Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Én tudom, hány éves, és ha nem utal át a bankszámlára egy bizonyos összeget, le is irom ide! :rolleyes: Én pedig még várok négy órát, és saccolok! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Én tudom, hány éves, és ha nem utal át a bankszámlára egy bizonyos összeget, le is irom ide! ;) Persze az én svájci bankszámlámra. :rolleyes: A múltkori utalásból már nem futja a hallgatásodra??? :blink: '70-es vagyok azaz 36 leszek! ("20-nak mondanak, de 70-nek látszom ... ") Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Akkor majdnem egyidősek vagyunk,mert én meg '69-es vagyok.(37 leszek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 A francba! még jó, hogy Chygánál nem kell tippelnem. Téged jóval fiatalabbnak gondoltalak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 A francba! még jó, hogy Chygánál nem kell tippelnem. Téged jóval fiatalabbnak gondoltalak! Sanya! Kűggyé léci telcsiszámot!! (bocs az OFF-ért!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Itt nincs off! :rolleyes: Ellenkező esetben itt minden off. Egyébként ment PÜ-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 A francba! még jó, hogy Chygánál nem kell tippelnem. Téged jóval fiatalabbnak gondoltalak! Köszi.Én sem érzem magam többnek huszonizé valahánynál.. :blink: ,és a feleségem szerint agyilag még annyi sem vagyok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Itt nincs off! ;) Ellenkező esetben itt minden off. Egyébként ment PÜ-ben. Sanyi! Nekem még mindig nincs meg a számod!!!! :rolleyes: Köszi.Én sem érzem magam többnek huszonizé valahánynál.. :D ,és a feleségem szerint agyilag még annyi sem vagyok. :blink: Milyen jó gyereknek lenni, igaz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Sanyi! Nekem még mindig nincs meg a számod!!!! :rolleyes: Mostmár megvan! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Mostmár megvan! :rolleyes: Jééé! Tényleg! :blink: Köszi! Lassan indulunk... alig 1 óra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Lassan indulunk... alig 1 óra! Akkor lassan látjuk egymást, cartárs! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Akkor lassan látjuk egymást, cartárs! :rolleyes: :blink: Lassan! Azért igyekszünk! De nem száguldozunk! Megyek... megyünk! Majd ott beszélünk! Viszlát mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Úgylátom, nemsokára mindenki indul, mi is, csak előtte még ebédelünk meg átöltözünk. Viszlát! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 :blink: Én is nem sokára elhúzom a csíkot a Fehérvár irányába, de még egy fejhámozást meg kell ejtenem .. Akkor ott és akkor!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 :blink: Én is nem sokára elhúzom a csíkot a Fehérvár irányába, de még egy fejhámozást meg kell ejtenem .. Akkor ott és akkor!! :rolleyes: Figyelem! Csillogtatom angol nyelv(nem)tudásom! See You leater! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Figyelem! Csillogtatom angol nyelv(nem)tudásom! See You leater! Te Sanya! A Szijú az egy indián törzs vagy nem?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Figyelem! Csillogtatom angol nyelv(nem)tudásom! See You leater! Majdnem! --> See You LATER! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Majdnem! --> See You LATER! :blink: Hát igen, én csak magyarul beszélni, azt is csak törni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Menjetek csak menjetek én meg itt a melóhelyen irígykedek. :rolleyes: Nem baj,ha hazamegyek iszok az egészségetekre. :blink: Mondjátok meg mindenkinek,hogy üdvözlöm őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ember2 Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 KÖZHÍRRÉ TÉTETIK!!! Torkos Csütörtökön fél áron ehet 500 étteremben Mivel 2006 a bor és a gasztronómia esztendeje a különböző régiók által kínált hagyományos magyar ételeket, italokat, valamint a gasztronómiához kötődő tradicionális magyar népszokások felfedezéséhez egész éves programsorozatot kínál a Magyar Turizmus Rt. A kezdő esemény Torkos Csütörtök lesz. Ez a hamvazó szerda utáni első csütörtök, ami idén március 2-re esik. Idén első alkalommal, de hagyományteremtő céllal ezen a napon az akcióhoz csatlakozott 500 étterem országszerte minden betérő vendégnek elengedi végszámlája felét. Akit érdekel a lehetőség, írjon és küldöm az éttermek listáját. e-mail:kas.janos@t-mail.hu Ide is feltenném,de hosszú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Én elkérném a listát. Feltöltöm a tárhelyemre és onnan majd belinkelem. A mailcímem pü-ben elküldöm. Amúgy hazaértünk. Azóta már túl vagyok egy Zlaty Bazant-on is. :blink: Kár, hogy tovább nem maradhattunk, de ha később indulunk, akkor még álmosabb lettem volna és úgy nem akartam levezetni az utat. Persze Adél aludt mellettem, szal én lestem a hóesést (ami egész úton végigkísért) és hallgattam a CD-t és a rádiót. Viszont nem csak Sanyinak felejtettem el vinni az ajándékom, hanem Rulezkétől is elfelejtettem magammal hozni az én fűtőlapom. :rolleyes: Nem tudok aludni, mert még bennem van a tali. Ha nem fogytak volna el az előtét ellenállásaim, akkor lemennék a garázsba folytatni a LED-esítést. Így asszem filmnézés lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Hú, Sanyi, Manowart hallgattál már? Én eddig csak egy albumukat ismertem, arra akartam rákeresni. Egy kicsit több a felhozatal. Bele-belehallgattam. Állat! Most ez a top nálam. Amúgy most számolom. Ha érkezésemkor azonnal visszaindulok a Corsával, akkor fél órán, egy órán belül érkeznék Kecskemétre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Jó reggelt! :rolleyes: Én 0:12-re értem haza és ki is ájultam 1000-rel! Jó volt így találkozni élőben! :blink: Tatabánya: havazik, +pár fok van Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Tatabánya: havazik, +pár fok van Polgár: havazik, +pár fok van. Ez a pár fok arra jó, hogy azonnal latyakká alakítsa a havat. :rolleyes: Reggel egy rövid út után vissza is álltam a drágámmal a garázsba. Mackó, nyuszi, még nem értetek haza? Ja, a tali képei a képtárban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Tamás, megbeszélem a sráccal, hogy egyenesen neked küldje el a cuccokat (ha tetszett) és akkor gyorsabban odaér! :rolleyes: Megjártam Pestet, szakadó hóesésben, ködben, élmény volt az autópálya! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts