szabot Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Én az egyre vagyok megint rákattanva. Nehogy ma - LED-esítés után - megnézzem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Én az egyre vagyok megint rákattanva. Nehogy ma - LED-esítés után - megnézzem! Hali! Melyik ótóval jösztök? Astra vagy Corsa? Mármint Kecskemétre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Hali! Melyik ótóval jösztök? Astra vagy Corsa? Mármint Kecskemétre. Astra. A Corsa még nincs kész. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Astra. A Corsa még nincs kész. :rolleyes: Kár! Pedig megnéztem volna a LEDesítés eredményét! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2006 Kár! Pedig megnéztem volna a LEDesítés eredményét! :rolleyes: Ej te hát az majd egy külön tali fő attrakciója lesz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Kár! Pedig megnéztem volna a LEDesítés eredményét! :blink: Ej te hát az majd egy külön tali fő attrakciója lesz ;) Majd viszek képeket. De csörgő és horpadt járművel nem akarok talira közlekedni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Ej te hát az majd egy külön tali fő attrakciója lesz ;) :blink: De olyan jó lett volna. Na mindegy! Majd legközelebb! Hogy vagy Nyuszi? Javul a helyzet? vagy nem? Majd viszek képeket. De csörgő és horpadt járművel nem akarok talira közlekedni. :rolleyes: Szavadon foglak! Készülj fel! Nehogy otthon maradjanak, mint a leírások a múltkor! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2006 Hogy vagy Nyuszi? Javul a helyzet? vagy nem? Nem sajnos, nem javul......Lehet nekem kimarad a szombat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Szavadon foglak! Készülj fel! Nehogy otthon maradjanak, mint a leírások a múltkor! :blink: :rolleyes: Rajta hagyom a képeket a digit gépen. Azt meg úgyis viszem. Ha ma megcsinálom, akkor meg holnap felrakom a képtárunkba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Nem sajnos, nem javul......Lehet nekem kimarad a szombat... Nana! Olyan nincs! MIndenképp ott leszel Kecskeméten! :rolleyes: Rajta hagyom a képeket a digit gépen. Azt meg úgyis viszem. Ha ma megcsinálom, akkor meg holnap felrakom a képtárunkba. Már várom! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2006 Nana! Olyan nincs! MIndenképp ott leszel Kecskeméten! ;) Olyan nincs és mégis van...? :rolleyes: Á, már unom ezt az egészet, beszéljünk vidámabb dolgokról :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Olyan nincs és mégis van...? :blink: Á, már unom ezt az egészet, beszéljünk vidámabb dolgokról ;) OK, megkaptam a fizuemelést! :D Ez nekem ma elég vidámságot hozott! Ja, és tegnap szermányoltam új halakat az akváriumomba! 4db törpe gurámit. 1 hím, 1 nőstény és 2 ifjonc, akikről még nem tudni, hogy mivé lesznek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2006 OK, megkaptam a fizuemelést! :blink: Ez nekem ma elég vidámságot hozott! Ja, és tegnap szermányoltam új halakat az akváriumomba! 4db törpe gurámit. 1 hím, 1 nőstény és 2 ifjonc, akikről még nem tudni, hogy mivé lesznek. :rolleyes: Ejha, igen pozitív nap!azaz napok ;) Új képek??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 OK, megkaptam a fizuemelést! :blink: Ez nekem ma elég vidámságot hozott! Ja, és tegnap szermányoltam új halakat az akváriumomba! 4db törpe gurámit. 1 hím, 1 nőstény és 2 ifjonc, akikről még nem tudni, hogy mivé lesznek. :rolleyes: Gratula! azé a DNS teszt kiderítené nem? Fizuemeléshez külön gratula! Elvileg már mi is megkaptuk, mert jövő héten már fizu. Gyakorlatilag csak azt nem tudjuk, hogy mennyit... 3% biztos... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 SzaboT, szoríts, hogy ne legyen nagy fagy. A csomitartóban felejtettem a csempészárút. Viszont nézd a jobbik oldalát: Hűtött sört tudsz inni szombaton! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Ejha, igen pozitív nap!azaz napok ;) Új képek??? A képekhez még lusta voltam... Gratula! azé a DNS teszt kiderítené nem? Fizuemeléshez külön gratula! Elvileg már mi is megkaptuk, mert jövő héten már fizu. Gyakorlatilag csak azt nem tudjuk, hogy mennyit... 3% biztos... ;) Hát, a DNS tesztet kihagynám. Nem lenne kifizetődő. :D Inkább várok még pár hetet és kiderül. Alaposabb szemrevételezés után úgy nézem, hogy 2 hím lesz, mert mintha csíkosodnának. De lehet, hogy csak a szemem káprázott. ;) SzaboT, szoríts, hogy ne legyen nagy fagy. A csomitartóban felejtettem a csempészárút. Viszont nézd a jobbik oldalát: Hűtött sört tudsz inni szombaton! ;) :blink: Ma reggel nálunk fagyott! A sör hűtve jó, de nagyon hideg azért ne legyen, mert kezd nekem is kaparni a torkom. :rolleyes: Szerintem ez a baci netem keresztül terjed... Ha egy vírus úgy mutálódik, hogy levegeőben is képes terjedni, akkor azt mondják rá, hogy aeralizálódott (asszem így kell leírni). Akkor ez most virtualizálódott? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Ha egy vírus úgy mutálódik, hogy levegeőben is képes terjedni, akkor azt mondják rá, hogy aeralizálódott (asszem így kell leírni). Akkor ez most virtualizálódott? :rolleyes:Amikor kifújod az orrrod, de közben kiszakad a zsepi, és a kezedre kerül a matéria, akkor meg materializálódik. :blink: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Szia Gepárd! Légy üdvözölve nálunk! Amúgy a hozzászólásodra: :rolleyes: :blink: ;) :D És persze az a materializálódás mindig nagy társaságban történik és az utolsó zsebkendővel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Jó reggelt! Hogy vagytok? Mi jól. Láttátok a végleges listát az évnyitóról? Mit szóltok hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Jó reggelt! Hogy vagytok? Mi jól. Láttátok a végleges listát az évnyitóról? Mit szóltok hozzá? Szia! Miért, te mit szólsz? :rolleyes: Alakul a molekula. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Szia! Miért, te mit szólsz? :rolleyes: Alakul a molekula. Sziasztok! Ez már nem alakul sehova, ez már kész! :blink: Jó kis buláj lesz, annyi szent, ennyi emberrel kizárt, hogy szarul érezzük magunkat (pláne, ha van csocsóasztal is ;)) Csak beteg főnökasszonyunk is gyógyulna meg. (tudom, hogy a betegsége lerágott csont, de napjában egyszer azért érdemes jobb egészséget kívánni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 vagy darts. De ha nincs, akkor a tali után keresünk egy helyet, ahol van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 De ha nincs, akkor a tali után keresünk egy helyet, ahol van. :rolleyes: Én a tali után a Non-stop hamburgerezőbe ugrok el, csak úgy nosztalgiából. Az számomra egy szentély. Utána irány a végtelen űr, mindenben benne vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2006 mert kezd nekem is kaparni a torkom. :rolleyes: Szerintem ez a baci netem keresztül terjed... Csak azt ne mondd hogy én fertőztelek meg :blink: Amúgy jó reggelt mindenkinek! Negyed 11től reggel negyed 8-ig aludtam kisebb nagyobb megszakításokkal. Ébredés után zuhany, hajmosás, ágynemű csere....ki a bacikkal!Most mérem a lázam... Aztán megyek Hobizni, mert egy ismerősömet vinni kell, valahová, elég titokzatos volt, remélem nincs baj.....ő féktesztre hivatkozott, de szerintem más van a dologban.... ;) No és persze Hobit is megvizsgálom, olaj, mosó, szal mindenféle folyadékszintjét.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Csak azt ne mondd hogy én fertőztelek meg :rolleyes: Szia! Azt hiszem, én jelentettem itt először beteget, tehát a bacigazda én vagyok, rám lehet haragudni. Viszont akkor a Norton Antivirusokat, meg a NOD32-t rám kellene állítani. :blink: A folyadékszint ellenőrzés jó ötlet, bár asszem, én Kecskeméten is mérek egy olajat. (Tudjátok, eszi, elfoly, szóval fogyóárú) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts