mackosajt Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Köszi Sanyi! :blink: Köszi Nyuszi! ;) Vazze, úgy be van ragasztgatva a fejem, hogy alig bírom forgatni a fejem... mert most közben a fiúkra is vigyázok! :D Nekünk most van itthon Hubertus... lehet iszok egy kicsit... de az is lehet, hogy "Kozel" kerülök egy doboz sörhöz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2006 jaj srácok, tényleg erről a moderátori dolgoról beszéljetek már. Mert jelezni kéne az eredményt. Én ma este nem lszek gépközelben....szóval javaslatokat várok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 jaj srácok, tényleg erről a moderátori dolgoról beszéljetek már. Mert jelezni kéne az eredményt. Én ma este nem lszek gépközelben....szóval javaslatokat várok... Hát, ha csak a sajátjainkról lenne szó, akkor bevállalhatom egynek. Bár, ha bejön a másodállás... De akkor is rászánok napi 1-2 órát a fórumozásra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 jaj srácok, tényleg erről a moderátori dolgoról beszéljetek már. Mert jelezni kéne az eredményt. Én ma este nem lszek gépközelben....szóval javaslatokat várok... Pü ment! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Már nem szipuzik, mert közben már meg is ittuk, uyagnis olyannyira pörögtem a tali után, hogy szükségem volt egy kis utóbulira ;) És hát ez kézenfekvő megoldásnak tünt :D De majd beszerezzük az utánpótlást ;) Bocsi... Mackó jobbulást, azaz mihamarabbi gyógyulást neked! :rolleyes: Te nyuszi, az nem én voltam! Mindjárt itthagyom a melót és rohanok haza ellenőrizni a páleszt! A jelenlegi netemmel én nem tudnék modizni. Van, hogy 1-2 napot nem melózok és akkor megbízhatatlan a netem. A végén még elkanászosodnátok! ;) Max a jövő hónaptól. :blink: Hu, az már holnap lesz! Akkor meg telefonálok, mert hó elejére ígérték a javítást! Köszi Sanyi! :( Köszi Nyuszi! ;) Vazze, úgy be van ragasztgatva a fejem, hogy alig bírom forgatni a fejem... mert most közben a fiúkra is vigyázok! ;) Nekünk most van itthon Hubertus... lehet iszok egy kicsit... de az is lehet, hogy "Kozel" kerülök egy doboz sörhöz! ;) "Oszi bátyám, egy kis Hubit?" ;) Képek a műtétről? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2006 :rolleyes: Te nyuszi, az nem én voltam! Mindjárt itthagyom a melót és rohanok haza ellenőrizni a páleszt! :blink: Jóvanna, mit kell mindig árulkodni???? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 :rolleyes: Te nyuszi, az nem én voltam! Mindjárt itthagyom a melót és rohanok haza ellenőrizni a páleszt! A jelenlegi netemmel én nem tudnék modizni. Van, hogy 1-2 napot nem melózok és akkor megbízhatatlan a netem. A végén még elkanászosodnátok! ;) Max a jövő hónaptól. :blink: Hu, az már holnap lesz! Akkor meg telefonálok, mert hó elejére ígérték a javítást! "Oszi bátyám, egy kis Hubit?" :D Képek a műtétről? ;) képek nincsenek a beavatkozásról.... max. ha kéred, akkor a kötésről tudok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 A piáláshoz kapcsolódva, be kell jelentenem, hogy most ittunk egy kis ágyaspálinkát anyukával :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 A piáláshoz kapcsolódva, be kell jelentenem, hogy most ittunk egy kis ágyaspálinkát anyukával :blink: :rolleyes: Hm, ne nézzetek tudatlannak, és tippem is van, de azért megkérdezném: az meg milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Az olyan, hogy gyümölcsön érlelték a pálinkát, ettől zamatos gyümölcs ize lesz (pl szilva). :rolleyes: de nekem csak mézespálinkám van, az is a spájzban, messze.... és lusta vagyok felállni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Rulezke, Gepárd, küldjetek már át egy kis kóstolót! :blink: :rolleyes: Te nyuszi, az nem én voltam! Mindjárt itthagyom a melót és rohanok haza ellenőrizni a páleszt! Ja, Sanyi, a pálinka hiánytalanul megvan. Senki nem dézsmálta meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 No azt hiszem lassan elvonszolom magam fürdeni.... Jóéjt nektek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 No azt hiszem lassan elvonszolom magam fürdeni.... Jóéjt nektek! :rolleyes: Jó éjszakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Rulezke, Gepárd, küldjetek már át egy kis kóstolót! Én is kóstolóba kaptam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Jó reggelt Mindenkinek! Jelentem tegnap sikerült egy kis megfázást is összeszednem... valószínüleg nem kellett volna azonnal kimennem a hidegre a "műtéti izzadás" után... :rolleyes: De a hóból is elegem van mostmár... az éjszaka 5-10 cm esett, most meg hétágra süt a nap! Mit is mondtam már korábban a télről? Hogy vége lehetne? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2006 De a hóból is elegem van mostmár... az éjszaka 5-10 cm esett, most meg hétágra süt a nap! Mit is mondtam már korábban a télről? Hogy vége lehetne? :blink: Jó reggelt! Jobbulást! Én éjfélkor még lesepertem Hobit, de reggel még így is sok centi havat kellett újra letakarítanom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Jó reggelt! Jobbulást! Én éjfélkor még lesepertem Hobit, de reggel még így is sok centi havat kellett újra letakarítanom :rolleyes: Reggelt! Nem kell izgulni, még 17 nap, aztán támadok! ;) Én leszek a Zsákos Frodó. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Reggelt! Nem kell izgulni, még 17 nap, aztán támadok! :blink: Én leszek a Zsákos Frodó. :rolleyes: Nem izgulok... majd szólok a Józsefeknek meg a Benedekeknek! Nehogy ők elaludjanak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Reggelt! Nem kell izgulni, még 17 nap, aztán támadok! ;) Én leszek a Zsákos Frodó. :blink: Először nem esett le, miért irtad ezt.... :D Itt szép idő van, de hidegggg. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Nekem pedig fogalmam sincs, hogy itt milyen idő van. A sötétitő függöny el van húzva (cimbora éjszakás volt, mától én is az leszek :rolleyes:), a konyhába meg még lusta voltam kicammogni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 De azért a monyitor előtt jó idő van, ugyi? Én ma legjobban a fizetésemet várom!!!! Jöhetne máár! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 De azért a monyitor előtt jó idő van, ugyi? Én ma legjobban a fizetésemet várom!!!! Jöhetne máár! A monitor előtt kifejezetten kellemes az idő! :rolleyes: A táppénzem viszont nem nagyon várom. El lett tolva a lekönyvelése a két hónapnak, így nem 100%-os, csak 70, a kórházban tartózkodás pedig 60%. Most bukok 80000Ft-ot. Szóval le van magasról sz@rva a 10.-e... SzaboT, hogy megy a vadászat, van még fácán, vagy elvitte a madárvész? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Én ma legjobban a fizetésemet várom!!!! Jöhetne máár! Nekünk az holnap jön.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 De azért a monyitor előtt jó idő van, ugyi? Én ma legjobban a fizetésemet várom!!!! Jöhetne máár! Fizetés??? Az meg mi?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Vadászat?? Finom az őzpörkölt...! :rolleyes: Tudom, Csig nem lelkesedik, de mi, húsevők többségben vagyunk! :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts