corsarulez Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Jó estét! Én meg bálban voltam tegnap rokonokkal, és még a tombolán is nyertem valamit! Pedig csak 3 jegyet vettem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2006 Jó estét! Én meg bálban voltam tegnap rokonokkal, és még a tombolán is nyertem valamit! Pedig csak 3 jegyet vettem! :D Ejha, én nem szoktam nyerni ilyesmin... :) Rulezke mikor leszel msn közelben?Turnerrel?Jó lenne már pletyizni kicsit, szükségem lenne néhány jótanácsra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Most vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február6, 2006 Most vagyok! ;) :P Nos ez nem úgy jött össze ahogyan terveztem, dehát a spontán dolgok már csak ilyenek.... :) Nagyon álmos vagyok, 3 óra hosszát aludtam, a kocsiból totál kijártam a benzint...Azt hitem nem érek el a benzinkútig... :D De sikerült, soha többé nem reckírozok. Szép napot mindenkinek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Tegnap voltam Debrecenben ,Mackosajttól elhoztam a könyvet :) ,csak még nem volt otthon és nem tudtam találkozni vele,pedig alkatrészt is vittem neki az Astrához.(igaz,hogy később telcsin mondta,hogy az elosztófedél nem jó már az ő gépére),De a benzinszűrő jó lesz neki.Utána a Tesconál is elkerültük egymást,mert mire ők odaértek én pont akkor álltam meg a Cora előtt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 ;) Fejed nem fáj? Nem, mert én nem ittam. ;) A képeket várnám!!! Hol vannak? :) A képek akkor lesznek fent, ha minden kész. Max e-mail-en küldök néhányat. Ma jöttek meg a foglalatok, szal neki tudnék állni a háttér világítás cseréjének, csak közben beugrott egy kis meló. A tarkaság meg emberfüggő... nekem pl. anno a CD vásárláskor a borostyán színű kellett...most meg minden más kék... csak az maradt borostyán( :P narancssárga)... "Kék és narancssárga..." :D Nekem a háttérvilágítás lesz narancs és a magnó kék. ;) A gombok jelzőfényei meg pirosak. Nyuszifül, a tankolásról. Szombaton elmentem tankolni. Gomb beakaszt, várom, hogy teletankoljon. 43.39l benya ment bele. Akkor nekem mennyi volt a tankban? A tank tudtommal 45l-es... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Szép napot! Kezdek mérges lenni a helyi festékes boltra... De azért van remény arra, hogy a héten kész legyen a kocsi... talán péntekre.... ha meg nem, akkor hétfőre mindenképp! Azért ha lehet, máskor előbb tankoljatok... a benyaszivatyúnak se jó, ha szárazon megy! :) CORSikA... majd legközelebb dumcsizunk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Jöttem , msn-eztem, .... én a múlt héten jártam úgy, hogí már szinte fulladozott a kanyarban a gép! Jó éjt nektek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 De nagy a csend!!!Mindenki alszik,csak én dolgozom.Már egy napja senki sem írt a csettbe.Nálam amúgy szép csendesen hull a hó,már van vagy 4-5 centi.A kocsi meg kinn áll az udvaron(ezóta a sötétkékből fehér lett :D ) Sirály ez a Nagy Opel Könyv.Nem tudok betelni vele,vannak érdekes dolgok benne amit nem tudtam eddig.Pl. ,hogy a MOTE-t Debrecenben alapították ;) Meg milyen gyönyörűek voltak azok az Admiralok,Diplomatok,Kapitanok és a szép Commodore-ok meg a régi Rekordok.(meg mind). :) Na megyek én is pihizek kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 De nagy a csend!!!Mindenki alszik,csak én dolgozom.Már egy napja senki sem írt a csettbe.Nálam amúgy szép csendesen hull a hó,már van vagy 4-5 centi.A kocsi meg kinn áll az udvaron(ezóta a sötétkékből fehér lett :D ) Sirály ez a Nagy Opel Könyv.Nem tudok betelni vele,vannak érdekes dolgok benne amit nem tudtam eddig.Pl. ,hogy a MOTE-t Debrecenben alapították ;) Meg milyen gyönyörűek voltak azok az Admiralok,Diplomatok,Kapitanok és a szép Commodore-ok meg a régi Rekordok.(meg mind). :) Na megyek én is pihizek kicsit. Sziasztok! CORSikA: Nem tudtad, hogy Debrecenből indult?? Pedig ha jól tudom, a klub honlaőján is le van írva... ;) Bizony szép ótók voltak régen is az Opelek, és ma is! A hó itt is esett az éjszaka... valszeg ma is fog... Jobban örülnék, ha már lassan azon kéne gondolkozni, hogy mikor tegyem fel a nyárigumikat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Havas jó reggelt! Itt nem kotor senki, 10 centi hó van!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Jó Reggelt! Este óta folyamatosan esik itt is a hó! Az előbb jöttem be a lapátolásból... És még mindig esik! :D Remélem 2 hét múlva már +10 fok lesz mindig, és hónak semmi nyoma! :) Amúgy azt veszem észre, hogy nagyon alszunk mostanában... alig van hozzászólásunk! ;) Húzzunk bele, ha tudunk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2006 Esik a hó! Délután óta. De a havat senki nem takarítja, A reggelente rózsaszín cukorfelhőbe burkolódzó gyárra, Holle anyó a paplanját rázza, így hófehér takaró borítja, s benne mindenki téli álmát alussza! Na szép reggelt nektek. Én ma majdnem nekicsúsztam egy busznak, szal kb. én is oylan fehér lehetek mint a hó....ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Esik a hó! Délután óta. De a havat senki nem takarítja, A reggelente rózsaszín cukorfelhőbe burkolódzó gyárra, Holle anyó a paplanját rázza, így hófehér takaró borítja, s benne mindenki téli álmát alussza! Ez a versike nagyon szépre sikeredett! :D Na szép reggelt nektek. Én ma majdnem nekicsúsztam egy busznak, szal kb. én is oylan fehér lehetek mint a hó....ennyi. Az a lényeg, hogy ott a "majdnem"! ;) Tudom, hogy óvatosan mentél, és ezért volt szerencséd! Továbbra is óvatos légy! ;) HOBi-ra nagyon vigyázz!! Nem is bánom, hogy a FEJem még nincs kész. Ilyen időben lehet, hogy inkább gyalog mennék, mintsem megint találkozzak egy Pajeroval! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2006 Az a lényeg, hogy ott a "majdnem"! :) Tudom, hogy óvatosan mentél, és ezért volt szerencséd! Továbbra is óvatos légy! :D HOBi-ra nagyon vigyázz!! Vigyázok... Ma megyek gyakorolni valami elhagyatott helyre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Én becsületbeli ügyemnek tekintem a hóban való óvatos vezetést. :D Este havat takarítottam, hogy leálljak, reggel havat takarítottam, hogy kiálljak a drággámmal. Kezd elegem lenni a hóból! :) A T-Mobilos előrejelzés szerint jövő héttől felmelegedés várható. Erre kíváncsi leszek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Én becsületbeli ügyemnek tekintem a hóban való óvatos vezetést ;) Este havat takarítottam, hogy leálljak, reggel havat takarítottam, hogy kiálljaka drággámmal. Kezd elegem lenni a hóból! :) A T-Mobilos előrejelzés szerint jövő héttől felmelegedés várható. Erre kíváncsi leszek... Na ezért szoktam én hóeséskor az utcán megállni, félig a padkára. Pl. délelőttös műszakban kifejezetten rühelleném, ha indulás előtt a teljes udvart el kéne lapátolnom hajnalban! Lapátolok így is eleget... nagynénémék ma még ki se dugták az orrukat, hogy havat takarítsanak! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2006 Én becsületbeli ügyemnek tekintem a hóban való óvatos :) :D ;) Értettem Uram!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Azért ahogy elfigyeltem elég érdekesen jött össze ez a mondat! ;) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Azért ahogy elfigyeltem elég érdekesen jött össze ez a mondat! ;) ;) :D Csak a színezzéssel bajlódtam... Nem úgy nézett ki, ahogy én akartam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Csak a színezzéssel bajlódtam... Nem úgy nézett ki, ahogy én akartam. :) ;) Láttam! ;) http://pinkpusher.uw.hu/ Nézzétek meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2006 ;) Láttam! ;) http://pinkpusher.uw.hu/ Nézzétek meg! :D ez nekem egyáltalán nem teccik!!!! :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 ez nekem egyáltalán nem teccik!!!! :) ;) őőő... izé... vannak rajta videók is... pl. Indiai, tűzjelző.... stb... Azokat nézd meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Nálam nem megy. Itt bent az uw szervere tabu. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Nálam nem megy. Itt bent az uw szervere tabu. :) Sajnálom... Pedig nagy marhák! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts