mackosajt Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Jó Reggelt! Öröm számomra látni, hogy ennyien írogatnak nálunk! :rolleyes: Sajna ma villámlátogató leszek itt. 1000 dolgom van, és délután még meló is lesz. Szóval további szép napot! Én most rohanok is! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2006 Punc(s)tortát szeressem én is. Mikor lesz nálatok tali? Valamikor tavasz-nyár környékén.... Bár Tom élményfürdőzni akar, szóval nyár szerintem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Háát, ezt már elígértem....azaz megrendelésre készült :rolleyes: ;) Megrendelést átvettem és nagyon finom...volt. Mert már kivégeztem. :blink: Aki tudja tudja, aki nem nem, de mi SzaboT-tal sokat gondolkodunk a női táska rejtelmein. Én megtaláltam a megoldást! Videót nem tudok linkelni, de akit érdekel, annak elküldöm MSN-en. A titok az elrendezésben van! ;) Sanyi, jöhet! Jó reggelt! Gönyörű idő van, az óceán is visszahúzódott az udvarból és a náddhám is jobban van! Illetve a bacik roszabbul, én jobban! :D Átmentek Sanyihoz! Szegény Sanyi! A monitorra fel kell szerelni egy fényszóró-mosót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2006 Megrendelést átvettem és nagyon finom...volt. Mert már kivégeztem. :rolleyes: Szia Rocket Tommy :blink: Tényleg????Ízlett?De jó, örülök.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Szia Rocket Tommy :blink: Tényleg????Ízlett?De jó, örülök.... Rocket Tommy? Miért? ;) Igen, nagyon finom volt! A nem lett volna finom, akkor lépett volna életbe az aláírásom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2006 Rocket Tommy? Miért? ;) Igen, nagyon finom volt! A nem lett volna finom, akkor lépett volna életbe az aláírásom. :rolleyes: :blink: ;) Azért reméltem, azaz remélem, ha nem így lenne is megmondanád ;) azért Rocket, mert hamar hazaértél, már megint.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 :blink: ;) Azért reméltem, azaz remélem, ha nem így lenne is megmondanád ;) azért Rocket, mert hamar hazaértél, már megint.... :D Nem volt az olyan hamar. :rolleyes: Amúgy most jut eszembe, nem a nyúlra szokták mondani, hogy Rocket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2006 Nem volt az olyan hamar. :rolleyes: Amúgy most jut eszembe, nem a nyúlra szokták mondani, hogy Rocket? Rocket Rabbit??? :blink: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Rocket Rabbit Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2006 Rocket Rabbit Hát ha így haladok hasonló gyorsasággal fogok repülni a cégtől :rolleyes: Bár ma azt mondta főnököm, ő nem fog felmondani, mondjak fel ha akarok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Tényleg, a dbenreceni szekciónak el kellene kezdenie egy nagy országos talit szervezni! Szerintem sok embernek van kedve megismerni a vidám szekció vidékét! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Szerintem a virágkarnevál lenne a legideálisabb. Szerintem a régió úgyis csinál akkorra talit. Max kibővítjük... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2006 Szerintem a virágkarnevál lenne a legideálisabb. Szerintem a régió úgyis csinál akkorra talit. Max kibővítjük... :blink: Azt hiszem nagyon egyre jár az agyunk ;) Én valamilyen opel karnevált szeretnék a virágkarnevál mellé, de az idei szervezés már tavaly augusztusban elkezdődött,így már nem férünk bele a tervbe, de persze mi ettől függetlenül is fogunk szervezkedni :D Csak gondoltam hagy lássa Debrecen milyen szép autói is vannak a klubtársaknak Ja. Ma reggel Hobit leadtam szervízbe....gyalog jöttem dolgozni, nemsokára hívnak, hogy mit találtak, mit akarnak,úgyhogy legyetek telefonközelben, légyszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Sziasztok! Nyuszi... szólj ha kell segítség! Telefonos. A nyári találkozót támogatom... csak azé az is kérdés, hogy mikor legyen, mert pl. a II.Blitz is augusztus végén van. Szóval nem bizti, hogy jó a karneválhoz igazítani. De ez csak az én véleményem, szerintem közel van a kettő egymáshoz időben. Ja... hétvégére rossz időt jósolnak... :rolleyes: Remélem azért nem tér vissza a tél! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Szia Nyusza! Engem elérsz egész nap! A számomat tudod! (remélem) Szia Maskósajt! Ne légy finnyás az időre, legfeljebb majd hóban pörgünk, meg hógolyózunk hétvégén!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2006 Köszi srácok!Megvan a számotok, hívlak ha van valami... Ne leygen hóóóóóóóóóóóó, én akkor nem szeretk vezetni, pláne nem oylan messzire, vagy valamikor ezt is el kell kezdeni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Chyga! Nincs kedvem hógolyózni! Nekem elég volt a tél! :rolleyes: Nyuszi! Igen... valamikor el kell kezdeni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Szép napsütést szeretnék szombatra (nem baj, ha hideg van), de vasárnapra is, mert akkor Pestre megyek,......! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Szép napsütést szeretnék szombatra (nem baj, ha hideg van), de vasárnapra is, mert akkor Pestre megyek,......! Ámen! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Nos, sziasztok, tegnap otthon voltam, ezért nem voltam itt. Márc. 1-től melóba állok, már alig várom. Chyga, asszem, a múltkor hamar kapcsoltam ki a gépet. Átment a gyorsulás? Ha nem, küldöm újra. Szabot, ha látlak MSN-en, akkor megy a női táska rejtéje, de már Mackónál is megvan, ha vele hamarabb találkoznál MSN-en, akkor lejmold el nyugodtan. Nyuszinak jobbulást, látom fáj a torka. Egyébként elhatároztam, hogy mindenképp el kell jutnom Kecskemétig, ezért gyertyát is cserélek. Manta <=>Rekord. Ez a nagy csere, újra most nem telik. Egyébként majd aki az M7 M0 M5 vonalon egy okker Mantát lát, mellette egy "kukás" mellényben áldogáló pacákot, az szánja meg, mert jó ember! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Úgy látom, hogy a pesti cartársak is igyekeznek majd Kecskemétre korán odaérni! Ők a 4 órát célozták meg. Nekünk is addigra oda kéne érni. Mivel lehet, hogy kissé esős idő várható, mi délben lehet indulnánk. Így tuti, hogy 4-re odaérünk(remélem), és ha kell, akkor valahol kecsó előtt bevárnánk titeket... már aki Cegléd felől megy! Ehhez a verzsönhöz mit szóltok? Nyuszi! Van már valami hír a kocsiról? Miért is vitted dokibácsihoz? Nos, sziasztok, tegnap otthon voltam, ezért nem voltam itt. Márc. 1-től melóba állok, már alig várom. Chyga, asszem, a múltkor hamar kapcsoltam ki a gépet. Átment a gyorsulás? Ha nem, küldöm újra. Szabot, ha látlak MSN-en, akkor megy a női táska rejtéje, de már Mackónál is megvan, ha vele hamarabb találkoznál MSN-en, akkor lejmold el nyugodtan. Nyuszinak jobbulást, látom fáj a torka. Egyébként elhatároztam, hogy mindenképp el kell jutnom Kecskemétig, ezért gyertyát is cserélek. Manta <=>Rekord. Ez a nagy csere, újra most nem telik. Egyébként majd aki az M7 M0 M5 vonalon egy okker Mantát lát, mellette egy "kukás" mellényben áldogáló pacákot, az szánja meg, mert jó ember! :blink: Hát mi alighanem nem arra megyünk! ;) :rolleyes: De ha kell segítség, akkor csöröghetsz nyugodtan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2006 Nyuszi! Van már valami hír a kocsiról? Miért is vitted dokibácsihoz? Fékemet csináltatom, a hír hogy délután háromra készen is lesz :blink: Most megyek a bnkba, mert kicsit többe kerül mint számoltam... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Fékemet csináltatom, a hír hogy délután háromra készen is lesz :blink: Most megyek a bnkba, mert kicsit többe kerül mint számoltam... :rolleyes: Mikor mész? Mert mindjá megyek városba! nem nagy kitérő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2006 Mikor mész? Mert mindjá megyek városba! nem nagy kitérő! szia akkor indultam, amikor írtam, de céges kocsival vittek, de azért köszi, most értem vissza, kicsit elhúzódott :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2006 Egész nap beteg emberekkel voltam körülvéve, már nagyon rosszul érzem magam, nem akarok beteg lenni hétvégére!!!!!! Ma meg azért este kicsit akartam volna próbálgatni a kocsit, de így meg pihenhetek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts