Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Nálunk 3 astra megy!Még majdnem a lobogó színeiben.... bár lehet én félúton leteszem az autót!!! Akkor találni kell valami olyan fényforrást, amiben Mackó vasa fehérben látszik. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 :rolleyes: :blink: ;) Szószátyárok!!!!! :D ;) Na né' má' 2900 felett vagy, kishölgy, és mi vagyunk szószátyárok? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 És ha megtaláltuk, akkor elvigyük nektek? :blink: Csak ha abból az irányból te vagy az utolsó :rolleyes: Komolyan: nem kell leszedni, majd vasárnap begyüjtjük mi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Bocsi a kései válaszért! Nem pesti vagyok,debreceni,és mindig is annak fogom magam vallani:) Az más kérdés hogy most itt dolgozom,de má itt se:) Hol lesz ez a talika? Még debreceni opel talin nem voltam...de jó lenne má.. Szeretnék menni,ha valaki elejtené hol lesz Sajna ma adtam el az egyetlen működőképes opelem(gsi-m volt),a másik(B ascona) meg még szét van szórva itt ott,de majd csak összerakódik aztán szabad lesz kapaszkodni is:) Üdv srácok,örülök nektek:) U.I.: gyalogkakukk opelesnek is szabad opeltalira mennie? de apámnak van egy samara-ja,rajzolok rá opel jelet:):rolleyes::) jajj le kell szednem innen ezt a képet,ez már nem az enyém :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Szeva! A Tesco parkolóban szoktunk összejönni, de tervben van nyári kirándulás, bográcsolás,és még ki tudja miket szervezünk magunknak (én benne lennék egy szolíd kocsmalátogatásban is :rolleyes:). Az időpontokat pedig az Opelfórum-Tartalom>MOTE régiók>Opel Club Debrecen>Debreceni talik topicban szoktuk egyeztetni. Hapedig kicsit kiváncsi vagy, hogy hogy is telik nálunk egy-egy találka, akkor javaslom, hogy nézd át az Opelfórum-Tartalom>MOTE régiók>Opel Club Debrecen>Élménybeszámolók topicot. Sajnos az alapítós képek elszálltak, azért a többiek aláírásában szereplő linkeken elérheted azokat a képeket is. Egyébként gyalogkakukk, Samarás egyformán jöhet, a lélek számít, nem a szekér. Jómagam is Suzukival mentem kétszer is. Úgyhogy gyere nyugodtan, szeretettel várunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Hát ezt nagyon jól esik olvasni :rolleyes: Úgy látom az opeles,opeles mindenhol :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Hát, az az igazság, hogy lélekben én kicsit azért Trabantos is vagyok, viszont tényleg mindenhol (Honnan: Székesfehérvár, Túrkeve + tiszteletbeli debreceni). :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2006 U.I.: gyalogkakukk opelesnek is szabad opeltalira mennie? Naná!!!!Kötelező :blink: Srácok Kavics nem jön holnap? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Srácok Kavics nem jön holnap? :rolleyes: Hú, fogalmam sincs... MSN-en fenn van, kérdezem máris. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Jó estét! Örülök, hogy holnap végre személyesen is találkozhatok a debreceni szekcióval! :blink: Igaz, Nyuszival már elmélteileg találkoztam Vadkerten, de sajna nem beszélgettünk... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2006 Jó estét! Örülök, hogy holnap végre személyesen is találkozhatok a debreceni szekcióval! ;) Igaz, Nyuszival már elmélteileg találkoztam Vadkerten, de sajna nem beszélgettünk... :blink: Szió Igen sajnos nem beszélgettünk...De ami késik, nem múlik.... :D hobi szép tiszta, tele a tank....Remélem a lázam is lent marad :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Sajna Kavics nem tud jönni, más progjamja van, de a következőt beigérte. Viszont most nézegettem az élménybeszámoló topicot, és sorra szálnak el a belinkelt képek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2006 Ez csak feltevés...nem lehet hogy a képfeltöltés.hu csak meghatározott ideig tárolja aképeket???? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Előferdülhet... Viszont én is várom már, hogy a Kecskeméti régióval összefussak! :rolleyes: (no meg persze az összes többivel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Ha Chygával jöttök, akkor ha 2-kor indultok, már fél háromra ott lesztek! Ismerve az ő tempóját.....! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 FPepe is jön, úgyhogy az Astrához igazodunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2006 FPepe is jön, úgyhogy az Astrához igazodunk. ez nem volt szép!!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Vagy kössétek magatokat a Senator után, úgy kevesebbet fogyaszt a Manta és az Astra is! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Szomorú vagyok. Nem készült el a matricám. :rolleyes: Pedig úúúgy szerettem volna Alba Manta Team-es matricával feszíteni a kocsi mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Ha Chygával jöttök, akkor ha 2-kor indultok, már fél háromra ott lesztek! Ismerve az ő tempóját.....! :rolleyes: Kb: fél három körül, már mi is kezdünk gyülekezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2006 Kb: fél három körül, már mi is kezdünk gyülekezni. hmm az jó,mert én lehet nem várom meg a többieket, tmiklósról meg már nem vagytok messze :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Na beugrottam ide! Fiúkat lepakoltuk nagyszülőkhöz! Vásároltunk holnapra egy kis útravalót... most van idő takarítani is... :blink: Holnap mi fél tankkal és egy plusz kannával indulunk útnak...( :rolleyes: sajna a BC kalibrálás útközben fog lejárni) A kocsim fehéren ritkán pompázik, max ha belepi a hó! Viszont elég fényes tud lenni, de ahogy olvasom, a zöld a színek közül már valszeg ott lesz Kecskeméten, amikor mi még csak félúton járunk! ;) Na lassan megyek, elrakom magam holnapra! Viszlát holnap! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Ez csak feltevés...nem lehet hogy a képfeltöltés.hu csak meghatározott ideig tárolja aképeket???? :rolleyes: Használjátok a képtár képeit (www.opeldeb.freeweb.hu)... Ami nincs fönt, azt elkülditek a munkahelyi e-mail címemre és majd felrakom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Én eddig is inkább a saját képtáramra hivatkoztam! Ja, Tomi! Gratula az 500 hozzászóláshoz! :blink: asszem nem vagy olyan pletyós mint én! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február25, 2006 Megoszt Elküldve Február25, 2006 Sziasztok! Tegnap reggel sürgősséggel be kellett kocskáznom Debrecenbe,úgyhogy már ide nem tudtam előre beírni. De legnagyobb örömömre olyan de. 10 óra tájban mikor megálltam a Csapó és Rákóczi ut körül és ballagok az Intersportba hát ki zúgat át a kereszteződésen ezerrel a HOBI.Ha jól láttam nem Nyuszi vezetett ,hanem egy srác :blink: ,még a MOTE-s matricát is láttam a légterelőn ,integettem de a sok gyalogos között tuti nem vett volna észre(azok meg hülyén néztek mi a francot integetek annyira).Telcsizni nem akartam ,mert én is siettem,meg nem egyedül voltam(meg nehogy megzavarjak valamit ;) ) Gondolom már készülődtök az útra,de jó nektek :rolleyes: ,én meg ma is melózok. Jó szórakozást ,vigyázzatok az úton és majd várom a képeket(és irigykedek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts