Korzika Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 :rolleyes: Szasztok ! Szombatig már nem leszek gép mellett,úgyhogy mindenkinek jó utat és nagyon jó szórakozást ,üdvözlök mindenkit.Vigyázzatok magatokra és a kocsikra. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Jó reggelt! Ma megyek tankolni, hogy legyen elég anygag Kecsóig. De sajna nincs errefelé Shell kút, pedig attól megy a legjobban a kocsi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 De sajna nincs errefelé Shell kút, pedig attól megy a legjobban a kocsi.... Érdekes, nekem a benzintől szokott menni a drágám... :blink: De poént félretéve, tankolni nekünk is kell. Hacsak nem akarunk Frédi és Bénit játszani... :rolleyes: Ja! Sanyi, tegnap meghozták a neked ígért ajándékot! Jó illata van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Ja! Sanyi, tegnap meghozták a neked ígért ajándékot! Jó illata van! Zárod be! Nem szagolgatni, mert elpárolog! Minden cseppje érték! :rolleyes: :blink: Én meg a tiedért ma megyek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2006 Jóóóóóóó reggelt! Na szép, és én nem kapok ajándékot???Bár igaz is nekem Ti vagytok az ajándék :rolleyes: Nem elég hogy beteg vagyok, a teafőzőm is elromlott a fene vinné el! De lázam már nincs, azaz most nincs..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Jóóóóóóó reggelt! Na szép, és én nem kapok ajándékot???Bár igaz is nekem Ti vagytok az ajándék :blink: Nem elég hogy beteg vagyok, a teafőzőm is elromlott a fene vinné el! De lázam már nincs, azaz most nincs..... ;) Szia! Akkor adok én az ajándékomból, nem vagyok én irígy. :rolleyes: Az amúgyis az egyik legjobb orvosság a megfázásra. És még ráadásul finom is. Érdekel a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2006 Érdekel a dolog? :rolleyes: Hát azt kell hogy mondjam, Hobi előtt még érdekelt volna, de azóta valahogy elkerülnek az efféle finomságok ;) De ki tudja mit hoz az este...Elvégre meg kéne már gyógyulnom :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Egy liter. Csak jut már belőle neked is egy csepp... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2006 Egy liter. Csak jut már belőle neked is egy csepp... Nem is attól félek, hogy nem jut, hanem hogy mi lesz azután...Nem vagyok még kellőképpen megedződve :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Zárod be! Nem szagolgatni, mert elpárolog! Minden cseppje érték! ;) :D Én meg a tiedért ma megyek. ;) Be van zárva és csak egyszer szagoltam bele. ;) :blink: Nekem milyen ajándékom lesz? Biz' isten nem emlékszem. Vagy nem is beszéltünk róla? :rolleyes: Nem is attól félek, hogy nem jut, hanem hogy mi lesz azután...Nem vagyok még kellőképpen megedződve ;) ;) Most otthon vagy, lehet edzeni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2006 Most otthon vagy, lehet edzeni! :D :rolleyes: Hát az nem úgy megy!!! De ígérem formába hozom magam :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 :blink: Nekem milyen ajándékom lesz? Biz' isten nem emlékszem. Vagy nem is beszéltünk róla? :rolleyes: Rendben, ha nem is emlékszel rá, akkor enyém az egész tálca Zlaty Bazant! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Jó reggelt! Megjöttem! Végre vége a melónak egy időre! :blink: Milyen ajándékok? Milyen Zlaty Bazant? Milyen Kocsi forgatás? Mikor? Hol? :rolleyes: Sanyi... milyen tempóban fogtok jönni Chyga-val? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Sanyi... milyen tempóban fogtok jönni Chyga-val? Hát, gondolom Chyga tempóban. :rolleyes: Egyébként az én szekerem a 150 környékét még tartósan bírja, talán annyival. De ha küszködök, akkor rácsörgök Chyguszra, hogy ácsi! Mi pályázunk, ott lehet ereszteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Rendben, ha nem is emlékszel rá, akkor enyém az egész tálca Zlaty Bazant! :rolleyes: Hű, tényleg! Jöhet! El ne pusztítsd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Hű, tényleg! Jöhet! El ne pusztítsd! Tudod te mekkora kísértés? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Tudod te mekkora kísértés? :rolleyes: Azért az enyém se kutya! 1 lityi igazi házi szilva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Azért az enyém se kutya! 1 lityi igazi házi szilva... Hogy éljük túl ezt a két napot? Életem legkeményebb két napja! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Azért az enyém se kutya! 1 lityi igazi házi szilva... Barack és cseresznye van hozzá? :blink: Vegyigyümi!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2006 Hát lehet nem ártana most nekem sem egy kupicával...hátha attól tudnék aludni,és kialudnám magamból a betegséget.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Sanyi! Arra a 2 napra egy ilyet te is csinálhatsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Sanyi! Arra a 2 napra egy ilyet te is csinálhatsz! http://www.uvegtigris.hu/images/galerias/wz4k6191.jpg Az ötlet nem is rossz, pláne, hogy nekem is Jaffám van otthon! :rolleyes: De kiváncsi vagyok, hogy az itteni Bajusz és Rezső mit szólna ehhez az "üzemanyag tartály" megoldáshoz? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Az ötlet nem is rossz, pláne, hogy nekem is Jaffám van otthon! :rolleyes: De kiváncsi vagyok, hogy az itteni Bajusz és Rezső mit szólna ehhez az "üzemanyag tartály" megoldáshoz? :blink: Alkohol teszt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Alkohol teszt! :rolleyes: Na bammeg, engem is ezzel a trükkel kaphattak el háromszor! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Na bammeg, engem is ezzel a trükkel kaphattak el háromszor! :rolleyes: Inkább állítsanak meg, mintsem így viselkedjen valaki! :blink: http://www.uvegtigris.hu/downloads/videok/...zeg%20autos.mpg Most nagyon ÜT2 nézelődős vagyok! ;) Bocs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts