Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Nagyon csendben vagytok! Hétvégi pihi? Egy hét múlva mit fogunk csinálni? :rolleyes: Hát, terv szerint jól fogom érezni magam. De ezzel gondolom ti is így vagytok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Hát, terv szerint jól fogom érezni magam. De ezzel gondolom ti is így vagytok. Mi is! :rolleyes: Remélem akkor is ilyen csodálatosan napsütéses idő lesz! Jó lenne! Szép, Tiszta kocsikkal érkezhetnénk Kecskemétre! ;) Mennem kéne a bótba... :blink: sört hozzak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Mennem kéne a bótba... :rolleyes: sört hozzak? Nekem jöhet! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Nekem jöhet! :blink: Oké! Akkor most megyek...lehet majd fénypostán küldöm... az ablakot nyisd ki! Sokba van az üvegezés! Ja, és lehet, hogy ma már nem írok ide... közeleg a munkaidő! :rolleyes: Szóval... szép napot nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Hali Chyga! ;) Holnap ( vasárnap ) már megint esőt jósoltak! :blink: Igyekszem kihasználni a mai jó időt, megyünk nemsokára halászlézni, reggel meg csavarogtam kicsit a városban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Eza Diózsegis ürge kattant, még anno a zasztihoz jártam oda alkatrészért, de ...... ;) :D Hát nem kereskedő vénával megáldott! :rolleyes: Márhogy a Diószegi úton van a bontója?? ..vagy micsodája.... Én arra laktam ám valamikor nagyon régen!!! ;) A Lahner u. ban ;) ...Mindkét végin, az egyiken a Diószegi felől a nammamámék, a Létai út felől meg az anyámékkal mi! :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Szia Haga! 1000 éve nem láttalak (olvastalak).....! Hová lett mindenki kedvenc Off-Mestere? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Na ja SzaboT! Ha legközelebb késel, fogd nyugodtan a szüleidre: "Nem tehetek róla, ők neveztek el Tamásnak!" :rolleyes: Mellesleg akkor én ezért rohanok mindíg fejjel a falnak! :blink: Azt hittem, hogy azt írod, hogy fogjam rá a nyuszira. ;) Most indulok Miskolcra. Visszafelé beugrok a Corába bevásárolni. Sanyi, én is hozzak neked sört? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Azt hittem, hogy azt írod, hogy fogjam rá a nyuszira. ;) Most indulok Miskolcra. Visszafelé beugrok a Corába bevásárolni. Sanyi, én is hozzak neked sört? Nem, Nyuszi Kavics és én anyukám, te csak ne fogj rá semmit! :rolleyes: Mellesleg imádlak titeket, hogy rám gondoltok! :D Hozzad csak, el fog fogyni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Nem, Nyuszi Kavics és én anyukám, te csak ne fogj rá semmit! ;) Mellesleg imádlak titeket, hogy rám gondoltok! ;) Hozzad csak, el fog fogyni! :D :rolleyes: Ahhoz képest, hogy az anyukád, jól tartja magát. Talán a frissítő arcmasszázsok miatt. :blink: A taliig biztos elfogy majd a sör, de közben gondolok rád, ok? És amúgy is, neked mást viszek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 És amúgy is, neked mást viszek. :blink: Rendben, akkor a sört én viszem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2006 Na kicsit nem figyelek oda és rögtön kibeszéltek ;) Asszem eztán ritkábban fogok idejárni, és akkor jó sok mindent meg fogok tudni magamról ;) :D Én nem voltam ma sehol, eddig, mert sütit sütöttem ;) Azt hittem, hogy azt írod, hogy fogjam rá a nyuszira. ;) :rolleyes: Azt hiszem rám majd valami mást fogsz fogni, nem a késést ;) ;) Én arra laktam ám valamikor nagyon régen!!! :blink: Akkor majd ha itt lesz tali, szépen körbejárunk mindent veletek nosztalgiából :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Na kicsit nem figyelek oda és rögtön kibeszéltek ;) Asszem eztán ritkábban fogok idejárni, és akkor jó sok mindent meg fogok tudni magamról :blink: ;) Én nem voltam ma sehol, eddig, mert sütit sütöttem ;) :rolleyes: Azt hiszem rám majd valami mást fogsz fogni, nem a késést :D ;) Ááááá, nem beszélünk mi ki. ;) De egyre éhesebb vagyok egy kis finom sütire! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2006 Ááááá, nem beszélünk mi ki. :blink: De egyre éhesebb vagyok egy kis finom sütire! ;) Háát, ezt már elígértem....azaz megrendelésre készült :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Háát, ezt már elígértem....azaz megrendelésre készült :blink: :D Kár. Bár, Kecskemétig kopogósra száradt volna, szóval jó ez így. :rolleyes: Attól még éhezek rá! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2006 Kár. Bár, Kecskemétig kopogósra száradt volna, szóval jó ez így. ;) Attól még éhezek rá! :D Hát remélem nem is marad belőle, márcsak azért mert elég égő lenne ha még egy hét múlva is itt állna :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 óóó..Egyszál egyedül vagyok a fórumon... :rolleyes: Van aki még bulizik,van aki már pihen a buli után és van aki még azt sem tudja hol van.. :blink: Ma,ha olyan jó idő lesz mint tegnap volt lemosom én is a kisótót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Nem nézek felétek pár napig és teliírtok 8-10 oldalt. Tenap egész jó idő volt felénk is, ennek örömére neont szereltem belülre.:blink: De még nem igazán jó, kell rajta finomítani. Meg Chyga is kell a további finomításhoz.(elfogytak a neonjaim) Mi van ezzel a sütivel? Kinek sütnek, mikor, hol? Sós süti is lehet arra esik jól a sör ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2006 Mi van ezzel a sütivel? Kinek sütnek, mikor, hol? Sós süti is lehet arra esik jól a sör :D :rolleyes: :blink: ;) Én sütöttem, tegnap. Puncstortát és zserbót. Majd ha itt lesz az országos tali, sütök neked ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Hali! Tatabánya: napsütés, +4 fok ... 5 rozsda folt .. 1 hiányzó spoiler ... autójavíttási kedv: 50%-on .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2006 Hali! Tatabánya: napsütés, +4 fok ... 5 rozsda folt .. 1 hiányzó spoiler ... autójavíttási kedv: 50%-on .. Szia Chyg! Nálunk reggel borult volt az idő, Hobi tengeren gázolt :blink: néhány helyen annyira áll a víz. de most ragyogó napsütés van.. Tavasz van a levegőben, és nekem nagyon-nagyon jó a kedvem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Szia Chyg! Nálunk reggel borult volt az idő, Hobi tengeren gázolt ;) néhány helyen annyira áll a víz. de most ragyogó napsütés van.. Tavasz van a levegőben, és nekem nagyon-nagyon jó a kedvem :blink: Örülök, hogy nagyon-nagyon vidám Nyuszika vagy! :D ;) Igen! Tavaszt érzem én is! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2006 Örülök, hogy nagyon-nagyon vidám Nyuszika vagy! ;) ;) Igen! Tavaszt érzem én is! :rolleyes: :D Csak nehogy ez a fene nagy jókedv, tudod vihar előtti legyen.... :blink: de mindegy, kihasználom amíg lehet ;) imádom a tavaszt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Jó reggelt!... vagy napot... :rolleyes: Ma nem megyek dógozni... 1 napot megint kihagyok... még van 6 nap tavalyi szabim.... Kollégám javasolta, miután számoltuk, hogy mi lesz ma a meló... Szeretem a napsütést! Nyuszi.. nálunk ma palacsinta sütés lesz! Chyga.. milyen spoiler jött le a kocsiról? Gepárd.. tessék sűrűbben benézni hozzánk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Aki tudja tudja, aki nem nem, de mi SzaboT-tal sokat gondolkodunk a női táska rejtelmein. Én megtaláltam a megoldást! Videót nem tudok linkelni, de akit érdekel, annak elküldöm MSN-en. A titok az elrendezésben van! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts