corsarulez Elküldve Február5, 2006 Elküldve Február5, 2006 Jó estét! Én meg bálban voltam tegnap rokonokkal, és még a tombolán is nyertem valamit! Pedig csak 3 jegyet vettem! :)
nyuszifül Elküldve Február5, 2006 Szerző Elküldve Február5, 2006 Jó estét! Én meg bálban voltam tegnap rokonokkal, és még a tombolán is nyertem valamit! Pedig csak 3 jegyet vettem! :D Ejha, én nem szoktam nyerni ilyesmin... :) Rulezke mikor leszel msn közelben?Turnerrel?Jó lenne már pletyizni kicsit, szükségem lenne néhány jótanácsra ;)
nyuszifül Elküldve Február6, 2006 Szerző Elküldve Február6, 2006 Most vagyok! ;) :P Nos ez nem úgy jött össze ahogyan terveztem, dehát a spontán dolgok már csak ilyenek.... :) Nagyon álmos vagyok, 3 óra hosszát aludtam, a kocsiból totál kijártam a benzint...Azt hitem nem érek el a benzinkútig... :D De sikerült, soha többé nem reckírozok. Szép napot mindenkinek ;)
Korzika Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 Tegnap voltam Debrecenben ,Mackosajttól elhoztam a könyvet :) ,csak még nem volt otthon és nem tudtam találkozni vele,pedig alkatrészt is vittem neki az Astrához.(igaz,hogy később telcsin mondta,hogy az elosztófedél nem jó már az ő gépére),De a benzinszűrő jó lesz neki.Utána a Tesconál is elkerültük egymást,mert mire ők odaértek én pont akkor álltam meg a Cora előtt. :D
szabot Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 ;) Fejed nem fáj? Nem, mert én nem ittam. ;) A képeket várnám!!! Hol vannak? :) A képek akkor lesznek fent, ha minden kész. Max e-mail-en küldök néhányat. Ma jöttek meg a foglalatok, szal neki tudnék állni a háttér világítás cseréjének, csak közben beugrott egy kis meló. A tarkaság meg emberfüggő... nekem pl. anno a CD vásárláskor a borostyán színű kellett...most meg minden más kék... csak az maradt borostyán( :P narancssárga)... "Kék és narancssárga..." :D Nekem a háttérvilágítás lesz narancs és a magnó kék. ;) A gombok jelzőfényei meg pirosak. Nyuszifül, a tankolásról. Szombaton elmentem tankolni. Gomb beakaszt, várom, hogy teletankoljon. 43.39l benya ment bele. Akkor nekem mennyi volt a tankban? A tank tudtommal 45l-es...
mackosajt Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 Szép napot! Kezdek mérges lenni a helyi festékes boltra... De azért van remény arra, hogy a héten kész legyen a kocsi... talán péntekre.... ha meg nem, akkor hétfőre mindenképp! Azért ha lehet, máskor előbb tankoljatok... a benyaszivatyúnak se jó, ha szárazon megy! :) CORSikA... majd legközelebb dumcsizunk... :D
corsarulez Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 Jöttem , msn-eztem, .... én a múlt héten jártam úgy, hogí már szinte fulladozott a kanyarban a gép! Jó éjt nektek.
Korzika Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 De nagy a csend!!!Mindenki alszik,csak én dolgozom.Már egy napja senki sem írt a csettbe.Nálam amúgy szép csendesen hull a hó,már van vagy 4-5 centi.A kocsi meg kinn áll az udvaron(ezóta a sötétkékből fehér lett :D ) Sirály ez a Nagy Opel Könyv.Nem tudok betelni vele,vannak érdekes dolgok benne amit nem tudtam eddig.Pl. ,hogy a MOTE-t Debrecenben alapították ;) Meg milyen gyönyörűek voltak azok az Admiralok,Diplomatok,Kapitanok és a szép Commodore-ok meg a régi Rekordok.(meg mind). :) Na megyek én is pihizek kicsit.
mackosajt Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 De nagy a csend!!!Mindenki alszik,csak én dolgozom.Már egy napja senki sem írt a csettbe.Nálam amúgy szép csendesen hull a hó,már van vagy 4-5 centi.A kocsi meg kinn áll az udvaron(ezóta a sötétkékből fehér lett :D ) Sirály ez a Nagy Opel Könyv.Nem tudok betelni vele,vannak érdekes dolgok benne amit nem tudtam eddig.Pl. ,hogy a MOTE-t Debrecenben alapították ;) Meg milyen gyönyörűek voltak azok az Admiralok,Diplomatok,Kapitanok és a szép Commodore-ok meg a régi Rekordok.(meg mind). :) Na megyek én is pihizek kicsit. Sziasztok! CORSikA: Nem tudtad, hogy Debrecenből indult?? Pedig ha jól tudom, a klub honlaőján is le van írva... ;) Bizony szép ótók voltak régen is az Opelek, és ma is! A hó itt is esett az éjszaka... valszeg ma is fog... Jobban örülnék, ha már lassan azon kéne gondolkozni, hogy mikor tegyem fel a nyárigumikat...
corsarulez Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 Havas jó reggelt! Itt nem kotor senki, 10 centi hó van!!!!
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 Jó Reggelt! Este óta folyamatosan esik itt is a hó! Az előbb jöttem be a lapátolásból... És még mindig esik! :D Remélem 2 hét múlva már +10 fok lesz mindig, és hónak semmi nyoma! :) Amúgy azt veszem észre, hogy nagyon alszunk mostanában... alig van hozzászólásunk! ;) Húzzunk bele, ha tudunk! ;)
nyuszifül Elküldve Február9, 2006 Szerző Elküldve Február9, 2006 Esik a hó! Délután óta. De a havat senki nem takarítja, A reggelente rózsaszín cukorfelhőbe burkolódzó gyárra, Holle anyó a paplanját rázza, így hófehér takaró borítja, s benne mindenki téli álmát alussza! Na szép reggelt nektek. Én ma majdnem nekicsúsztam egy busznak, szal kb. én is oylan fehér lehetek mint a hó....ennyi.
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 Esik a hó! Délután óta. De a havat senki nem takarítja, A reggelente rózsaszín cukorfelhőbe burkolódzó gyárra, Holle anyó a paplanját rázza, így hófehér takaró borítja, s benne mindenki téli álmát alussza! Ez a versike nagyon szépre sikeredett! :D Na szép reggelt nektek. Én ma majdnem nekicsúsztam egy busznak, szal kb. én is oylan fehér lehetek mint a hó....ennyi. Az a lényeg, hogy ott a "majdnem"! ;) Tudom, hogy óvatosan mentél, és ezért volt szerencséd! Továbbra is óvatos légy! ;) HOBi-ra nagyon vigyázz!! Nem is bánom, hogy a FEJem még nincs kész. Ilyen időben lehet, hogy inkább gyalog mennék, mintsem megint találkozzak egy Pajeroval! :)
nyuszifül Elküldve Február9, 2006 Szerző Elküldve Február9, 2006 Az a lényeg, hogy ott a "majdnem"! :) Tudom, hogy óvatosan mentél, és ezért volt szerencséd! Továbbra is óvatos légy! :D HOBi-ra nagyon vigyázz!! Vigyázok... Ma megyek gyakorolni valami elhagyatott helyre ;)
szabot Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 Én becsületbeli ügyemnek tekintem a hóban való óvatos vezetést. :D Este havat takarítottam, hogy leálljak, reggel havat takarítottam, hogy kiálljak a drággámmal. Kezd elegem lenni a hóból! :) A T-Mobilos előrejelzés szerint jövő héttől felmelegedés várható. Erre kíváncsi leszek...
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 Én becsületbeli ügyemnek tekintem a hóban való óvatos vezetést ;) Este havat takarítottam, hogy leálljak, reggel havat takarítottam, hogy kiálljaka drággámmal. Kezd elegem lenni a hóból! :) A T-Mobilos előrejelzés szerint jövő héttől felmelegedés várható. Erre kíváncsi leszek... Na ezért szoktam én hóeséskor az utcán megállni, félig a padkára. Pl. délelőttös műszakban kifejezetten rühelleném, ha indulás előtt a teljes udvart el kéne lapátolnom hajnalban! Lapátolok így is eleget... nagynénémék ma még ki se dugták az orrukat, hogy havat takarítsanak! :D ;)
nyuszifül Elküldve Február9, 2006 Szerző Elküldve Február9, 2006 Én becsületbeli ügyemnek tekintem a hóban való óvatos :) :D ;) Értettem Uram!!!
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 Azért ahogy elfigyeltem elég érdekesen jött össze ez a mondat! ;) :D :)
szabot Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 Azért ahogy elfigyeltem elég érdekesen jött össze ez a mondat! ;) ;) :D Csak a színezzéssel bajlódtam... Nem úgy nézett ki, ahogy én akartam. :)
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 Csak a színezzéssel bajlódtam... Nem úgy nézett ki, ahogy én akartam. :) ;) Láttam! ;) http://pinkpusher.uw.hu/ Nézzétek meg! :D
nyuszifül Elküldve Február9, 2006 Szerző Elküldve Február9, 2006 ;) Láttam! ;) http://pinkpusher.uw.hu/ Nézzétek meg! :D ez nekem egyáltalán nem teccik!!!! :) :P
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 ez nekem egyáltalán nem teccik!!!! :) ;) őőő... izé... vannak rajta videók is... pl. Indiai, tűzjelző.... stb... Azokat nézd meg! :D
szabot Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 Nálam nem megy. Itt bent az uw szervere tabu. :)
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 Nálam nem megy. Itt bent az uw szervere tabu. :) Sajnálom... Pedig nagy marhák!
Recommended Posts