corsarulez Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Jó reggelt! Erősen torokfájós vagyok, remélem, jövő hétre a bulira már lesz hangom.... Mindenkinek jó munkát! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Jobbulást Rulezke! Én is köszörülgetem a torkom... most nem kéne betegnek lenni... és nem is leszek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Nálunk a suliban most hasmené-hányás járvány van...... Juj, na, inkább a torokfájás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Nálunk a suliban most hasmené-hányás járvány van...... Juj, na, inkább a torokfájás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jujj de kínos! :rolleyes: Majdnem írtam valamit... de kimoderáltam a fejemből! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Írd le nyugodtan, szűk baráti körben vagyunk! (legfeljebb nem tudok reggelizni, ha olyat írsz! :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Írd le nyugodtan, szűk baráti körben vagyunk! (legfeljebb nem tudok reggelizni, ha olyat írsz! :rolleyes: ) Inkább egyél! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Nálunk a suliban most hasmené-hányás járvány van...... Juj, na, inkább a torokfájás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezzel én is így vagyok! Inkább a forró tea hektó számra, mint kenyai gyorsfutó legyek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2006 Hazaértem végre, iszonyat, amilyen napokat élünk a cégnél, kész agybaj!!!! Nem baj, hamarosan újabb adag energiatöltet. Most meg megyek veszek egy halom fini kaját :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Ma jól telt a napom... sikerült berakni a Gabi-féle BC-t! Teccik! Nagyon! I_S segítségével, no meg Gabival a telefon másik végén elkezdük a fogyimérés kalibrálását is... most már csak ki kéne járni 45 Liter benyát! :rolleyes: Asszem teszünk valami kitérőt holnap, vagy mielőtt kecsóra megyünk, hogy addigra mutasson fogyi adatokat is... Csak ne lett volna olyan hideg ma.... brrr.... Ja, Szoboszlóról hazafelé volt egy pár helyen köd....jó sűrű... le is lassítottam rendesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2006 Ja, Szoboszlóról hazafelé volt egy pár helyen köd....jó sűrű... le is lassítottam rendesen... Mostmár fagy is! Majdnem hanyattestem amikor toltam a bevásárlókocsit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 ... most már csak ki kéne járni 45 Liter benyát! Segíthetek... Mostmár fagy is! Majdnem hanyattestem amikor toltam a bevásárlókocsit :blink: :rolleyes: A nyuszinak négy lába van, mégis megcsúszik? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2006 :rolleyes: A nyuszinak négy lába van, mégis megcsúszik? :blink: Azért ott még nem tartottam, hogy négykézláb menjek haza.... de ami késik..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Azért ott még nem tartottam, hogy négykézláb menjek haza.... de ami késik..... :rolleyes: Hát, nem árt edzened... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2006 Hát, nem árt edzened... :D :rolleyes: :blink: Majd kíváncsi leszek, ki fog a végén kidőlni, azaz ledőlni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 :rolleyes: :blink: Majd kíváncsi leszek, ki fog a végén kidőlni, azaz ledőlni :D Az nevet, aki utoljára nevet. Előtte meg mindenki... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2006 Az nevet, aki utoljára nevet. Előtte meg mindenki... :rolleyes: Most még nagy a szád! De ez egy becsületbeli ügy lesz!!!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Most még nagy a szád! De ez egy becsületbeli ügy lesz!!!! :rolleyes: Az én drágám akkor a garázsban lesz. Nem baj, majd HOBbiból iszunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2006 Az én drágám akkor a garázsban lesz. Nem baj, majd HOBbiból iszunk... :rolleyes: :blink: ;) Benne leszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Tudom. Reggel azzal mész dolgozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február16, 2006 Tudom. Reggel azzal mész dolgozni. Az még este egyáltalán nem volt biztos :blink: De tény azzal jöttem, még ez a rohadt nagy hóakadály sem állta utamat :rolleyes: De nagyon álmos vagyok.... Jó reggelt amúgy és szép napot mindenkinek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Jó reggelt cartársak! ... ez a rohadt nagy hóakadály sem állta utamat... :rolleyes: Milyen "nagy" hóakadály??? Itt kb 1 centi hó hullott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február16, 2006 Jó reggelt cartársak! :rolleyes: Milyen "nagy" hóakadály??? Itt kb 1 centi hó hullott. Hát szerintem 10cm körül... Fel bírtál kelni ezek szerint :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Fel bírtál kelni ezek szerint :blink: Aha. 6-kor ébresztett a telefon, mert elfelejtettem korábbra állítani. Kinyomtam. Majd 7:25-kor felriadtam, higy hány óra. 8:02-re értem be melózni. Már mindenki engem várt a reggelivel... :rolleyes: Ennyit az órapótlásról, pedig már lassan hóvége. UI: Aki nem értené: Rugalmas munkaidőm van. A törzsidő 9-15, ekkor kötekező bent lenni. Plusz 2 havi átlagban a heti 40 órának meg kell lennie. Nekem most kb 6 órám van. Mínuszban. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Jó reggelt! esik az esőcske.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február16, 2006 Jó reggelt! esik az esőcske.... Szia Nálunk a havacska :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts