mackosajt Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Ez most úgy hangzik Nyuszi, hogy jobban vagy! Ennek örülök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 No, én már csak megkérdem, mert itt annyi okos ember jár, hogy mi a fenét jelent a hozzászólásokban az SzVSz? Egyszerűen nem bírok rájönni. Amúgy is gyűlölöm a rövidítéseket. Hiába, dekódoló egyetemre nem jártam (mondjuk, másfélére sem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 No, én már csak megkérdem, mert itt annyi okos ember jár, hogy mi a fenét jelent a hozzászólásokban az SzVSz? Egyszerűen nem bírok rájönni. Amúgy is gyűlölöm a rövidítéseket. Hiába, dekódoló egyetemre nem jártam (mondjuk, másfélére sem). Ezt én is itt tudtam meg.... Szerény Véleményem Szerint ezt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Ezt én is itt tudtam meg.... Szerény Véleményem Szerint ezt KSz! (köszönöm szépen) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 KSz! (köszönöm szépen) :rolleyes: NM! ;) NTS! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ember2 Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Szívből kívánok mindenkinek nagyon kellemes, emlékezetes (természetesen kellemes emlékekkel ) szórakozást az évnyitón. Érdeklődve várom a beszámolókat és a képeket. Üdvözletem küldöm a régión kivűlieknek is. Ja és még valamit! A következő évnyitót nem lenne jó Debrecenbe hozni? Bocs, ha lemaradtam és butaságot kérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Szívből kívánok mindenkinek nagyon kellemes, emlékezetes (természetesen kellemes emlékekkel ) szórakozást az évnyitón. Érdeklődve várom a beszámolókat és a képeket. Üdvözletem küldöm a régión kivűlieknek is. Köszönjük szépen! Reméljük nagyon jó lesz. Beszámolók lesznek! Egy esetleges következő helyi találkozón szívesen látnánk újra, amennyiben sikerül időpontot egyeztetnünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Szívből kívánok mindenkinek nagyon kellemes, emlékezetes (természetesen kellemes emlékekkel ) szórakozást az évnyitón. Érdeklődve várom a beszámolókat és a képeket. Üdvözletem küldöm a régión kivűlieknek is. Köszönjük a jókívánságokat, természetesen beszámoló és képözön lesz, hogy senki se maradjon ki eme élményekkel teli találkozó egyetlen kellemes pillanatáról sem, és úgy érezze magát, mintha ő is ott lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2006 Ez most úgy hangzik Nyuszi, hogy jobban vagy! Ennek örülök! Igen, azt hiszem jobbn vsgyok, sőt jobban kell lennem!!!!! Raktunk megitn pár km-t a kocsiba, kicsit még van hangja....de Miklósig bejáródik, max majd ott álülünk mackóékhoz :blink: Hazafelé én jöttem, és asszem már nagyon hiányzott!Lehet ebbe voltam belebetegedve???? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Szabot! Viszek egy tükörfűtést neked megnézni! EWgyébként nekem is voltak sok évig halaim, guppik meg sziámi harcoshalak meg vörös xifók meg ilyenek. De aztán elmentem koliba és el kellett ajándékozni őket.... :blink: Amúgy a szvsz szerintem: "szóval szerintem"-nek a rövidítése. Legalábbis én isgy szoktam kiolvasni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 szvsz: szerény véleményem szerint Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Szabot! Viszek egy tükörfűtést neked megnézni! EWgyébként nekem is voltak sok évig halaim, guppik meg sziámi harcoshalak meg vörös xifók meg ilyenek. De aztán elmentem koliba és el kellett ajándékozni őket.... :blink: Amúgy a szvsz szerintem: "szóval szerintem"-nek a rövidítése. Legalábbis én isgy szoktam kiolvasni. :rolleyes: Á, köszi! Én meg a megígért CD-ket viszem. hm, és halakat ne vigyek? ;) szvsz: szerény véleményem szerint Bazsnál a pont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2006 Szia edzőtárs! ;) Sajnálom, hogy a szombati edzés kimarad....de vehetjük úgy is, hogy kapsz egy kis előnyt :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Szia edzőtárs! ;) Sajnálom, hogy a szombati edzés kimarad....de vehetjük úgy is, hogy kapsz egy kis előnyt :blink: :rolleyes: Az előny nem lesz előny. A szombat nekem sem jó. Én vezetek. Most még úgy néz ki, hogy nem maradunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Ezt én is itt tudtam meg.... Szerény Véleményem Szerint ezt Bazsnál a pont. Asszem én gyorsabb voltam! :rolleyes: Na most megyek.... majd este még felnézek ide! Sziasztok addig is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2006 Az előny nem lesz előny. A szombat nekem sem jó. Én vezetek. Most még úgy néz ki, hogy nem maradunk. :rolleyes: Tegnap szétszedted a kocsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Nem. Béláék voltam 11:40-ig. Addig beszélgettünk. Addig sem gondolkodtak a múlt heti dolgokon... Szegények, úgy sajnálom őket. Úgy segítenék, de max figyelemelterelésben tudok. De ma 2:50-kor vége az angol órámnak, szal 3-kor indulok haza "műteni"! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 SzaboT, ha szombaton jöttök vissza, akkor akár együtt is mehetnénk, mert Kecsóról haza haza megyek, és én sem alszom ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 SzaboT, ha szombaton jöttök vissza, akkor akár együtt is mehetnénk, mert Kecsóról haza haza megyek, és én sem alszom ott. Megdumáztuk! Na, végre megvan az 500. hozzászólásom!!! Pezsgőt ide!!! Vagy egy Zlaty Balzat-ot! Hm, jól írtam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Nem, nem írtad jól! :rolleyes: Zlaty Bazant. És a Bazant 'z'-je felé még járna egy kis pipa is, de nincs szlovák fontkészletem. Amúgy gratula a szószátyárságodnak! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2006 Megdumáztuk! Na, végre megvan az 500. hozzászólásom!!! Pezsgőt ide!!! Vagy egy Zlaty Balzat-ot! Hm, jól írtam? Gratulálok!!!!Pezsgőt inkább!!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Nem, nem írtad jól! :blink: Zlaty Bazant. És a Bazant 'z'-je felé még járna egy kis pipa is, de nincs szlovák fontkészletem. Amúgy gratula a szószátyárságodnak! ;) Nem is vagyok szószátyár! :rolleyes: Amúgy most nézem a tiedet! Bagoly mondja verébnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2006 :rolleyes: :blink: ;) Szószátyárok!!!!! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Nem is vagyok szószátyár! :rolleyes: Amúgy most nézem a tiedet! Bagoly mondja verébnek! Hát igen, az enyém mindjárt kanyarodik. :blink: Viszont alakul a farkasfalka! Már FPepe is velünk jön. Úgyhogy a felállás: Senator, F Astra és egy Manta. És kezdődik a vadászat! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2006 Nálunk 3 astra megy!Még majdnem a lobogó színeiben.... bár lehet én félúton leteszem az autót!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts