most már tényleg lágy szellők kellenek! Főleg március 15.én, mert végre nem szakadó hóban és ködben akarok autózni! :rolleyes: Kíváncsi vagyok arra a hires Manta-könyöklésre! :blink: Az a Manta-légkondi? Én félnék kitenni a kezem, nehogy belemenjenek a rovarkák! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Szegény Mackó! A műtét mellé még beszereztél egy tüdőgyuszit is?!! Most már tényleg lágy szellők kellenek! Főleg március 15.én, mert végre nem szakadó hóban és ködben akarok autózni! :rolleyes: Kíváncsi vagyok arra a hires Manta-könyöklésre! :D Az a Manta-légkondi? Én félnék kitenni a kezem, nehogy belemenjenek a rovarkák! Jó reggelt! Van egy ismerősöm a helyi Opel Kereskedésnél, beugrom hozzá hátha érdekli őket a találkozónk! :blink: A debreceni és a többi sexcijó minden tagját sok-sok szeretettel várjuk!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Sziasztok! Mit mondjak, most már nekem is kezd elegem lenni a hidegből!!! A tél megnevezés maradhat, de a mínuszok mehetnének a fenébe! Tegnap a temetésem úgy átfújt a szél, hogy azt hittem olvasztanom kell magam. :blink: Ma meg, hogy bejöttem dolgozni, a klíma elindította az orrfolyásom. A magammal hozott zsepiket 2 perc alatt feléltem. Telefonálnom kellett, hogy hozzanak nekem egy százas zsepit! Ja, és fáj a torkom, de az lehet, hogy a 1317246325897 darab tüsszögés miatt van. És ma 12 órázok... De most itt a fórum előtt, mintha jobban lennék. :rolleyes: Nem is megyek én ma innen sehova, csak mindjárt reggelizni és majd ebédelni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Sziasztok! Jelentem kissé jobban vagyok! Mindjárt megyek kötözésre, mert tegnap végül nem cserélt kötést a doki, mivel jobbnak látta a helyzetet! :rolleyes: Remélem már csak pár nap, és kötés nélküli leszek. A tüdejem jobban van( úgy érzem, hat a Boszik varázslata! )! Köszi Boszik! ;) Majd még jövök! ui: Sanyi... rendben, leszállok a tél témáról... ha vége lesz! :blink: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március2, 2006 Jó reggelt! Jobbulást kívánok Tamás, Mackó! Én nagyon-nagyon álmos vagyok!Rulezke remélem én is hogy jó idő lesz 03.15-én! Ha valami nekem való állást hallotok itt a közelben gondoljatok rám! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts