nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 Most már tudom, hogy lehet tőled pü-t kapni... ;) :D :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Nyuszi... I_S-el beszéltél már? Telefonon? Mi lett a többiekkel? Ideges vagyok....mingyá kimegyek és beveszek egy marék kavicsot a számba és elkezdem rágni...az állítólag megnyugtat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 Nyuszi... I_S-el beszéltél már? Telefonon? Mi lett a többiekkel? Ideges vagyok....mingyá kimegyek és beveszek egy marék kavicsot a számba és elkezdem rágni...az állítólag megnyugtat. :lol: :lol: :lol: Csak ezt Kavics meg ne hallja ;) Nem beszéltem, gondoltam pü-re majd válaszol, no meg amíg nem tudok neki konkrétumot mondani, addig....felesleges Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 sima, mezei kavicsra gondoltam, mit amilyet a betonba is kevernek...mielőtt még valaki asszociálna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 Dolington is itt kószál, de...... Látlak ám!!!!! :lol: Mi lesz a hétvégével???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dolington Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Dolington is itt kószál, de...... Látlak ám!!!!! :lol: Mi lesz a hétvégével???? Igen, vagyok Nyuszkomuszko... Csak közben dolgozok is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dolington Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Mi lesz a hétvégével???? Még mindig nem száz, hogy itthon leszünk, de ha igen, akkor nyúlvadászat lesz... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November23, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2005 ooooóó :lol: :lol: Most nagyon megijedtem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2005 Jó reggelt!!! Jó hír: Kisbálna jelentkezett :lol: Érdekli a dolog. :lol: A fejleményekről majd beszámolok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Jó reggelt!!! Jó hír: Kisbálna jelentkezett :lol: Érdekli a dolog. :lol: A fejleményekről majd beszámolok ;) alakultok mint hülyegyerek a prés alatt :D fogtok ti még több napos talit szervezni :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2005 Hát persze hogy fogunk :lol: Bár ha még egy ilyen tűzeset mint a tegnapi, akkor az összes természetbarát kempingnek vége :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Sztem lemaradtam vmiről :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2005 Leégett egy csárda itt a környéken, a híradóban is volt, és az elég szép zöldövezeti környezetben volt, és sajnos nem sok ilyen van itt közelben. szerintem. És szerintem ilyen terület lenne alkalmas egy tali helyszínének Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2005 Na srácok!!!!! Ha ez bejön, amit most csináltam, akkor nekünk is lesz 1-2 különleges járgány a csapatban. Persze mindenkié az, de úgy értem... Na jó nem fokozom, szóval megkerestem 1-2 emberkét, remélem hamarosan megérkeznek ide. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Izgi... :lol: Csak nem vmi extra tuning gépes srácok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2005 Izgi... :lol: Csak nem vmi extra tuning gépes srácok? :lol: Meglehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Sziasztok! Megjöttem... Rendesen leégett a csárda..., viszont állítólag a hírekben szó volt egy új gyúgyszergyári telephelyről abban a cégcsoportban ahol dolgozom és állítólag lehetett látni kb. 3 másodpercre az egyik volt kollégánkat. Király. Ő már elmondhatja: " Benne leszek a tévében!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Én is láttam a tévében..... tényleg jó helyszín lett volna egy hangulatos talira. :lol: Hátha gyorsan ujjáépítik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2005 Én is láttam a tévében..... tényleg jó helyszín lett volna egy hangulatos talira. :lol: Hátha gyorsan ujjáépítik! Majd körbenézek, biztos akad még jó kis hely :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Látóképi Csárda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2005 Látóképi Csárda? Én a Víg Kend majorra gondoltam,mert ott van szállás is, de ne szaladjunk így előre, hisz a jelenlegi állapotok szerint nem állunk szekció szinten sem még, no és a vezetőséggel is egyeztetni kell majd. Én csak az esélyeket latolgatom egy esetleges későbbi rendezvéynre Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Én a Víg Kend majorra gondoltam,mert ott van szállás is, de ne szaladjunk így előre, hisz a jelenlegi állapotok szerint nem állunk szekció szinten sem még, no és a vezetőséggel is egyeztetni kell majd. Én csak az esélyeket latolgatom egy esetleges későbbi rendezvéynre Jó ötlet, hisz ott már volt amolyan tuning találkozó is....nem akarom reklámozni a céget. Oda közel van a vekeri is....a panoráma út is, a négysávos 47-es :lol: Aki akar, mehet gyorsulni....itthonról mindig hallom őket. Határozottan jó ötlet lenne ide lehívni minden opelest!!!! Támogatom.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 jóestét mindenkinek :lol: másfelé is esik a fránya hó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2005 jóestét mindenkinek :lol: másfelé is esik a fránya hó? Szia! Itt nem esik, csak eső esett napközben Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 De még eshet...igaz, nem nagyon örülnék neki, ha hajnalra 20 cm-es hó fedné a kocsit, meg az utat...nagyon utálom, ha takarítani kell hajanalban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts