mackosajt Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Mostanában ezzel zársz minden H.Sz.-t? ;) Nekem speciel semmi gondom vele. A tavaszt már kevéssé csípem. Kirajzanak a biciklisek, a motorosok (a normálissal semmi bajom, én is motorozom, de az állatkodókra néha rányitnám az ajtót), a frissen Smkp papírt szerzett robogós suhancok, bottal botorkáló nagyik. Télen lehet élményautózni igazán, csak fűtésem lenne, meg normális motorom... Vazze... ez nekem is most tűnt fel... :blink: Bocs! :D Majd elmúlik, ha már tavasz lesz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Vazze... ez nekem is most tűnt fel... :blink: Bocs! :D Majd elmúlik, ha már tavasz lesz! :rolleyes: Semmi gond vele, csak nekem a tél a kedvenc évszakom. Más. Hogy el lehet tolni a jó pálinkát! Múltkorában kaptam fél lityi szilva-törköly keveréket. Első húzásra finom, a sziva íze érezhető, de utóízre a törköly az erősebb. Nem baj, étvágygerjesztőnek jó így is, de finomnak nem mondanám. Hiába, a tiszta szilvánál nincs jobb! (Talán csak Szilvi! ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Hiába, a tiszta szilvánál nincs jobb! (Talán csak Szilvi! :blink:) Van szeszfőzős ismerősöm. 25-ére viszek neked tiszta szilvát. ;) Szilvim sajnos nincs. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Van szeszfőzős ismerősöm. 25-ére viszek neked tiszta szilvát. ;) Szilvim sajnos nincs. :rolleyes: Mostmár biztos jóban leszünk! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 nyuszi, mibaj?? nekem már nincs hangom és belőlem él a papírzsepigyár.... :rolleyes: DE.... ma lemostam a kocsit és NNNNNNNNNAAAAAAAAAAAgyon szép lett! Alvázmosás is volt, csak úgy repült kifelé a sós, koszos trutyi!!!! le is fényképeztem a a telefonommal, de természetesen lusta vagyok feltenni.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2006 Jobb reggelt! Most egy szilva rám is rámférne :rolleyes: Rulezke nagy baj nincs,csak szerintema fgáradtság kezd leverni a lábamról Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Most egy szilva rám is rámférne :rolleyes: Szerezzek neked is? ;) Rulezke nagy baj nincs,csak szerintema fgáradtság kezd leverni a lábamról Egy jó kis vacsora helyrehozna... :D le is fényképeztem a a telefonommal, de természetesen lusta vagyok feltenni.... :blink: Nem jó válasz! Megfosztanál bennünket egy tiszta autó látványától? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2006 Egy jó kis vacsora helyrehozna... :rolleyes: Benne lennék :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Benne lennék :blink: Én meg megint kimaradnék a jóból. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 No, már nem is olyan tiszta, mert erreflé ömlik az eső..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 No, már nem is olyan tiszta, mert erreflé ömlik az eső..... :blink: Annál nagyobb értéke van a képednek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Talán ha egyszer végre hazaérek..... tök sötét van és hosszú még a nap.... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Talán ha egyszer végre hazaérek..... tök sötét van és hosszú még a nap.... :blink: ;) :rolleyes: Csak talán? Ne csigázz bennünket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Ok, legyen kék, a Corsikájé is kék, és milyen jóóóó! :rolleyes: Köszi. Nekem tökéletesen megfelel az OPEL CLUB DEBRECEN felirat a pólón,semmi kifogásom ellene,meg hülyén is nézne ki,hogy: opelclubdebrecen és környéke meg a 90 km-es határa és kis faluk,községek, uniós határállomás .Rá sem férne.(meg még tag sem vagyok ,csak lélekben) Tényleg a kék szín a legjobb pólónak,bár ugye az Opel versenyszínei a fehér ,sárga ,fekete(szürke). Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Nekem is megfelel az Opelclub Debrecen. Minek cifrázni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2006 Jól van jól!!! Csak a múltkor ti mondtátok, hogy nem jó, és azért vetetem fel!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Tényleg a kék szín a legjobb pólónak,bár ugye az Opel versenyszínei a fehér ,sárga ,fekete(szürke). Ezekre a színekre gondoltál? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Ezekre a színekre gondoltál? :rolleyes: http://chat.hu/images/users/1/5/9/0/2/9/15...21345480350.jpg Igen pont ezekre,máris lehet beállni vele az udvaromra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Igen pont ezekre,máris lehet beállni vele az udvaromra. Nono! Mindent a szemnek... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Jól van jól!!! Csak a múltkor ti mondtátok, hogy nem jó, és azért vetetem fel!!!! Én ilyet nem mondtam. Asszem. És a szélvédőre sem férne ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2006 Én ilyet nem mondtam. Asszem. És a szélvédőre sem férne ki. Egyik talin beszélte valaki, hogy nem debreceni, és...És biztos nem én voltam :rolleyes: De mindegy, nekem meg pláne... Nem vagy a laborban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Nem vagy a laborban? De. Meg msn-en is fent vagyok. Épp vinyókat mentek. Ezekre a színekre gondoltál? :rolleyes: Ezzel a szépséggel hozzám is beállhatsz! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Ezzel a szépséggel hozzám is beállhatsz! :rolleyes: Kérésed majdhogynem parancs, ugyanis ilyesmi lesz. Csak az első lámpák, a hátsó szárny, a felnik és a fényezés lesz más. No meg persze a többi, ami nem látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Kérésed majdhogynem parancs, ugyanis ilyesmi lesz. Csak az első lámpák, a hátsó szárny, a felnik és a fényezés lesz más. No meg persze a többi, ami nem látszik. És előreláthatóan mikorra lesz kész? Amúgy te mondtad, hogy műanyag (műgyanta?) idomokat csináltatsz? Ha igen, akkor hol és mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 ;) Nem, nem vagyok a laborban :rolleyes: Nincs is nálunk ilyen. :blink: ;) :D Ja és a pólóra visszatérve szerintem az nem olyan jó ha a nick is rá van írva.(ugyanez vonatkozik az autóra is)Bárki aki hozzászólásainkat it vendégként olvassa és valamin begurul utána a kocsin áll bosszút,ha látja rajta a nevünk.Mikor én a kocsira csináltattam a feliratot sokat filóztam ezen és végül arra jutottam,hogy inkább nem tetetem rá,sosem lehet tudni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts