nyuszifül Elküldve Február17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2006 Nekem mindegy. Én csak abból indultam ki, hogy amikor elmenetem a talira nem tudtam senkit beazonostíani, pláne hogy szinte senki sem a nickjén mutatkozott be... :rolleyes: De mindegy, akkor majd mki találja ki, és akkor igény szerint lesz :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 ;) Nem, nem vagyok a laborban :rolleyes: Nincs is nálunk ilyen. :blink: ;) :D Ja és a pólóra visszatérve szerintem az nem olyan jó ha a nick is rá van írva.(ugyanez vonatkozik az autóra is)Bárki aki hozzászólásainkat it vendégként olvassa és valamin begurul utána a kocsin áll bosszút,ha látja rajta a nevünk.Mikor én a kocsira csináltattam a feliratot sokat filóztam ezen és végül arra jutottam,hogy inkább nem tetetem rá,sosem lehet tudni.... Aki meg akarná találni a kocsimat, annak könnyű dolga lenne. Utalok itt a belinkelt fényképekre meg a rendszámra. Én viselni fogom a nickem. A kocsin biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Csak felugrottam egy röpke pillanatra! Eddig bel- és árvízmentesítettem az udvart...reménytelen... a fagyos talaj, a sok hó, meg a szakadó eső nem kedvez semminek! :blink: Tomi! Akkor a nicknév matricát én rád bíznám, hogy mekkora, meg milyen szövegstílus...egy kikötésem lenne, hogy olyan legyen mint "nemecsek ernő" neve... kisbetűs.... ja, és ékezet nem kell bele... elvégre itt is így írom... ;) A pólónak utána kéne járni, hogy mennyi pénzbe kerülne... van itt ha jól tudom a "csonka templom" környékén valami ilyenekkel foglalkozó cég... uncsitesóm megkérdezem majd, mert ő már csináltatott náluk pólót... Ja...Sanyi! Vége lehetne a télnek! :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Tomi! Akkor a nicknév matricát én rád bíznám, hogy mekkora, meg milyen szövegstílus...egy kikötésem lenne, hogy olyan legyen mint "nemecsek ernő" neve... kisbetűs.... ja, és ékezet nem kell bele... elvégre itt is így írom... ;) Azért azt áruld el, hogy hova szeretnéd ragasztani! Ja...Sanyi! Vége lehetne a télnek! :rolleyes: ;) :blink: ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 És előreláthatóan mikorra lesz kész? Amúgy te mondtad, hogy műanyag (műgyanta?) idomokat csináltatsz? Ha igen, akkor hol és mennyiért? Nos, a válaszok: Mikorra lesz kész?-Egyszercsak Műanyag (műgyanta?)-műgyanta+üvegyszál Hol, mennyiért?-Itt csinálja Fikusz, cirka 100000-ból kijön az egész (ikerkocka front, első-hátsó lökösök, első-hátsó kerékívek, hátsó szárny) Az én véleményemet ismeritek a matricákról, ebbe nem is szólok bele. De a pólóra alakulási dátum lesz valahol kicsibe, vagy felesleges? Amúgy mi már póló nélkül is megtaláljuk egymást! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Azért azt áruld el, hogy hova szeretnéd ragasztani! Hátsó oldalüveg! Szép nagy felület... persze MOTE matricát is szeretnék majd rá rakni! Szóval ne legyen 30*50 cm-es... elég ha 8 cm magas...vagy ott körül...csak, hogy nem kelljen hozzá nagyító... de ne is legyen túl nagy... esetleg lehet belülről felragasztható... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Nos, a válaszok: Mikorra lesz kész?-Egyszercsak Műanyag (műgyanta?)-műgyanta+üvegyszál Hol, mennyiért?-Itt csinálja Fikusz, cirka 100000-ból kijön az egész (ikerkocka front, első-hátsó lökösök, első-hátsó kerékívek, hátsó szárny) Nekem első lökös kellene... Ezt a behasadtat kellene átalakítani. Hátsó oldalüveg! Szép nagy felület... persze MOTE matricát is szeretnék majd rá rakni! Szóval ne legyen 30*50 cm-es... elég ha 8 cm magas...vagy ott körül...csak, hogy nem kelljen hozzá nagyító... de ne is legyen túl nagy... esetleg lehet belülről felragasztható... :blink: Mondj egy szélesség x magasság értéket. Én is belülre tervezem. Azt nem kaparom le jégmentesítés közben... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Mondj egy szélesség x magasság értéket. Én is belülre tervezem. Azt nem kaparom le jégmentesítés közben... :rolleyes: magasság 8 cm... szélesség ennek megfelelő, betűtípus függvényében! Így jó lesz? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2006 Sanyi, most néztem a mailt! Háááát, azt kell mondanom van benne igazság :rolleyes: :blink: De a kérdés az ti hogy látjátok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Sanyi, most néztem a mailt! Háááát, azt kell mondanom van benne igazság :rolleyes: :blink: De a kérdés az ti hogy látjátok Hugom ajánlotta a linket, a Sándor névre. Azért küldtem neked, mert az én nevem koppra én vagyok, és ez marhára meglepett, gondoltam, akkor rád is passzol a leírás. Persze lehet, hogy az ország összes Sándora rajtam kívül azt mondja, hogy ez hülyeség, de nekem nagyon betalált. Aki nem tudná, hogy miről pletyizünk, az nézze meg ezt, és olvassa el a saját névelemzésétét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2006 Hugom ajánlotta a linket, a Sándor névre. Azért küldtem neked, mert az én nevem koppra én vagyok, és ez marhára meglepett. Hát aki olvasta azt mondta rám is igaz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Hát aki olvasta azt mondta rám is igaz :rolleyes: Küldés előtt én is elolvastam a tied, szerintem is elég találó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Háááát,nekem olyan 50% -ban igaz csak,túl sok jót feltételez rólam ez a hölgy.Meg aztán furinak tartom,hogy ez minden"Lajosra,Gézára,Ildire,Andira,Lacira, Sanyira ,Tamásra stb "igaz legyen. Mindenesetre van benne ami talált és van ami nagyon mellé ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Háááát,nekem olyan 50% -ban igaz csak,túl sok jót feltételez rólam ez a hölgy.Meg aztán furinak tartom,hogy ez minden"Lajosra,Gézára,Ildire,Andira,Lacira, Sanyira ,Tamásra stb "igaz legyen. Mindenesetre van benne ami talált és van ami nagyon mellé ment. Én sem hiszek ezekben, és tutira nem húzható ugyanaz a lepedő az összes emberre, de azért általában elolvasok minden ilyesmit, legfeljebb jókat kacagok rajtuk. De ez most engem eltalált. De mint mondtam, szerintem az összes többi Sándor kiröhögi az egészet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2006 Hazaértem, álmos vagyok..... Pedig délután még buli hangulatban voltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Jó estét! na, ma dagasztottam a sarat az udvarban - szegény autókám!!!!!!!! rallye autó lett belőle!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2006 Jó estét! na, ma dagasztottam a sarat az udvarban - szegény autókám!!!!!!!! rallye autó lett belőle!!!! Szióóóó Az enyémnek mostmár legalább látszik a színe, lemosta ez a sok eső... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 fantasztikusan jó a névelemző! Nagypon rámillik, de a Petire méginkább!!!! Tuti jó, mindenkinek ajánlom! :rolleyes: Jövő heti előrejelzés: enyhe idő, sok és gyakori esővel! Baccus, hát már igy is hajóval kell megközelíteni a garázst, mi lesz késöbb?? (csodálkozó arc ikon beszúrva - valamiért nem mennek ezen az oldalon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2006 fantasztikusan jó a névelemző! Nagypon rámillik, de a Petire méginkább!!!! Tuti jó, mindenkinek ajánlom! :rolleyes: Akkor ezek szerint nem csak Sanyinak és nekem működik :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 fantasztikusan jó a névelemző! Nagypon rámillik, de a Petire méginkább!!!! Tuti jó, mindenkinek ajánlom! :rolleyes: Nálunk a Péter (öcsém) mellett még a Petra is bejött. (Ő a hugom, aki ezt találta) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 :rolleyes: Ez tökre én vagyok! Honnan ismer ez a nő??? Most már tudom, hogy miért kések el mindenhonnan! :blink: Hm, mit olvasok az Andrea végén: "lendületüket és az energiájukat leginkább egy közösség élén tudják kamatoztatni". Nyuszi, lehetőség adott, tessék kihasználni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Sziasztok! Szépen süt a nap!!! Végre! Ez névelemzős dolog kicsit érdekes... Tetszik amit a Lászlóra ír! :blink: :rolleyes: Most megyek megnézni a kút szivattyúját, mert tegnap leállt...és meg kéne csinálni... Majd jövök! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Üdv Mindenkinek! Itt 7 ágra és 2 csápra süt a nap! :rolleyes: Lemostam az ótót... kár volt .. :blink: előjöttek a rozsda foltok ;) Holnap ótórestaurálás lesz, ha eső nem lesz, ha lesz nem lesz ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 :rolleyes: Ez tökre én vagyok! Honnan ismer ez a nő??? Most már tudom, hogy miért kések el mindenhonnan! :blink: Hm, mit olvasok az Andrea végén: "lendületüket és az energiájukat leginkább egy közösség élén tudják kamatoztatni". Nyuszi, lehetőség adott, tessék kihasználni! ;) Na ja SzaboT! Ha legközelebb késel, fogd nyugodtan a szüleidre: "Nem tehetek róla, ők neveztek el Tamásnak!" ;) Mellesleg akkor én ezért rohanok mindíg fejjel a falnak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Nagyon csendben vagytok! Hétvégi pihi? Egy hét múlva mit fogunk csinálni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts