nyuszifül Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 Rendicsek! Akkor még erre visszatérünk! :rolleyes: Remélem jobban leszel! Én is, nagyon remélme, meg kellene járatni hobit.... A sámsoni úton mérnek!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Sziasztok! Mi egy körül indulunk, mert Adél délig dolgozik. De hogy merre megyünk, azt még most nézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Sziasztok! Mi egy körül indulunk, mert Adél délig dolgozik. De hogy merre megyünk, azt még most nézem. Mi az úton megyünk majd, és én akkor fogom nézni! ;) :rolleyes: :blink: Ja, te nem erre gondoltál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Mi az úton megyünk majd, és én akkor fogom nézni! :D :blink: ;) Ja, te nem erre gondoltál? ;) ;) Nem. Arra gondoltam, hogy megnézem, hogy merre indulok el. ;) Mert még nem jártam arra. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 ;) Nem. Arra gondoltam, hogy megnézem, hogy merre indulok el. ;) Mert még nem jártam arra. :rolleyes: Merre? Kecskemét felé? Ti is? :blink: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Merre? Kecskemét felé? Ti is? :blink: ;) :D :rolleyes: Miért? Ti is? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 :rolleyes: Miért? Ti is? ;) ;) :D Még az sem kizárt, hogy egy helyre megyünk! :blink: Most megyek... Holnap jövök! Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 :blink: Még az sem kizárt, hogy egy helyre megyünk! :rolleyes: Ti is? Mi a fene lesz Kecskeméten, hogy mindenki oda tart szombaton? ;) Egyébként kényelmesen utazom. Kaptam kölcsönbe két Recaro ülést, és beraktam őket. (Elég ramaty, de az enyém még egy másik Mantában van, átalakításig meg ezek is jók) Kiderült, nagy valószínűséggel digóverda volt a kishölgy. A szőnyeg alatt 300 lírát találtam. A legújabb 1980-as volt. Holnap bekerül a GSE kormány is, úgyhogy luxus és pompa! :D Más: Én is falkában megyek! Chygával Fehérvárról indulunk kettő körül. Jó lesz, de azt hiszem, most nem én diktálom a tempót. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 A Peti a hollnand autókban mindig eurokat talál. Már van összesen 6 eurónk és 20 eurocentünk! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 A Peti a hollnand autókban mindig eurokat talál. Már van összesen 6 eurónk és 20 eurocentünk! :rolleyes: De jól megy! :blink: A múltkor bontottunk egy 'A' Omegát. Én találtam benne 3 Forintot, ott örül a fejem, Fikusz meg emeli fel a szőnyeget, és egy ezres volt alatta. Utána nem örültem annyira a három Forintomnak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Hát ez jó! ;) :D A spórolós hollandok bezzeg csak a centjeiket hagyják benne. :blink: A magyar autókban már talált lagzi Lajcsi kazettát meg Digital Scream-et, játékfigurákat és egy kibontatlan csomag óvszert is...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 A magyar autókban már talált lagzi Lajcsi kazettát meg Digital Scream-et, játékfigurákat és egy kibontatlan csomag óvszert is...... :rolleyes: A Lagzi Lajcsi, meg a Digital Scream tényleg szőnyeg alá való, de az utolsó kettő még életet is menthet! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 na hazaértem Állapotomat kicsit félretéve úgy döntöttem, tesztelni kell az autót, egy barátom volt a sofőr,mert azért nem mertem megkockáztatni, hogy én vezessek(bár miután Hobi hazavitte a sofőrömet, onann már én jöttem, de nem nagy út...) Így kb 30 km ment bele, de már van rajta fékhatás ;) Már egész jól megállt, szóval remélem szombatig minden oké lesz, velem is :rolleyes: De holnap délután még megyünk egy kört :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Srácok, holnap egy Astra-forgató verseny Debrecenben? Hamar megerősödne a fékhatás. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 Srácok, holnap egy Astra-forgató verseny Debrecenben? Hamar megerősödne a fékhatás. :D :rolleyes: :blink: ;) Te holnap sokáig dolgozol... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Ezért el tudnék jönni... De tényleg sokáig dolgozok. Mint ma. Még bent vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 Ezért el tudnék jönni... De tényleg sokáig dolgozok. Mint ma. Még bent vagyok. Látod tudom én... :rolleyes: De ha gondolod Hobi bármikor a rendelkezésedre áll :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Látod tudom én... :rolleyes: De ha gondolod Hobi bármikor a rendelkezésedre áll :blink: Nehogymár! Majdhogynem régiónk büszkeségét, mindenki Hobiját benevezzétek egy forgatóversenybe! Ebbe én nem egyezem bele! Várjatok türelemmel aztán adok én a seggetek alá forgató autót! (De azzal is csak finoman!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 Nehogymár! Majdhogynem régiónk büszkeségét, mindenki Hobiját benevezzétek egy forgatóversenybe! Ebbe én nem egyezem bele! Várjatok türelemmel aztán adok én a seggetek alá forgató autót! (De azzal is csak finoman!) :rolleyes: :blink: Nem is akartuk azért forgatni...csak kicsit megerősíteni a kis drágát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 :rolleyes: :blink: ...csak kicsit megerősíteni a kis drágát Csupán nyuszi megnyugtatására... Amúgy meg szerintem nyuszi nélkül nem is megy a HOBi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 Csupán nyuszi megnyugtatására... Amúgy meg szerintem nyuszi nélkül nem is megy a HOBi. Hát mennie kell, mert Miskolcra is menni fog :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Hát mennie kell, mert Miskolcra is menni fog :rolleyes: Nélküled? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 Nélküled? Nem-nem, én is ott leszek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2006 Srácok! Reggel addig ne írjatok msn-re légyszi, amíg nem nyitok Rátok, mert a céges gép automatikusan felkapcsol, ha a főnökasszonyom bekapcsolja!!! Thx Jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Rendben, szia, szép álmokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts