Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Gondolom már készülődtök az útra,de jó nektek :rolleyes: ,én meg ma is melózok. Jó szórakozást ,vigyázzatok az úton és majd várom a képeket(és irigykedek) Készülődés? Ráér az még! A kocsija még tegnap mindenkinek csiri-viri lett, úgyhogy a nagy készülődésből nekem már csak a borotválkozás van hátra (amit jobban útálok, mint kocsit mosni). Képek, és beszámolók lesznek, megígérem, irígykedni meg nem kell. Erről lecsúszol most sajnos a meló miatt, de hosszú még az év, találkozunk mi még országos bulin, nem csak debrecenin. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Jó reggelt! A tiszta kocsiról annyit, hogy nekem tegnap földutakon kellett menni (többek közt) úgyhogy sajna már nem olyan tiszta..... :rolleyes: Ma meg szakad a hó! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Jó reggelt! A tiszta kocsiról annyit, hogy nekem tegnap földutakon kellett menni (többek közt) úgyhogy sajna már nem olyan tiszta..... ;) Ma meg szakad a hó! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! Üdv Mindenkinek! Én rutinos/lusta voltam nem varacskoltam le az ótót .. :blink: Itt még csak havas eső szemereg .. és wörkölök 13h-ig ... és utánna .... :D Kösz Sanya az emlékeztetőt ... meló után spuri lesz még haza fejethámozni .. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 és utánna .... :blink: Igen, igen, és utánad! :rolleyes: Amúgy helló Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Ilyen időben még a kutya sem akar kinnmaradni. Dörömböl az ajtón, hogy engedjem be..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Jó reggelt! Most, hogy nincs itthon a törpebanda, csak most keltünk fel.... kellett már egy ekkora alvás is. Iszonyat amúgy az időjóslás... éjfélkor még csak annyit sikerült kiderítenem, hogy Kecskeméten és nálunk borongós idő lesz. Erre felkelek, nálunk eső esik, ott meg hó! :rolleyes: Sanyi, csak a megszokás végett: Vége lehetne már a télnek! Elegem van belőle! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Csatlakozhatok én is?! :rolleyes: Jó reggelt Mackósajt! A nyavalya már ebbe a télbe! Fúj! Le vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Elérkezett a gégemetszés ideje. Mentem borotválkozni. Ja, és miért bántjátok a telet? Ártott az nektek? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Elérkezett a gégemetszés ideje. Mentem borotválkozni. Ja, és miért bántjátok a telet? Ártott az nektek? :rolleyes: Mi nem bántjuk, csak elegünk van belőle! :blink: Lassan én is megyök beretválkozni... csak nem lehet borostásan megjelenni egy ilyen eseményen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Igen! Az IGEN-em a télre vonatkozott..... De valóban igaz az is, hogy csinibb a borosta nélküli arc! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Ja... remélem nem felejtették el azok, akiknek még lógok könyv terén, hogy ma megkapják! Visszük... 3 db van... Rulezke, Tom, Chyga! Még most is esik ott a hó? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Igen! Az IGEN-em a télre vonatkozott..... De valóban igaz az is, hogy csinibb a borosta nélküli arc! Rajtam már ez sem segít! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Jó reggelt! Most, hogy nincs itthon a törpebanda, csak most keltünk fel.... kellett már egy ekkora alvás is. :rolleyes: Értitek a sorok között megbúvó lényeget! Alvás is!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Igen, nem felejtettem el a könyvet, nagyon várom már!!! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 :D Értitek a sorok között megbúvó lényeget! Alvás is!! ;) ;) ;) ;) Úgy látom, van, aki sosem javul meg! Mindig asszociál egy téma felé!!! :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Nem, nem, te fogalmazol túl egyértelműen. Legközelebb azért búrkoltabban írj! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Nem, nem, te fogalmazol túl egyértelműen. Legközelebb azért búrkoltabban írj! :blink: mi volt ezen túl egyértelmű? :rolleyes: igyekeztem burkoltan fogalmazni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 mi volt ezen túl egyértelmű? :rolleyes: igyekeztem burkoltan fogalmazni! ;) Hát, ha egy csiga dúcidegrendszerével azonnal megfejti... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Szerintem Chyga olvas túlzottan a sorok közt! Pl. ezekből a sorokból mit olvasol ki?! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Ja... remélem nem felejtették el azok, akiknek még lógok könyv terén, hogy ma megkapják! Visszük... 3 db van... Rulezke, Tom, Chyga! Még most is esik ott a hó? ;) Inkább mi lógunk pénz és köszönet terén. De egyiket sem felejtem el! :rolleyes: Remélem... :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 mi volt ezen túl egyértelmű? :blink: igyekeztem burkoltan fogalmazni! ;) Pl. ahogy Nagy Bandó András annak idején, amikor mint apa, kioktatja a fiát: - Édes fiam! Nekünk már 9h-kor le kellett feküdnünk, hogy 10h-ra hazaérjünk!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Szerintem Chyga olvas túlzottan a sorok közt! Pl. ezekből a sorokból mit olvasol ki?! :rolleyes: Na de Rulezke!! Ilyen obszcén dolgokat nem illik a forumra irni... :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Szerintem Chyga olvas túlzottan a sorok közt! Pl. ezekből a sorokból mit olvasol ki?! :blink: Pl. Azt hogy hiányzom Neked!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Pl. ahogy Nagy Bandó András annak idején, amikor mint apa, kioktatja a fiát: - Édes fiam! Nekünk már 9h-kor le kellett feküdnünk, hogy 10h-ra hazaérjünk!!! :rolleyes: Hogy lehet az, hogy valaki mindig erre asszociál? Vazze, a 60-hoz közeledő kollégáim ilyenek! De azoknál 1 bizonyos okra vezethető vissza! :blink: Hány éves vagy te Chyga? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Én tudom, hány éves, és ha nem utal át a bankszámlára egy bizonyos összeget, le is irom ide! :rolleyes: Persze az én svájci bankszámlámra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts